In deel één van extreme lichaamsdelen besproken we onder andere al de man met de grootste mond, de vrouw met de breedste heupen en het meisje met de langste tong. Het Guinness Book of Records staan echter vol met dit soort vreemde records, tijd dus voor nog een lijstje van mensen met extreme lichaamsdelen.

Sultan Kosen – Langste Man

De Turkse Sultan Kosen is de langste (levende) man op aarde. Hij is 2 meter en 51 centimeter lang. Hij is overigens niet de langste man ooit, dat is Robert Wadlow (1918 – 1940) die was 2 meter en 72 centimeter.

Chandra Bahadur Dangi – Kleinste Man op aarde

De kleinste man op aarde is de Nepalees Chandra Bahadur Dangi. Hij is slechts 54.6 centimeter lang. Hij is ondertussen al 73 jaar oud.

Norma Stilz – Vrouw met de grootste (natuurlijke) borsten

https://www.youtube.com/watch?v=Un-y_O1UHu4

Norma Stilz, een Amerikaanse, is de vrouw met de grootste natuurlijke borsten, maatje 102ZZZ. Elke borst weegt ongeveer 40 kilogram. Ze heeft nooit gedacht aan een borstverkleining, ze verdient zelfs haar geld met haar borsten, ze heeft een eigen website waar ze erotische filmpjes op plaatst.

Natuurlijk zijn er tegenwoordig ook de implantaten. Zouden de Grootste nep Borsten groter zijn dan die van Norma? Norma Stitz heeft ze natuurlijk gegroeid, Beshine niet, zij begon met een cup B en heeft implantaten genomen om tot een dikke Z cup te komen.

https://www.youtube.com/watch?v=lmDTBO0OHQs

Radhakant Baijpai – Man met de langste oor haren

De Indiase Radhakant Baijpai heeft zichzelf een belangrijk doel gesteld in het leven: de langste oorharen groeien! Al in 2003 kwamen zijn haren in het record boek met een lengte van 13.2 centimeter. Maar hij is niet gestopt, ondertussen zijn de oorharen al langer dan 25 centimeter.

Frank Ames – Man met de langste wenkbrauwen

Nog een man met lang haar op plekken waar het niet hoort. Frank Ames heeft wenkbrauwen van 9.6 centimeter.

Hans Langseth – Man met de langste baard

De Noorse Hans Langseth heeft het record van de langste baard. In 1867 verhuisde hij naar Amerika waar hij mee reisde in het circus. Toen hij op 81 jarige leeftijd overleed was zijn baard 5.33 meter lang.

De langste baard van een levende man is in handen van Sarwan Singh, zijn baard is momenteel 2 meter en 37 centimeter. Hij heeft natuurlijk nog de tijd om zijn baard langer te laten groeien.

Vivian Wheeler – Vrouw met de langste baard

Niet alleen mannen kunnen lange baarden groeien, maar vrouwen blijkbaar ook. Vivian Wheeler staat in het Guinness book of records als vrouw met de langste baard. Het haar op haar kin is 27.9 centimeter! Ze speelt wel een beetje vals, ze was namelijk geboren als hermafrodiet.

Aevin Dugas – Vrouw met de grootste Afro

Aevin Dugas uit New Orléans heeft de grootste natuurlijk afro. De lengte? 132 centimeter! Toen Aevin klein was beschadigde haar hoofdhuid door een permanent. Ze moest speciale behandelingen ondergaan om het haar weer te laten groeien. Sindsdien heeft ze chemicaliën afgezworen en laat ze het natuurlijk groeien. Met als resultaat een gigantische afro.

Ram Singh Chauhan – Man met de langste snor

Ram Singh Chauhan uit India heeft sinds 2010 de langste snor in de wereld, in totaal 4.29 meter.

Supatra Sasuphan – Harigste Meisje

De Thaise Supatra Sasuphan staat in het Guiness Book of Records met een heel bijzonder record, ze is ’s wereld harigste meisje. Ze leidt aan het zeer zeldzame hypertrichose.

Nog meer bijzondere Guinness Wereldrecords kun je hier lezen.