Top 10 Duurste Apps 2013

De meeste apps voor de iPhone en iPad koop je voor een paar dollar, er zijn echter uitzonderingen. Een overzicht van de allerduurste apps die je kunt kopen, of ze het geld allemaal waar zijn …?


10. Sexy Finger Print Test HD – $99

sexyfinger sexyfinger2

Eerst maar eens beginnen met een echte scam. Met de “Sexy Finger Print Test” app kun je een ‘sexy score’ berekenen aan de hand van je vingerafdruk, iets wat de iPhone helemaal niet kan … Er zal toch niemand zo gek zijn geweest om hier $99 voor te betalen?

kopen

9. Water Globe – $219.99

waterglobe1 waterglobe2

Waarom de Water Globe app zo duur is blijft ook gissen. Je kent ze wel, de Sneeuwbol, een poppetje in een glazen bol, en wanneer je schud gaat het ‘sneeuwen’. Een echte koop je in de ‘1 euro shop’, waarom dan meer dan $200 betalen voor een app?

kopen


8. BizjetMobile – $249.99

bizjet bizjet2

Met BizjetMobile kun je de iPhone of iPad in het vliegtuig koppelen aan de satelliet telefoon van het vliegtuig. We vragen ons af of het echt werkt, de app heeft namelijk nog geen reviews. Tevens hadden ze voor zo’n dure app toch wel iets beter hun best kunnen doen op de graphics?
kopen

7. TouchChat AAC with WordPower – $299.99

TouchChat AAC with WordPower1 TouchChat AAC with WordPower2

TouchChat AAC with WordPower is de eerste dure app waar je ook echt iets aan lijkt te hebben. Deze app helpt mensen die moeilijkheden hebben met praten met een soort van soundboard.
Kopen


6. SafeSession Voice encryption – $299.99

safesession1 safesession2

Zou PRISM van de NSA je niet meer kunnen afluisteren als je deze app gebruikt voor encryptie op je VoIP gesprekken?

kopen

5. Tap Menu – $399.99

tapmenu1 tapmenu2

Tap Menu is een app voor restaurants, hotels en/of winkels en helpt bij het samenstellen van een menu of een boek.

kopen


4.iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal – $399.99

idia1 idia2

Deze app helpt dierenartsen bij hun werk. Eigenlijk hopen we dat de artsen de kennis gewoon paraat hebben, maar even controleren kan nooit kwaad.
kopen

3. Mighty Brace Pro – $499.99

mighty brace pro

Mighty Brace Pro is een app voor orthodontisten. Het vertelt hem niet hoe hij zijn werk moet doen, maar zit vol met speelse filmpjes die aan kinderen het belang van goed poetsen, flossen en gezond eten uitleggen.

kopen

2. DDS GP Yes! – $499.99

dds gp yes

Ook voor tandartsen is er een app, met deze app kan op een visuele manier worden duidelijk gemaakt aan patiënten welke behandeling er wordt uitgevoerd, en waarom deze noodzakelijk is.

kopen

1. BarMax CA – $999.99

barmax barmax2

BarMax CA is een app gemaakt door Harvard om aanstaande advocaten te helpen bij het halen van de California bar exam. De app bevat uren lezingen van alumni van Harvard.

kopen

1. Alpha-Trader – $999.99

alpha trader

Alpha trader is een app voor de serieuze beurshandelaren.

kopen

1. VIP Black – $999.99

vipblack vipblack2

VIP Black is ook wel bekend onder de naam ‘The Millionaire’s App’. De app is een soort van Personal Assistent. Je moet overigens wel eerst bewijzen dat je meer dan $1 miljoen waard bent!

Kopen

    1. Jerrell juli 22, 2017

    Jouw Reactie?