10 Belachelijke ‘versus’ Films

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van de films “Freddy vs. Jason” of “Alien vs. Predator”. Het is moeilijk om te geloven, maar deze twee films zijn nog twee van de betere “Versus” films. Het kan veel slechter!

Captain Berlin vs. Hitler

Captain Berlin vs. Hitler

Hitler is back! En alsof dat niet er genoeg is komt ook Dracula nog even langs. Tja, dan is er natuurlijk maar een superheld die ze kan verslaan: “Captain Berlin”!

Mega Shark vs. Crocosaurus

Mega Shark vs. Crocosaurus

Mega Shark vs. Crocosaurus is een werkje van de filmstudio “The Asylum” die alleen maar “Straight to Video” films maken. Eerder had Mega Shark het ook al opgenomen tegen Giant Octopus. Eigenlijk is het enige goede aan de film bovenstaande filmposter.

Wrestling Women vs. The Aztec Mummy

Een klassieker uit 1964, de Mexicaanse film Wrestling Women vs. The Aztec Mummy waar de Worstel zusjes Brawny de enige zijn die het kunnen opnemen tegen de legendarische Aztec Mummy.

Wrestling Women Vs. The Aztec Mummy

The Holy Virgin vs. The Evil Dead

Een film met zo’n titel moet je zien toch! Deze Hongkongse versus film uit 1990 heeft overigens niks te maken met de beroemde “Evil Dead” films, puur een marketing dingetje.

Godzilla vs. Mechagodzilla

Meer EPIC dan dit gaat het nooit meer worden, de battle der battles: Godzilla vs. Mechagodzilla. Dit was in 1974 de introductie van Mechagodzilla een mechanische doppelgänger van Godzilla.

Billy the Kid vs. Dracula

Zo vernieuwd was “Cowboy & Aliens” blijkbaar ook weer niet, al eerder was er een sci-fi Western film gemaakt, Billy the Kid vs. Dracula uit 1966.

Dahmer vs. Gacy

Jeffrey Dahmer en John Wayne Gacy zijn twee van de ergste seriemoordenaars die de wereld ooit heeft gekend. In de film Dahmer vs. Gacy besluit een ‘evil doctor’ de ultieme moordenaar te maken door het DNA van deze twee moordenaars te combineren.

King Kong vs. Godzilla

Wat als de twee grootste film monsters allertijden, King Kong en Godzilla, het tegen elkaar zouden opnemen? Daarvoor zul je de vs. film uit 1962 moeten kijken!

Ninjas Vs. Zombies

Al eerder plaatsen we Ninjas vs. Zombies in een film lijstje, namelijk in die van de slechtste films. Het concept is zo cool, maar de uitwerking is zooooooo slecht!

Abraham Lincoln vs. Zombies

Typische gevalletje meeliften op het succes van Abraham Lincoln Vampire Killer. In het zelfde jaar nam Abraham Lincoln het ook op tegen Zombies.

  1. Arnout mei 21, 2013
  2. Acs februari 3, 2014
  3. Jef februari 3, 2014
  4. Anoniem januari 11, 2018
  5. Anoniem mei 17, 2019

  Jouw Reactie?