Top 10 Celebs met (Natuurlijke) Grote Tieten

Eerder al maakten we een lijstje van de beroemde (Amerikaanse) dames met de grootste billen. Nu een lijstje van dat andere lichaamsdeel die volgens vele mannen niet groot genoeg kan zijn, de tieten. De volgende tien beroemde dames hebben allemaal niks laten verbouwen aan hun voorgevel, ze zijn puur natuur.

10. Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, ondertussen een dertiger, werd al als tiener beroemd met rollen in de serie “Party of Five” en de tweee “I Know What You Did Last Summer” films. Van 2005 tot 2010 was ze op tv te zien in de serie Ghost Whisperer. En haar meest sexy rol is waarschijnlijk die in de serie The Client List waarin ze een prostitué speelde. In een interview vertelde ze ooit dat ze denkt dat haar borsten haar beste lichaamsdeel zijn, en dat als ze haar tieten zou verzekeren ze een waarde van $5 miljoen zou toekennen.

9. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Het Poolse model Emily Ratajkowski maakte al enkele jaren furore op internet met sexy (naakt) foto’s. Sinds 2013 is ze ook bij het grote publiek bekend naar haar optreden in de sexy videoclip voor Blurred Lines van Robin Thicke. Emily Ratajkowski is hierin topless te zien. In 2014 maakte ze haar debuut in een Hollywood film, Gone Girl.

8. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is misschien wel de mooiste vrouw ter wereld. Al van kinds af aan is ze te zien in films. Haar grote doorbraak kwam in 2003 met de film Lost in Translation. Sinds haar rol in Match Point van Woody Allen (2005) wordt Scarlett Johansson ook als een echte “sexbom” gezien. De afgelopen jaren hebben we vooral van haar kunnen genieten in strakke leren pakjes in de Marvel films als Black Widow. Ook was ze in 2013 voor het eerst volledig naakt te zien in de film Under the Skin.

7. Kat Dennings

Kat Dennings

Kat Dennings was al jaren op tv te zien in kleine rolletjes. In 2008 kwam haar doorbraak met de film “Nick and Norah’s Infinite Playlist”. Sinds 2011 is ze te zien in de serie “2 Broke Girls”, en in de twee “Thor” films. Kat Dennings is trots op haar grote borsten en bij premières is dan ook vaak te zien met een groot decolleté.


6. Kate Upton

kate-upton

De meeste supermodellen zijn graatmager, Kate Upton is een uitzondering. Zij is juist bekend door haar rondingen, en dan vooral haar grote tieten. De bikini’s die ze promoot zijn vaak zelfs te klein voor haar grote jongens!

5. Katy Perry

Kate Upton

Katy Perry is een van de meest succesvolle popartiesten aller tijden. In een interview zij ze ooit dat toen ze 11 was ze tot god gebeden had voor zulke gigantische tieten dat ze haar voeten niet zou kunnen zien als ze op het bed ligt. Zo groot zullen ze niet zijn (daar heb je implantaten voor nodig!), maar groot zijn ze zeker geworden!


4. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian is dan misschien vooral beroemd om haar gigantische billen, haar voorgevel mag er ook zijn! Iedereen heeft er van kunnen genieten in haar sextape, en kortgeleden heeft ze zichzelf nog naakt laten fotograferen in papermagazine.

3. Salma Hayek

Salma Hayek

De Mexicaanse actrice Salma Hayek begon in de Mexicaanse soapopera Teresa voordat ze in 1991 naar Hollywood kwam. Gelijk in haar eerste film, Desperado, maakte ze indruk. Salma Hayek schuwt niet om haar borsten naakt te laten zien in films. De tabloids werden pas echt wild toen Salma zwanger was van haar dochter Valentina en haar borsten nog een aantal maten groter werden!

2. Sofia Vergara

Sofia Vergara

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara (voornamelijk bekend van de serie Modern Family) kreeg haar borsten op haar 13e. Zelf was ze er niet zo blij mee en dacht ze over verkleinen. Haar moeder verbood dit echter. Achteraf is ze er blij mee en voelt ze zich zeer sexy met haar grote jopen. Wanneer haar de vraag werd gesteld wie er meer plezier hadden, blondjes of brunettes, antwoordde ze ‘vrouwen met grote tieten hebben het meeste plezier!’.

1. Christina Hendricks

Christina Hendricks

De Amerikaanse actrice Christina Hendricksis misschien beter bekend onder de naam “Joan Holloway”, de rol die ze speelt in de serie Mad Men. Dat niet allen mannen van grote borsten houden blijkt wel uit een poll die het magazine Esquire hielt onder haar vrouwelijke lezers, zij verkozen de rondborstige Christina Hendricks in 2010 tot mooiste vrouw ter wereld!

  1. Anoniem februari 14, 2015
  2. bammboem december 14, 2015
  3. W0t januari 10, 2016
  4. Jelle Ruiter januari 30, 2016
  5. Rikkert Stoppelstein februari 27, 2016

  Jouw Reactie?