Top 10 Bizarre Transformaties dankzij Plastische Chirurgie

Plastisch chirurgie wordt steeds populairder: borsten vergroten, lippen opspuiten, facelift, het zijn allemaal standaard ingrepen tegenwoordig. Sommige mensen slaan echter volledig door en transformeren zich met plastische chirurgie in een volledig ander persoon, tien voorbeelden:

Real Life Barbie

De Russische Valeria Lukyanova werd een aantal jaar terug een internet sensatie door haar gelijkenis met Barbie. Er werd eerst beweerd dat Valeria dit uiterlijk op een natuurlijk manier heeft gekregen. Experts zijn het er echter over eens, ze heeft minimaal haar borsten laten vergroten, haar taille versmald, en haar gezicht volledig veranderd.

Jessica Rabbit Lippen

Wat is het toch met de Russische dames, ook Kristina Rei had een obsessie, lippen als Jessica Rabbit. Ze heeft ondertussen al honderden siliconen injecties in haar lippen gespoten, en is nog niet van plan om op te houden. De ultieme Duck Face!

Herbert Chavez – Filipijnse Superman

De Filipijnse Herbert Chavez was altijd al gek van Superman. Toen hij wat ouder werd wilde hij meer dan comics en actionfigures, hij wilde zelf Superman zijn! Het Filipijnse uiterlijk ligt natuurlijk niet heel dicht bij dat van Clark Kent, hij moest dus een flink aantal keer onder het mes. Hij heeft onder andere zijn neus, kin en lippen laten doen, en hij heeft heup implantaten gekregen.

Gavin Paslow – De Duivel

Wat doe je als je geobsedeerd bent door de Duivel? Jezelf transformeren tot Satan Himself natuurlijk, althans dat is wat Gavin Paslow heeft gedaan.

Net als zijn eerste Vrouw

Zhao Gang verloor zijn eerste vrouw bij een auto-ongeluk in 2007. Waarschijnlijk heeft hij zijn verdriet nooit verwerkt, want hij eist van zijn tweede vrouw dat ze plastische chirurgie ondergaat om er zo uit te zien als zijn eerste vrouw. Echte liefde …

Fat-Pack?

Darryn Lyons was in 2011 te zien in “Celebrity Big Brother” (UK), hij liet maar wat graag zijn nieuwe six-pack aan het publiek zien. Er voor getraind heeft hij er niet. Wat je ziet is vet dat doormiddel van liposuctie er uiziet als een (mislukte) six-pack .

Betonnen Kont

Je kont laten vergroten op de zwarte markt, dat is geen goed idee! “Dokter” Oneal Morris had zo haar eigen wondermiddeltje om billen te vergroten, een combinatie van cement, “Fix-a-Flat” en superlijm. Zoals de meest mensen begrijpen is dit niet verstandig om in je lichaam te pompen.

Cat man

Dennis Avner had een droom, hij wilde graag een kat zijn. Met behulp van plastisch chirurgie werd zijn droom (soort van) werkelijkheid. Ondanks al zijn modificaties was Cat Man niet gelukkig in 2012 heeft hij zelfmoord gepleegd.

We maakten al eerder een lijstje van mensen die zichzelf volledig hebben gemodificeerd waar Catman in voorkwam.

Grootste Borsten ter wereld

Een van de populairste plastisch chirurgische ingrepen bij vrouwen is de borstvergroting. Vaak gaat het om een cup A die wordt vergroot naar een cup B of C, maar er zijn ook vrouwen die volledig doorslaan. Er is een ware competitie gaande tussen vrouwen om de grootste borsten ter wereld te hebben. Momenteel is de gelukkige met de grootste de Duitse Beshine, haar borsten wegen bijna 10 kilogram per stuk. En of dit niet genoeg was heeft ze ook haar billen laten vergroten (niet met cement overigens)

Mannen borsten

Misschien nog wel vreemder dan de implantaten van Beshine zijn de implantaten van Brian Zembic, dit is namelijk een man! Brian is een gokker, en hij staat er om bekend dat hij alles doet om een weddenschap te winnen. In 1996 ging hij akkoord met een weddenschap om borstimplantaten te nemen, cup 38C om precies te zijn. Hij moest ze een jaar lang houden en zou $100.000 winnen. Na het jaar was hij echter zo gewend aan de borsten dat hij ze maar heeft gehouden …

Doorspoelen naar 4:40 als je de borsten van Brian wil zien: