Top 10 Bizarre Diëten van de Beroemdheden

Eerder al maakten we een lijstjes van de 10 domste diëten ooit. Nou, de volgende tien hadden er ook gemakkelijk bij kunnen staan. Volgens de ‘bladen’ zijn dit de manieren waarop de beroemdheden hun strakke lijven hebben gekregen. Als je na het lezen van deze top 10 nog steeds niet geloofd dat de bladen onzin schrijven, dan weten we het ook niet meer!

Kim Kardashian Koekjes Dieet

koekjes

Tuurlijk, van koekjes val je af. Eigenlijk is dit gewoon weer een van de vele ‘uithonger diëten’. Twee maaltijden worden vervangen door twee koekjes, en daardoor eet je slechts 800 calorieën per dag. Dat ga je niet lang volhouden!

Reese Witherspoon Babyvoeding dieet

baby voeding

Mee-eten met de baby, gezellig. En natuurlijk val je af als je slechts 600 calorieën aan babyvoeding naar binnen werkt per dag. Maar ook hier geldt weer, dit houd je niet lang vol!

Jennifer Lopez Grapefruitolie Dieet

grapefruit

Jennifer Lopez schijnt grapefruitolie te snuiven om op gewicht te blijven. Waarom? De aroma schijnt enzymen in de lever te activeren die dan weer zenuwen activeren om vet af te breken.

Sarah Michelle Gellar Bonensoep dieet

bonensoep

Het makkelijkste dieet dat er bestaat, onbeperkt bonensoep eten. Dat zal lekker ruiken!

Victoria Beckham Vogelvoer dieet

vogel

Victoria Beckham is een van de aller dunste beroemdheden. Hoe ze dat doet? Eten als een vogeltje. Ze leeft op een dieet van sojabonen, aardbijen en sla. En ze drinkt twee grote glazen algen-zeewier shakes!

Renee Zellweger IJsklontjes dieet

ijsblokjes

Renee Zellweger weet natuurlijk wel het een en ander over afvallen. Voor haar rol als Bridget Jones kwam ze meerdere malen flink aan om het daarna weer te verliezen. Hoe ze dat doet? De hele dag op ijsklontjes sabbelen.

Mariah Carey eet alleen Paars

paars

Paars eten helpt Mariah om in vorm te blijven, en geen rimpels te krijgen. Dat betekent dus veel druiven, pruimen en bieten eten!

Megan Fox Azijn dieet

azijn

Volgens Megan Fox krijg je zo’n lekker lijf als haar door veel azijn te drinken. Het zorgt er volgens haar voor dat het lichaam minder water vasthoud en haar metabolisme verhoogd (ondanks dat artsen beweren dat dit niet zo is …)

Beyonce’s Master Cleanse

Master Cleanse

Waarschijnlijk het gevaarlijkste dieet uit het lijstje komt van Beyonce. Met de Master Cleanse schijnt ze 10 kilogram verloren te hebben door twee weken te leven op citroenlimonade, maple syrup, water en cayenne peper. Geen vast voedsel voor twee weken? Dat kan niet goed zijn!

Victoria Secret Dieet

victoria secret dieet
Anton Oparin / Shutterstock.com

Eruit zien als een Victoria Secret model, dat betekent honger lijden en hard trainen. Het eten bestaat vooral uit gezonde groene sappen en proteïneshakes.