Normale mensen verzekeren hun huizen, auto’s of levens. De sterren niet. De sterren verzekeren de lichaamsdelen waar ze hun geld mee verdienen. Logisch eigenlijk, het is een soort van arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dit zijn de tien meest vreemde, en dure verzekeringen die de sterren hebben afgesloten. Natuurlijk zijn het groten deels ook marketing stunts!

10. Sperma – $1 miljoen

david lee roth

De andere sterren in de lijst hebben lichaamsdelen verzekerd voor het geval er iets mis gaat. De populaire jaren ’80 rocker David Lee Roth niet, die verzekerde zijn sperma juist voor als het zijn werk goed deed: een groupie bezwangeren. Als het toch zou gebeuren had hij $1 miljoen om de kosten van het kind te dekken.

9. Middelvinger – $1.6 miljoen

Keith Richards
vipflash / Shutterstock.com

Keith Richards heeft al vaak F$%k You gezegd tegen de wereld, maar met een verzekering voor zijn middelvinger wil hij er zeker van zijn dat hij dit ook op zijn sterfbed kan doen.

8. Borsten – $2 miljoen

borsten verzekeren
Jaguar PS / s_bukley / Featureflash / Shutterstock.com

Dolly Parton – $600.000
Holly Madison – $1 miljoen
Madonna – $2 miljoen

Borsten zijn populair om te verzekeren door de vrouwelijk sterren. Er zijn drie gevallen bekend. Van Playboy model Holly Madison is het te begrijpen, ze zegt erover: “I thought I’d cover my assets… They’re my primary money makers right now.” Slim bedacht. Dolly Parton verzekerde haar borsten al in 1970. Waarom Madonna haar borsten heeft verzekerd is voor ons een raadsel, zeker na het zien van de video van haar optreden in Istanbul vorig jaar.

7. Stembanden – $6 miljoen

bruce srpingsteen

De eerste verzekering in de lijst die een beetje logisch lijkt. Bruce Springsteen schijnt zijn stembanden verzekerd te hebben voor $6 miljoen.

6. Borsthaar – $7 miljoen

tom jones

En weer terug naar de totaal nutteloze verzekeringen. Het gerucht gaat dat Tom Jones zijn beroemde borsthaar heeft verzekerd. Overigens gaan er ook geruchten dat dit een onzin verhaal is van een Engelse Tabloid. Laten we het hopen …

5. Hele Lichaam – $9.5 miljoen

daniel craig

Daniel Craig deed veel stunts zelf voor zijn rol als James Bond in Casino Royal in 2006. Daarom sloot hij een verzekering af voor zijn hele lijf voor $9.5 miljoen. Voor de marketing van de film was het ook wel fijn dat er vele foto’s in de magazines verschenen van een half ontblote Daniel Craig.

4. Glimlach – $30 miljoen

glimlach verzkeren
s_bukley /Featureflash / Shutterstock.com

America Ferrara, of ook wel Ugly Betty, is het gezicht van Aquafresh. Haar perfecte glimlach werd daarom verzekerd voor $10 miljoen. De glimlach van Julia Roberts is blijkbaar nog meer waard, het schijnt dat ze deze verzekerd heeft voor $30 miljoen. Dure tandartsverzekeringen hoor!

3. Voetbal Benen- $144 miljoen

voetbalbenen
photoplanet.am / Photo Works / Shutterstock.com

Deze verzekeringen zijn te begrijpen, zonder werkende benen kun je weinig als voetballer. De benen van Ronaldo en Beckham zijn respectievelijk voor $144 miljoen en $70 miljoen verzekerd.

2. Billen – $300 miljoen

kont verzkeren
Featureflash / Featureflash / Shutterstock.com

Over de billen van Jennifer Lopez is bijna evenveel geschreven en gezegd als over het gezicht van Michael Jackson. Haar uithangbord is blijkbaar $300 miljoen waard! De bips van Kylie Minogue, die er toch ook mag zijn, is ‘slechts’ $5 miljoen waard

1. Benen – $1 Miljard

benen verzekeren
Featureflash / Shutterstock.com

Rihanna – $1 miljoen
Heidi Klum – $2 miljoen
Tina Turner – $3.2 miljoen
Mariah Carey – $1 Miljard

Benen zijn populair bij de zangeressen, zowel Mariah Carey, Tina Turner en Rihanna hebben dure verzekeringen afgesloten voor hun benen. De benen van Mariah waren ons eigenlijk nooit opgevallen, maar nu blijkt dat ze $1 miljard waard zijn zullen we toch eens goed kijken.