Niks mis met een goede sex scene in een film, daar weten wij Nederlanders alles van, maar sommige sex scenes zijn echt te belachelijk voor woorden, niks sexy’s aan! Wel heel grappig.

10. Demolition Man – Sylvester Stallone & Sandra Bullock

Het uitwisselen van vloeistoffen is in de toekomst geschetst in de film Demolution Man verboden, wat ze wel hebben is virtuele sex. Als het zo moet in de toekomst, dan maar liever niet!

9. Shoot ‘m Up

https://www.youtube.com/watch?v=sTL8P1CmTD4

Terwijl Clive Owen de liefde bedrijft met Monica Belluci schiet hij een dozijn bad guys neer. De huilende baby helpt ook niet om de scene heel erotisch te maken!

8. The Room

The Room uit 2003 staat bekend als een van de slechtste films uit de jaren 00, en dat komt mede door deze sex scene!

7. Scary Movie


Een van de grappigste sex scenes ooit zit in de film Scary Movie, een ‘spoof film’ uit de tijd toen ze nog grappig waren.

6. Howard the Duck

Howard the Duck uit 1986 is een van de eerdere stripboekverfilmingen. Het gaat over Howard, een buitenaards wezen vermomd als een rokende eend. De scene waarin de eend sex heeft met Lea Thompson hadden ze wat ons betreft weg kunnen laten!

5. Bad Teacher – Justin Timberlake & Cameron Diaz

Als je van te voren zou horen over een sex scene met Justin Timberlake en Cameron Diaz dan zou je een hete scene verwachten, niks is echter minder waar …

4. Everything you always wanted to know about sex

Everything You Always Wanted to Know About Sex* (*But Were Afraid to Ask) is een Amerikaanse komische film uit 1972 van regisseur Woody Allen. De film bestaat uit zeven korte films die telkens een vraag beantwoorden in verband met seks. De meest bijzondere is de laatste “Wat gebeurt er tijdens de ejaculatie?”

3.Office Space

In Office Space, een van de leukste films ooit gemaakt, zit een van de moeilijkst te kijken sex scenes. Peter droomt over zijn baas Bill Lumbergh die sex heeft met Joanna.

2. The Naked Gun

https://www.youtube.com/watch?v=wVxSUz-Fk24

Kijk, dat is nog eens veilige sex!

1. Team America: World Police

En bedankt Matt en Trey van South Park, deze beelden uit Team America zullen we nooit meer uit ons hoofd krijgen!