Top 10 Meest Sexy Bikini Scènes in Films

Beroemde dames in hun bikini, betere marketing is er bijna niet voor films (behalve dan natuurlijk als ze naakt zijn …). De volledige marketingcampagne van de film Spring Breakers die afgelopen zomer in de bioscopen draaide was gericht op de vier hoofdrolspeelster, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson en Rachel Korine, die rondhuppelde in bikini’s.
Dan hier, de top 10 iconische bikini’s in de films.

10. Brooklyn Decker & Jennifer Aniston – Just Go With It (2011)

Een Sports Illustrated Swimsuit Model die een hommage brengt aan de legendarische bikini scene van Bo Derek in de film 10 (later in de lijst)? En dan ook nog eens een Jennifer Aniston die op haar 42ste een bikinilijf heeft waar 18 jarige meisje U tegen zeggen. Tja, die moeten een plekje in de lijst hebben! Helaas speelt het zich wel allemaal af in een hele slechte Adam Sandler film.

9. Jessica Alba – Into the Blue (2005)

Het karakter dat Jessica Alba speelt in de film “Into the Blue” wil eigenlijk alleen maar snorkelen (ook een mooie film!). In plaats daarvan gaat ze zoeken naar schatten (onder water gelukkig) en krijgt ze te maken met ‘bad guys’ . Maar wat maakt het uit? Waar het omgaat is de Jessica Alba bijna de volledige film zwemmend in bikini te zien is. De film maakte Jessica Alba tot een waar sexsymbool, ze kreeg de nummer één positie in de mooiste vrouwen lijsten van Maxim en FHM.

8. Halle Berry – Die Another Day (2002)

Als Bondgirl Giacinda “Jinx” Johnson brengt Halle Berry een hommage aan de legendarische scene uit Dr. No met Ursula Andress die 40 jaar eerder op dezelfde sexy manier het water uitkwam. Veel meer dan deze scene herinneren we ons ook niet meer van de laatste Bond film met Pierce Brosnan.

7. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine – Spring Breakers (2013)

Drie voormalige Disney meisjes, en een actrice uit de ABC Family serie Pretty Little Liars die afrekenen met hun ‘onschuldige’ verleden. Ze lopen de hele film rond in bikini’s. En Spring breakers is bovendien ook nog eens een hele leuke film!

6. Brigitte Bardot – And God Created Woman (1956)

Tijd voor een klassieker. Brigitte Bardot heeft de bikini misschien niet uitgevonden, maar ze heeft de bikini wel groot gemaakt. De modewereld verdoemde tot deze film de bikini. Brigitte Bardot had er maling aan en liet haar rondingen zien in het tweedelige badpak in de film And God Created Woman uit 1956. Na deze film was de bikini niet meer weg te denken uit het modebeeld. Zonder Bardot hadden we deze lijst dus misschien nooit kunnen maken.

5. Bo Derek – 10 (1979)

We noemde de gele ieniemienie bikini al even bij de nummer tien in de lijst, de hommage van Brooklyn Decker. Maar het origineel is natuurlijk van Bo Derek in de film “10” uit 1979. Deze scene maakte van Bo Derek een ster en zorgde ervoor dat vrouwen over de hele wereld naar de winkel rende om ook zo’n kleine bikini aan te schaffen.

4. Carrie Fisher – Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983)

De bikini van Princes Leia, waarschijnlijk het meest gedragen pakje op de Comic-Con beurzen. De natte droom van de echte Star Wars geeks!

3. Raquel Welch – One Million Years B.C. (1966)

Ondanks dat ze maar drie zinnen zegt in de hele film, herinnert iedereen zich Raquel Welch uit de film “One Million Years B.C.” en dat heeft natuurlijk alles te maken met de bikini gemaakt van dierenhuiden. Het maakte van Raquel Welch in een keer een seksymbool van haar generatie, Playboy riep haar zelfs uit tot de meest begeerde vrouw van de jaren ’70.

2. Phoebe Cates – Fast Times at Ridgemont High (1982)

In de tijden voor het internet moesten tieners met op hol geslagen hormonen het doen met sexy vrouwen in de films. Als er één scene is die jongens door hun pubertijd heeft geholpen in de jaren ’80 dan is het wel deze bikini scène met Phoebe Cates in Fast Times at Ridgemont High. Het helpt natuurlijk dat de bikini ook uit gaat!

1. Ursula Andress – Dr. No (1962)

De hommage van Halle Berry kwamen we al eerder tegen in de lijst. Maar de meest legendarische bikini scene is het origineel, de introductie van Ursula Andress als allereerste Bondgirl in Dr. No