Top 10 Bizarre Schoonheidsbehandelingen

Hieronder ontdek je 10 bizarre schoonheidsbehandelingen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!


10. Bierlift

bier bad

Een facelift met bier? Waarom niet. Het biergist zou een verfrissende werking hebben voor de poriën en het ontspant de spieren. Na deze massage gloeit je gezicht voor eens niet omdat je dronken bent. Uiteraard is het ‘bier bad’ te vinden in het land der pilzen, Tsjechië.

9. Pedicure door vissen

Deze behandeling komt uit Londen en bestaat uit 150 kleine Garra Rufa visjes die je voeten schoon zuigen. De karper-variëteit wordt ook ingezet in de bestrijding van psoriasis en eczema.


8. Sneeuwsauna

anit sauna

Deze ‘anti-sauna’ vindt plaats in een sneeuwgrot waarin ook nog eens een heuse sneeuwstorm wordt gesimuleerd, doch enkel voor esthetische doeleinden. Het is immers niet de sneeuw die verkoeling brengt. Dat doen de vriestemperaturen wel. De sneeuwsauna is verder meestal het vervolg van een ‘echte’ sauna of een duik in de jacuzzi. Daarbij wordt aangenomen dat verkoeling de poriën versterkt. Het zou ook goed zijn tegen angsten en hypertensie.

7. Slangenmassage

Een Israëlitische spa masseert je met slangen. De krioelende beestjes worden overal op je lichaam geplaatst en mogen daar vervolgens vrij rond glibberen. Uitvinder Ida Barak beweert dat dat een ultiem kalmerend effect heeft. Bovendien zouden Eva’s verleiders uiterst effectief zijn in de bestrijding van gewrichtspijnen. Dan moet je eerst wel een paniekaanval of zestig doorstaan, natuurlijk.


6. Gondelmassage

casanova spa

Bij deze massage is het niet zozeer de techniek maar wel de locatie die telt. De ‘rubdown’ vindt hier namelijk plaats in een gondel. Het zal dan ook niet verbazen dat dit een uitvinding uit Venetië betreft, waar Casanova Spa de behandeling aanbiedt. In een private lagune, welteverstaan. En met zonnebrandolie. Niemand wil uiteindelijk naakt én verbrand door de binnenstand van Venetië varen.

5. Cactusmassage

cactus

Het klinkt minder aangenaam dan het schijnt te zijn: de cactusmassage. Volgens de Apuana Spa is het in ieder geval een wonder der relaxatie. Je krijgt simpelweg een aantal cactusbladeren en -bloempjes op je lichaam. Geen stekels, maar agave-alcohol en Nopal bloempjes worden verder in de strijd geworpen.


4. Wijnbad

wijn massage.

Een keer per jaar, twaalf dagen lang, presenteert het populairste resort van Japan een wijnbad aan zijn gasten. Het plaatselijke zwembad wordt dan letterlijk gevuld met honderden liters Beaujolais Nouveau, de favoriete wijn van de Japanners. Hij wordt constant ververst vanuit een gigantische wijnfles.

3. Gouden facial

gouden facial

Voor de Egyptische koningin Cleopatra zou deze gezichtsbehandeling een dagelijks nachtritueel geweest zijn, in de strijd tegen veroudering. Tijdens de facial wordt (onder andere) een masker van echt goud aangelegd. Dat gebeurt aan de hand van kleine goudblaadjes van 24 karaat, die op de huid worden geplaatst. Een aantal hydraten moet er ondertussen voor zorgen dat je gezicht niet uitdroogt. De gouden facial zou je cellen gladder en soepeler maken. Je moet wel al bijna zoveel verdienen als Cleopatra om het masker te laten aanbrengen.

2. Reiki te paard

reiki paard

Reiki zoekt naar de balans tussen lichaam en geest via energieoverdracht. Voor de Rocking Heart Range is dat evenwicht kennelijk terug te vinden op een paardenrug. Deze nobele dieren worden hier je Reiki meester. Door het paard te berijden (gelukkig ook een leuke ervaring), vinden de nodige overdrachten plaats.

1. Een facial voor je kont

Eindelijk een behandeling voor het vaakst gecensureerde lichaamsdeel. In de Euphoria Spa van Detroit weten zij namelijk wel wat aan te vangen met je kont. Zij laten er niets aan het toeval over en verzorgen je derrière alsof de wereld vergaat. Je wordt gewassen en ontdaan van dode huidcellen. Je krijgt een maskertje, een waxbeurt en een behandeling met warme paraffine (kaarsvet omzeggen). Klanten vinden het fantastisch. Hopelijk vinden ze voor jou dus nog een gaatje.

  1. Anoniem september 28, 2015
  2. Mm oktober 25, 2015
  3. Felicity for now en marinete verbekken???????????????????????? januari 5, 2017
  4. Kaka januari 5, 2017
  5. Felicity for now en marinete verbekken???????????????????????? januari 5, 2017
  6. Poep januari 5, 2017
  7. De ge laatste kat januari 5, 2017

  Jouw Reactie?