Het Guiness Book of World Records houdt allerlei records bij, zo ook die van extreme lichaamsdelen. De langste dit, de grootste dat, de breedste zo, alles staat erin. Dit zijn de tien meest opmerkelijke records die we konden vinden.

Mehmet Ozyurek – Man met de Grootste Neus

Mehmet Ozyurek staat sinds 2007 in het Guiness book of records als de man met de grootste neus. Zijn neus is 8.8 centimeter lang.

Stephen Taylor – Langste Tong

Stephen Taylor is de man met de langste tong in de wereld. Zijn tong is 9.5 centimeter, en hij schijnt nog steeds te groeien. Hier kun je zijn flap bewonderen

Tot 2007 stond het record nog op naam van het Duitse meisje Annika Irmler, haar tong is 7 centimeter lang. In het boek staat ze nu vermeldt als vrouw met de langste tong.

Francisco Domingo Joaquim – Grootste Mond

grootste-mond-francisco-domingo-joaquim

Francisco Domingo Joaquim uit Angola heeft de grootse mond in de wereld. Volledig uitgestrekt is zijn mond 17 centimeter, een cola blikje past er makkelijk in.

Chinese Xie Qiuping – Langste Haar

chinese-xie-qiuping

De Chinese Xie Qiuping had in 2004 haar van 5 meter en 62 centimeter lang. Ze heeft het laten groeien sinds 1973, toen was ze 13 jaar. Grote kans dat op dit moment het haar dus nog veel langer is!

Gregg Valentino – Grootste Biceps

Gregg Valentino is een extreme bodybuilder. 23 jaar lang had hij natuurlijk getraind. De resultaten vielen hem toch wat tegen, en daarom greep hij naar alle mogelijke middelen om zijn spieren groter te maken. Synthol bleek het wondermiddel. Sterk wordt je er niet van, maar wel groot. Hij staat nu bekend als de man met de grootste biceps in de wereld.

Lee Redmond – Langste Nagels

Lee Redmond heeft het record van de langste nagels. Op het hoogtepunt waren ze 8.65 meter lang. Bij een auto ongeluk zijn haar nagels afgebroken.

Svetlana Pankratova – Vrouw met de Langste Benen

https://www.youtube.com/watch?v=Cv-3Nwvs_ks

Svetlana Pankratova is de trotste eigenaar van de langste vrouwelijke benen. De voormalig basketbal speelster is behoorlijk lang, 1.96 meter, en het grootste deel van haar lichaam bestaat uit benen. Om precies te zijn 132 centimeter.

Robert Wadlow – Man met de Grootste Voeten

Robert Wadlow is de langste man die ooit heeft geleefd. Hij was 2.72 meter lang, bijna een meter langer dan zijn vader. Om zo’n lengte overeind te houden zijn er grote voeten nodig, en die had Robert, maat 71!

Kim Goodman – Vrouw met de Grootste Ogen

De grootste ogen is misschien niet helemaal de goede uitleg, Kim Goodman kan haar ogen het verste uit haar oogkas ‘poppen’, 1.2 centimeter. Ze ontdekte haar ’talent’ toen ze op een dag hard op haar hoofd werd geraakt. Nu kan ze haar ogen ook op commando ‘poppen’.

Cathie Jung – Vrouw met de smalste Taille

Het lijkt alsof de foto’s van Cathie Jung zijn gefotoshopt, maar ze zijn echt! Ze heeft met een omtrek van 38 centimeter de smalste taille in de wereld. Ze heeft hier overigens jaren lang veel te strakke korsetten voor moeten dragen.

Mikel Ruffinelli – Vrouw met de Breedste heupen

Mikel Ruffinelli, een moeder van 4 heeft de breedste heupen in de wereld. De omtrek is 2.43 meter! Om maar even te vergelijken, modellen hebben vaak de maten 90-60-90, dus 90 cm voor de heupen.

Nog meer records, vind je in deel 2 van extreme lichaamsdelen en een tikkeltje meer 18+ (denk grootste jongeheer), vind je in de lijst met vreemde seks records