10 Knappe Vrouwen, Geboren als Man

Je zou het niet zeggen, maar al deze 10 vrouwen zijn geboren als man!

Kim Petras

Kim was ooit Tim. Deze Duitse shockeerde de hele wereld door als jongste persoon ooit een hormonenkuur te nemen om van geslacht te veranderen. Ze deed dit op 12 jarige leeftijd. Kim Petras probeert in Duitsland door te breken als popster.

Lea T.

De Braziliaanse Lea T. is geboren als Leandro Cerezo. Ze werkt als model voor het Franse modemerk “Givenchy”. Ze is een van de best betaalde topmodellen in de wereld. Haar meest opzienbarende fotoshoot was voor “Love Magazine” in 2011. Ze stond op de cover terwijl ze Kate Moss kust.

Claudia Charriez

Ook Claudia Charriez is een topmodel. Ze heeft meegedaan aan de Amerikaans Next Topmodel en Janice Dickinson Modeling Agency. Beide heeft ze niet gewonnen, maar over werk heeft ze momenteel niet te klagen.

Sirapassorn Atthayakorn

Sirapassorn Atthayakorn is een model uit Thailand. In 2011 won ze de Miss International Queen, een verkiezing voor de knapste transseksueel.

Chamila Asanka

Ook Chamila Asanka probeert door te breken in de modellenwereld.

Caroline “Tula” Cossey

Een van de meest beroemde transseksuelen is Caroline “Tula” Cossey. Ze had een klein rolletje in de James Bond film “The Living Daylights” en stond in de playboy.

Alicia Liu

Alicia Liu was al jaren populair als model en presentatrice in Taiwan. Niemand wist dat ze ooit een man was, totdat in 2010 een oud klasgenootje het verklapte.

Rose Venkatesan

Rose Venkatesan is een transseksueel uit India, ze is actrice en heeft in India al in meerdere serie meegespeeld.

Chen Lili

Chen Lili uit China zou de eerst transseksueel zijn die mee zou doen aan de Miss Universe verkiezingen. Op het laatste moment mocht ze toch niet meedoen van China omdat ze niet “natural female” was.

Miriam Rivera

Miriam Rivera is een beroemdheid in Mexico, ze deed heer mee aan Big Brother, en kreeg hierna ook een eigen reality serie “There’s Something About Miriam”. Miram Rivera verdient ook haar geld met het maken van films voor volwassenen.

    1. davo maart 17, 2013
    2. Raymond maart 30, 2013

    Jouw Reactie?