Top 10 Mensen met de meeste lichaamsmodificaties

Eerder maakten we al een lijst van de extreme manieren hoe je je lichaam kan ‘aanpassen’. De volgende tien mensen hebben deze veranderingen waarschijnlijk het verste doorgevoerd. Van volledig vol getatoeëerde lichamen tot aan mensen die er uit zien als een hagedis. Een normale baan zit er waarschijnlijk niet meer voor ze in.

10. Rick: The Zombie Boy

Iets teveel zombie films gezien misschien? Rick heeft zijn hele lichaam getatoeëerd om er zo uit te zien als een zombie. Het leverde hem overigens wel een rolletje op in de videoclip van Lady Gaga’s “Born this way” en een rol in de Hollywood film “47 Ronin”.

9. Dennis Avner: Stalking Cat

https://www.youtube.com/watch?v=tg-ZdjM52zc

Een man met een duidelijke obsessie voor katten. Tja, wat heeft hij niet aan zijn gezicht laten veranderen? Onder andere onderhuids implantaten om meer de vorm van een kat (tijger) te krijgen, slijpen van de tanden, gezichtstatoeages en vele piercings.

8. Tom Leppard: The Leopard Man

Ooit stond hij in het Guinness Book of World Records als de man met de meeste tattoos. Jarengeleden ontvluchte hij de maatschappij. Voor 5000 pond liet hij zijn hele lichaam tatoeëren om eruit te zien als een luipaard. Hij leefde in een klein hutje op het Schotse Isle of Skye.

7. Eric Sprague: The Lizardman

Een terugkomend thema in deze lijst is duidelijk de obsessie voor dieren. Eric Sprague is helemaal gek van hagedissen, dus wat doe je dan? Je zorgt dat je er zelfs zo uit ziet als je favoriete diertje.

6. Lucky Diamond Rich

Lucky Diamond Rich mag zich sinds 2006 de meest getatoeëerde man ter wereld noemen. En er zal niet snel iemand zijn record breken, want 100% van zijn huid bevat tatoeages.

5. Pauly Unstoppable

Pauly was de eerste persoon die zijn oogwit heeft laten tatoeëren. Maar natuurlijk is dit niet genoeg, zijn naam is niet voor niets “Unstoppable”. Zijn oorlellen en neus zijn gigantisch uitgerekt, hij heeft bulten op zijn hoofd en heeft vele littekens (expres). Zijn jongeheer ziet er ook niet meer uit zoals het hoort, maar als je dat wilt zien moet je het zelf maar googelen!

4. Elaine Davidson

De vrouw met de meeste piercing is Elaine Davidson. Toen ze het record behaalde in 2000 had ze 262 piercings, waarvan 192 in haar gezicht. In 2001 waren dit er 720, in 2005 3.950 en in 2011 had ze er 6.925. Bij elkaar wegen de piercings meer dan 3 kilogram. De meeste heeft ze overigens rond haar genitaliën, zo’n 500.

3. Paul Lawrence: The Enigma

Zijn lichaam is een grote puzzel. Verder heeft hij hoorntjes op zijn hoofd, z’n oren zijn hervormd, en heeft hij vele piercings.

2. Henry Damon: Red Skull

Dit keer geen dier, maar een schurk uit de stripboeken. Henry Damon heeft zich namelijk volledig getransformeerd tot de Red Skull, bekend uit de Marvel comics. Hij heeft onder andere zijn neusbeen laten afsnijden en een aantal onderhuidse implantaten genomen voor deze bijzondere ‘look’.

1. Zebra Man

Ook wel bekend onder de naam “The Great Omi” was een van de eerste mensen met zoveel tatoeages. In 1922 bedacht hij dat er wel eens geld te verdienen veel als ‘freak’. Hij tatoeëerde zijn hele lichaam met zebra strepen en werd een van de populairste circusartiesten van zijn tijd.

  1. rob christ mei 23, 2012
   • Wouter mei 1, 2013
   • Emma augustus 24, 2014
  2. Amy november 24, 2014
  3. Tygo februari 15, 2019

  Jouw Reactie?