Top 10 Beroemdheden met de Mooiste Billen

Billenmannen hebben prachtige tijden, de grote bil is hip! Dankzij zangeressen als Nicki Minaj en Iggy Azalea, en het twerken wil iedereen een grote bilpartij. Er gaan zelfs geruchten dat de dames een bilvergroting hebben ondergaan! Wij zetten de tien mooiste (of grootste, rondste, hoe je het maar wil noemen) op een rij.

10. Nicki Minaj

Grote billen, je moet er van houden. Als je er van houdt dan is Nicki Minaj de chick voor jouw. Deze billen komen uit een andere wereld. Of ze 100% natuur zijn, dat is maar de vraag, waarschijnlijk heeft Nicki bilimplantaten laten zetten. Een ding is zeker een lapdance van Nicki zul je niet snel vergeten, vraag maar aan Drake.

9. Shakira

De heupen van Shakira zijn natuurlijk legendarisch, je schijnt er zelfs Spaans van te gaan spreken, Como se llama, Bonita, Mi casa , su casa! Geweldige billen die ze kan bewegen als geen ander!

8. Scarlett Johansson

We verklaarden Scarlett Johansson al tot de mooiste vrouw ter wereld, en natuurlijk niet zonder reden. Een prachtige gezicht en een perfect lijf. Haar billen genieten we vooral van in haar strakke leren pakje als Black Widow. In de film Under the skin liet ze haar bilpartij volledig naakt bewonderen.

7. Beyonce

Beyonce bedacht de term “Bootylicious” in haar Destiny’s Childs dagen, en de term is aan haar blijven hangen. “Cos my body’s too bootylicious for ya babe”

6. Jessica Biel

Jessica Biel is misschien niet meer de grote ster als ze zo’n 10 jaar geleden was, maar haar billen zijn er nooit minder op geworden. Niet gek dat Justin Timberlake, de witte man met soul is gevallen op een witte vrouw met een grote ronde bips!

5. Iggy Azalea

De Australische rapper Iggy Azalea heeft een gigantische kont. Zo groot dat er aan wordt getwijfeld wordt of deze wel echt is. Hoe dan ook, ze kan er meer twerken als de beste.

4. Rihanna

Rihanna heeft misschien niet de grootste billen in deze lijst, maar deze dame straalt gewoon een en al sex uit. En als ze dan met die billen begint te schudden, wow!

3. Kim Kardashian

Als je het over billen hebt kun je niet om Kim Kardashian heen, letterlijk en figuurlijk. Waarschijnlijk heeft ze de meeste ‘belfies’ (butt selfies) gemaakt van alle sterren. Haar man Kayne rapte al over haar achterwerk dat hij het in goud wil dippen om te vereeuwigen: “dip that ass in gold”.

2. Jennifer Lopez

Lang voordat Kim en Nicki de grote billen hip maakte was daar al Jennifer Lopez met haar grote bilpartij. 47 (!) jaar is La Lopez ondertussen en ze ziet er beter uit dan ooit te voren, dat bewees ze wel in de muziekvideo bij het nummer ‘Booty’.

1. Jessica Alba

Aangekomen bij onze nummer één, Jessica Alba. Ze heeft zeker niet de aller grootste billen, maar wat ons betreft wel het mooist gevormde kontje!

  1. Anoniem april 15, 2015
  2. WTF maart 11, 2016
   • Anoniem december 18, 2016
   • Haat Je Leven Heb 5k yt subs juli 3, 2017
  3. Mike maart 8, 2018
  4. Daniël Kooren mei 12, 2018
  5. Wifi december 18, 2018
  6. india juli 25, 2019
  7. Lol december 17, 2020

  Jouw Reactie?