Bij de volgende 10 ‘kunstenaars’ is het de vraag of het echt kunstenaar zijn of alleen aandacht krijgen door de zeer vreemde manier ze gebruiken om kunstwerken te maken. Zeg nou zelf, zou jij een schilderij aan de muur hangen dat geschilderd is met een penis?

10. Schilderen met Bloed en Urine

Vinicius Quesada, een straatartiest uit Brazilië houdt wel van een beetje shockeren. Voor zijn serie “Blood Piss Blues” gebruikt hij precies zoals de naam zegt, bloed en urine. Hij gebruikt overigens alleen zijn eigen bloed, vertelt hij in dit interview.

9. Lippen als kwast

Waarom een kwast gebruiken als je ook gewoon met je lippen kan schilderen moet Natalie Irish gedacht hebben.

8. Schilderen met je tong

Ani K gaat nog iets verder, die gebruikt zijn tong als kwast. Niet heel gezond natuurlijk, en hij had op het begin dan ook veel last van zijn hoofd en buik. Ondertussen zegt hij immuun te zijn voor de verfdampen…

7. Dode Mieren

Bovenstaand schilderij is gemaakt van dode mieren, 200.000 dode mieren om precies te zijn. Het is gemaakt door Chris Trueman die het werk “Self-Portrait With Gun” noemt. Raar, want het is een portret van zijn broertje. Overigens schijnt Trueman boden van meer dan $30.000 hebben gekregen voor zijn meesterwerk.

6. Schilderen met Borsten

Tja, als iemand haar lippen, en iemand zijn tong gebruikt, dan kun je er op wachten, er is natuurlijk ook een dame die haar borsten gebruikt om te schilderen. Moet je natuurlijk wel wat hebben, voor Kira Ayn Varszegi geen probleem, met haar cup 38DD krijgt ze de schilderijen wel vol.

5. Penis als kwast

Tja, deze ligt misschien nog wel meer voor de hand aangezien de penis nog best een beetje lijkt op een kwast. De Australische Tim Patch maakt zo zijn tekeningen, zijn artiesten naam is “Pricasso

4. Onderwater Schilderen

Een groep artiesten uit Oekraïne maken hun schilderijen terwijl ze aan het duiken zijn in de Zwarte Zee. Overigens is onderwater schilderen eigenlijk gelijk aan schilderen boven water, enige verschil is een waterdichte coating die is aangebracht op het canvas. De menselijke ogen kunnen veel beter onderzee waarnemen dan video of foto, dus om een goed schilderij te maken van de onderwaterwereld moet je dat ter plaatse doen.

3. Afstand bestuurbare autootjes

Ian Cook heeft een hele coole manier bedacht om te schilderen. Dip een afstand bestuurbare autootje in de verf en laat deze over een canvas rijden.

2. Kots is Kunst?

Millie Brown is eigenlijk gewoon een onwijze ransbak, maar blijkbaar is ook kotsen op een canvas kunst.

1. Koffievlekken

De techniek die de Maleisische Hong Yi gebruikt vergt nogal wat geduld. Ze verft namelijk met koffievlekken. Mooi is het wel!