Top 10 Belachelijke Remakes van Superhelden Films

Superhelden films behoren al jarenlang tot de meest succesvolle films in de bioscopen. En wat succesvol is, dat wordt gekopieerd (vraag dat maar aan de Chinezen!). Nu zijn de niet Hollywood rip-offs van de superhelden films ronduit belachelijk te noemen. We hebben een top 10 gemaakt van grappige rip-offs van de zo geliefde superheldenfilms.

Trouwens, in Amerika konden ze er voor de grote budgetten ook wat van, lees ook de 10 superhelden films van vroeger

The Amazing “Supaidāman”: de Japanse Spiderman

Japanse Spiderman

Wat gebeurt er als je de rechten van het Spiderman personage aan Japanners verkoopt? Dan krijgt hij een hulpje in de vorm van een gigantische tijgerachtige robot met de naam Leopardon! De stad doorvliegen doe je natuurlijk ook niet saai met spinnenwebben, maar met een “Spider Machine GP-7” , oftewel een vliegende auto! Een stuk cooler dus deze Japanse Peter Parker!

La Mujer Murcielago: de Mexicaanse Batwoman

La Mujer Murcielago

Batwoman is een zeer populair karakter in de DC Comics wereld, een eigen Hollywood film heeft Katherine Kane echter nog niet. Maar ze speelt al wel de hoofdrol in de Mexicaanse film La Mujer Murcielago uit 1968. De Mexicanen hebben wel zo hun eigen draai gegeven aan het karakter: Batwoman neemt het op tegen gestoorde wetenschappers en vismonsters, en blijkbaar is ze doodsbang voor muizen. Ze loopt er ook wat ‘luchtiger’ bij dan we gewend zijn uit de comics.

Dariya Dil : Bollywood Superman

Tu Mera Superman

Superman doet Bollywood, uiteraard met veel zang en dansje. En zijn vriendin? Is dat nou Lois Lane in een Spiderman pakje?

Yarasa Adam (“Betmen”): Turkse Batman

turkse batman

De Turken maakte in de jaren ’70 van de vorige eeuw zo’n beetje een variant op alle grote Hollywood films. Zo is er de Turkse Star Wars, de Turkse E.T., de Turkse Rambo, en dus ook de Turkse Batman, Yarasa Adam op precies te zijn. Batman en Robin zijn geen vigilante, maar werken voor de politie. Waarom ze maskers op hebben is dan ook niet helemaal duidelijk, de helft van de film pakken ze de badguys ook aan zonder maskers. De Turkse Batman film is ook een stuk ‘sexyier’ dan de Hollywood variant, hij is nog een grote Playboy dan Bruce Wayne, hij scoort meerdere dames en is te vinden in de stripclub. Vrouwelijk naakt is dan ook veelvuldig te zien in de film.

Bathman dal pianeta Eros : Italiaanse Batman

italiaanse batman
De Turkse Batman is echter nog zeer onschuldig als je het vergelijk met de Italiaanse variant uit 1982. De Italianen hebben er een erotische film van gemaakt! “Bathman” is de grootste player van de planeet Eros, en Robin is zijn masturberende hulpje. Samen pakken ze criminelen aan als Catwoman, The Joker en de Penguin, en tussen door hebben ze seks, veel seks.

3 Dev Adam (1973): Turkse Captain American en Spider-Man

3 dev adam

3 Dev Adam is de superhelden film der superheldenfilms, in het swingende Istanbul uit de jaren ’70 nemen Captain Amerika en de Mexicaanse held Lucha Libre het op tegen de grootste crimineel van de stad, Spiderman! Ja, je leest het goed, Spiderman is de badguy!
Onderstaand een aantal hoogtepunten: Spiderman die een vrouw vermoord met een bootpropeller, een mans ogen aan hamsters voert, en een andere vrouw in bad met een telefoondraad wurgt. Op Youtube kun je ook de hele film bekijken

Süpermen Dönüyor: Turkse Superman

Zoals al eerder vermeld, de Turken hadden een eigen variant van bijna alle Hollywood films, dus ook van Superman films. In het Turks heet de man van staal Süpermen Dönüyo. Het is overigens een van de weinige films die nog iets wegheeft van de originele films!

Lady Terminator: Indonesische variant van Terminator

Lady Terminator

The Terminator, niet echt een superheld, maar toch leuk om deze variant uit Indonesië te belichten. Behalve de naam en tijdreizen heeft de film maar weinig te maken met het origineel. De Terminator is zoals de titel van de film al doet vermoeden een dame. Niet zomaar een dame, maar de reïncarnatie van een eeuwenoude moordenaar met de naam “Queen of the South Sea”. Ze vermoorde mannen door de slang die in haar vagina woont (uh, ja) tijdens de seks de penis van de man af te laten bijten. Totdat iemand de slang uit haar rukt en er een ‘dagger’ ervan maakt. Nu jaren later zint ze natuurlijk op wraak!

    1. USA-BOY juni 1, 2015
    2. Felicity for now en marinete verbekken???????????????????????? december 29, 2016

    Jouw Reactie?