Alsof het nog niet genoeg is dat een van je ouders bekend is, en je dus nooit een normaal leven zult hebben. Krijg je ook nog zo’n domme voornaam. De beroemdheden lijken er een competitie van te maken om hun kinderen zo raar mogelijke namen te geven. Dit vonden wij de 10 domste!

10. Apple

Chris Martin
Debby Wong / Shutterstock.com

Het eerste kindje van Chris Martin en Gwyneth Paltrow heet “Apple”, misschien dat de volgende banaan of Grapefruit genoemd kan worden?

9. Rocket Rodriguez

Robert Rodriguez
Jaguar PS / Shutterstock.com

Filmmaker Robert Rodriguez (Sin City, Desperado, Machete) houdt van namen met de letter r, zijn kinderen heten: Rocket, Racer, Rebel, Rogue and Rhiannon. Op de een of andere manier klinkt “Rocket Rodriguez” toch wel heel erg als een foute pornonaam …

8. Buddy Bear, Petal Blossom Rainbow, Daisy Boo, Poppy Honey

Jamie Oliver
Helga Esteb / Shutterstock.com

Wat hebben Jamie Oliver en zijn vrouw geslikt toen ze deze namen bedacht hebben? Onze gok is XTC of LSD!

7. Kal-El

Nicolas Cage
Debby Wong / Shutterstock.com

Nicolas Cage is een enorme comic book fan, en Superman is zijn favoriet. In plaats van zijn kind gewoon Clark te noemen vond hij de naam van de planeet “Kal-El” geschikter.

6. Prince Michael II / Blanket

Michael Jackson Kinderen
Jaguar PS / Shutterstock.com

Hmmm, ik heb al een kind die “Prince Michael” heet, hoe zal ik mijn tweede dan is noemen? Weet je wat we doen gewoon “Prince Michael II”, lekker makkelijk! Gelukkig bedacht Michael Jackson nog een leuk koosnaampje, “Blanket”!

5. Pilot Inspektor

Jason Lee
Phil Stafford / Shutterstock.com

Acteur Jason Lee (My Name is Earl, elke Kevin Smith film) heeft zijn kind “Pilot” genoemd. Dat kan misschien nog, maar dan als tweede naam ook nog Inspektor?? Dude! Zijn kind zal ook blij zijn als hij te horen krijgt hoe zijn papa op de naam kwam, het komt van het liedje: “He’s Simple, He’s Dumb, He’s the Pilot” van Grandaddy.

4. Pirate

Jonathan Davis,
Featureflash / Shutterstock.com

De zanger van de band Korn, Jonathan Davis, is blijkbaar een hele grote South Park fan. Hij moet de aflevering “Korn’s Groovy Pirate Ghost Mystery” gezien hebben en bedacht hebben, ik noem mijn zoon “Pirate”

3.Tu Morrow

Rob Morrow
s_bukley / Shutterstock.com

Een ding wat je echt niet moet doen is naamgrapjes maken met kindernamen. Rob Morrow van de tv show Numb3rs dacht hier blijkbaar anders over. Zijn dochtertje heet “Tu”, haar naam wordt hiermee “Tu Morrow”. En bedankt papa!

2. Moon Unit en Diva Thin Muffin

Frank Zappa
bron

Frank Zappa was een trendsetter al in de jaren ’60 van de vorige eeuw bedacht hij de namen Moon Unit en Diva Thin Muffin.

1. Audio Science

Shannyn Sossamon
s_bukley / Shutterstock.com

Actrice Shannyn Sossamon zag misschien al aankomen dat ze niet herinnert zou gaan worden om haar acteer prestaties. Maar hoe komt ik dan toch op die leuke lijstjes websites? Weet je wat, ik noem mijn kind “Audio Science”, dan kunnen ze niet meer om me heen!