10 Nederlandse Films Gratis op Youtube

Er staan steeds meer films volledig gratis op Youtube. Zo zet A-Film, de grootste filmdistributeur van de Benelux steeds meer films volledig online. Ook zijn er amateurs die video’s uploaden, maar deze hebben niet altijd een lang leven.

We hebben 10 populaire Nederlandse films voor jullie uitgezocht die je volledig op Youtube kan bekijken.

Turks Fruit

turks fruit

Turks Fruit, de meest succesvolle Nederlandse film ooit kun je gratis kijken op Youtube. hier vind je de video

Flodder

Zowel Flodder 1, Flodder in Amerika en Flodder 3 zijn volledig te bekijken op Youtube. En ja, dat is inclusief de legendarische naaktscenes met Tatjana.

De Aanslag

de aanslag film

De Nederlandse Oscarwinnaar De Aanslag uit 1986 naar het boek van Harry Mulisch kun je nog eens terugkijken op Youtube. hier vind je de volledige film.

Phileine zegt sorry

Een van de vele gratis films die A-Film volledig op Youtube heeft gezet is “Phileine zegt sorry” een verfilming van het boek van Ronald Giphart. bekijk de film hier.

First Mission

first mission
bron

First Mission uit 2010 over de jonge arts Marina die gaat werken als hulpverlener in Zuid-Amerika. Bekijk de volledige film hier

Amazones

amazones
bron

Amazones, een film uit 2004, met in de hoofdrollen Monic Hendrickx, Monique van de Ven, Georgina Verbaan en Susan Visser. Bekijk de film hier

Richting West

richting west

Richting West, een Nederlandse film uit 2010 met Susan Visser in de hoofdrol. Ze probeert te overleven in de grote stad. Bekijk de film volledig hier.

Diep

diep film
bron

Diep, uit 2005, gaat over het 14 jarige meisje Heleen die opgroeit begin jaren ’70. We volgen haar in de puberteit, tijdens de scheiding van haar ouders, en hoe ze met seks omgaat. Bekijk de volledige film hier.

06/05

06-05
bron

06/05 een film van Theo van Gogh uit 2004 over de moord op Pim Fortuyn. Bekijk de film hier

Zwartboek

Ja, ook Zwartboek kun je (nu nog) volledig gratis kijken op Youtube. 


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Alle Categorieën