Top 10 Domste Fitness Apparaten en Rages

Wil je gewicht verliezen? Ga sporten, eet wat minder en gezonder, dan komt het vanzelf goed. Maar ja, dat vergt wel discipline, en dat is moeilijk. Iedereen is dus op zoek naar dat ene fitness apparaat dat gaat helpen om heel snel gewicht te verliezen, of heel snel gespierd te worden. Dat weten de marketingjongetjes en meisjes heel goed en daarom komen ze met vele verschillende fitnessapparaten op de markt. Nu moet je natuurlijk wel een beetje origineel zijn wil je opvallen in deze markt. Nou, dat zijn ze. Soms slaan ze alleen een beetje door!

Shake Weight

Het domste fitness product moet toch wel de Shake Weight zijn. Een van de beste manieren om spieren te krijgen is trainen met een Barbell of met Dumbbells. Maar voor sommige mensen is dit niet genoeg, de dumbbell moet meer doen, namelijk shaken!

Ab Circle Pro

De meeste fitnessapparaten worden gemaakt voor de buikspieren. We willen natuurlijk allemaal die strakke buik en een sixpack. Probleem is dat met een laag vet op de buik die sixpack echt nooit te zien is, eerst cardio’en dus! De Ab Circle Pro had de manier bedacht om snel een sixpack te krijgen: 3 minuten op het apparaat stond gelijk aan 100 sit-ups, en je zou 5 kilo kwijtraken in twee weken, aldus de reclames. Niet dus, het bedrijf moest $25 miljoen terugbetalen aan klanten wegens onzinnige uitspraken.

Face Trainer

Als je into Fitness bent moet je natuurlijk wel alle spieren in je lichaam trainen, dat betekent ook de spieren in je hoofd.

Afval schoenen

Als Kim Kardashian ze aandoet dan zal het wel werken toch? Alhoewel stond zou juist niet bekend om haar grote achterwerk? Uit onderzoek blijkt dat de schoenen totaal niet helpen bij afvallen.

Fat Magnet

Wat geeft smaak aan het eten? Vet! Nu is een apparaat dat het vet uit je heerlijke maaltijd kan halen. Eet dan gewoon niet! En nog erger is hoe de fat magnet werkt. Je moet je eten invriezen, zodat het vet aan de bovenkant hard wordt en het dan met dit apparaat eraf schrapen. Een lepel werkt dus net zo goed. En dan de vorm?! Dit doet toch denken aan heel iets anders…?

Hawaii Chair

Fabrikanten ontwikkelen het liefst apparaten waarbij mensen zelf niks meer hoeven te doen. Ga lekker zitten en de kilo´s vliegen eraf. Gaat natuurlijk niet gebeuren, maar mensen kopen het blijkbaar wel. Zo was er een aantal jaar terug de Hawaii Chair, een stoel die een soort van Hoelahoep beweging nadoet. Waarschijnlijk is de beweging slecht voor je rug, en er is ook geen enkel bewijs dat je zo vet verliest.

JumpSnap

Touwtjespringen is een hele goede cardio oefening, maar stel dat je een te laag plafond hebt? Dan kun je nog steeds springen met de JumpSnap …

Sauna Pants

Het idee van een sauna is dat je giftige stoffen uit je lichaam zweet. Het is waarschijnlijk niet de bedoeling dat ze tegen je huid aanblijven in een broekje …

iGallop

Ten eerste is het al treurig dat je mee moet liften op het succes van Apple door een “i” voor je product te zetten. Ten tweede … dit fitnessapparaat is gewoon DOM!

Free Flexor

Alsof de Shake Weight nog niet erg genoeg was kwam in 2011 ook de Free Flexor op de markt. Dit product lijkt niet eens meer op een dumbbell. Geloof ons maar, de jongens in de video hebben hun spieren niet gekregen met de Free Flexor!

Body Bar

Zal ik is een geheimpje vertellen, het is gewoon een simpele stok.

    1. remco juli 3, 2016

    Jouw Reactie?