De volgende 10 nummers zijn geschikt als je een echt zware work-out wilt doen. Denk aan krachttraining, of boksen. De liedjes zijn waarschijnlijk minder geschikt voor op de aerobic apparaten. Maar wil je echt met kilo’s smijten, en je testosteron niveau een boost geven, dan kun je met deze nummers gegarandeerd net die paar kilo meer kan liften!

Weten jullie nog goede nummers voor tijden het fitnessen? Laat het hieronder weten!

10. Rage Against the Machine – Killing In The Name

BAM! Gelijk de adrenaline levels op het hoogste punt met Rage Against the Machine.

9. Muziek van de film Blade

Hou je niet zo van gitaren maar meer van techno, zet dan de soundtrack van de eerste Blade film is op. Vooral de “Vampire disco” track doet het goed.

8. AC/DC – TNT

Eigenlijk is zo’n beetje het hele oeuvre van AC/DC natuurlijk perfect geschikt als fitness muziek. De lekkerste vinden wij toch wel TNT. “So lock up your daughter. And lock up your wife. Lock up your back door. And run for your life. The man is back in town. So don’t you mess around!”

7. Kanye – Harder, Better, Faster, Stronger

Je kan natuurlijk ook voor het origineel gaan van Daft Punk, maar de versie van Kanye West is net meer upbeat. “Work it harder, makes us better, do It faster, makes us stronger.”

6. D12 – Fight Music

Lekker nerveus, opbouwend, brengt je goed in de stemming.

5. Marilyn Manson – The Fight Song

De dikke gitaarlijn, de bas, de lyrics van dit nummer zullen er zeker voor zorgen dat je een adrenaline boost krijgt! “I’m not a slave to a world that doesn’t give a shit Fight! Fight! Fight! Fight!”

4. Clint Mansell – Requiem For A Dream

https://www.youtube.com/watch?v=MGmkXaAvE1E

Ok, misschien een beetje een vreemde eend in de bijt, maar zet dit nummer maar eens op voordat je echt zwaar wilt gaan liften. Je wordt rustig aan volledig opgepompt! Bij de climax aan het einde ben je er volledig klaar voor.

3. Rammstein – Du Hast

Gewoon een en al Adrenaline deze song!

2. Eminem – Lose Yourself

Ook dit nummer zet weer de perfect toon voor een work-out. “You better lose yourself in the music, the moment, you own it, you better never let it go”

1. Survivor – Eye Of The Tiger

Tja, je kan moeilijk een lijst maken van de beste fitness muziek en dan niet de song van Rocky er in doen. Misschien niet de meest upbeat song, maar als je denkt aan Rocky dan moet dat inspireren tijdens de work-out. “Went the distance, now I’m not gonna stop. Just a man and his will to survive.”