Top 10 Celebs met Prachtige Kleine Tietjes

Kleine, grote, middelgrote borsten, mannen houden van alle borsten! Sommige mannen houden iets meer van grote tieten, maar andere juist weer van kleine tietjes. Zolang ze maar niet te nep zijn!

10. Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow kreeg bekendheid in 1995 met haar rol in de film Se7en, en vooral de relatie die ze kreeg met mede hoofdrolspeler Brad Pitt. Sindsdien behoort ze tot de grootste actrices in Hollywood. In 1998 won ze een Oscar voor haar rol in Shakespeare in Love . De laatste jaren is vooral te zien in de Marvel Universum als “Pepper”.

9. Kristen Bell

Kristen Bell

Kristen Bell is een echte tv babe, haar doorbraak kwam in 2004 met de hoofdrol in de cult tv show Veronica Mars. Hierna was te zien in de tv series Heroes, Party Down en House of Lees. Op haar sexiest was ze te zien in de film Forgetting Sarah Marshall. In de film toont ze haar strakke lijf veelal in bikini en is ze te zien in een seksscène waarin ze de moeilijkste kamasutra standjes probeert.

8. Sienna Miller

sienna miller

Sienna Miller werkte voordat ze doorbrak als actrice als model en had toen weinig problemen om haar borsten naakt te tonen. Vooral in een fotosessie voor Vanity Fair waarin ze topless een sigaret rookt waren haar mooie kleine tietjes perfect te zien.

7. Charlize Theron

Charlize Theron

Ook Charlize Theron schaamt zich niet voor haar kleine borsten, ze is er juist trots op, en terecht! Ze is niet voor niets al veelvuldig uitgeroepen tot mooiste vrouw van de wereld. Vooral in het begin van haar carrière was Charlize Theron regelmatig naakt te zien in haar films, bijvoorbeeld in 2 Days in the Valley, The Devil’s Advocate en Reindeer Games.


6. Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz heeft het volgende te zeggen over haar borsten: “I have to admit that I like my breasts to be firm and pert. My mother always told me that the perfect breast fits into a champagne glass. I found that cool and was happy that my breast stayed small.” Nou, Cameron, wij zijn er ook blij mee, je ziet er perfect uit!

5. Kate Hudson

Kate Hudson

Kate Hudson heeft haar kleine tieten niet van een vreemde, haar beroemde moeder Goldie Hawn heeft ze ook. In 2000 brak ze door met haar rol als groupie in de film Almost Famous (waarin ze ook naakt is te zien). De laatste jaren is ze voornamelijk te zien in romantische komedies.

4. Emma Watson

Emma Watson

De prachtige Emma Watson, allang niet meer het kleine meisje uit de Harry Potter films. In de The Perks of Being a Wallflower en The Bling Ring heeft Watson haar sexy kant kunnen laten zien.


3. Olivia Wilde

Olivia Wilde

Dat mannen van kleine borsten houden dat blijkt wel uit het feit dat Olivia Wilde in 2009 tot mooiste vrouw ter wereld werd verkozen door mannenblad Maxim. Dit jaar waren de borsten van Olivia Wilde nog wereldnieuws nadat ze in Glamour magazine stond terwijl ze haar zoontje borstvoeding gaf.

2. Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman is niet een van de mooiste vrouwen van de wereld, ze is ook een van de slimste, ze heeft een diploma gehaald bij de prestigieuze Harvard University! Dus dames goed luisteren naar deze slimme vrouw, dit heeft ze te zeggen over borstimplantaten: “Breast implants gross me out. I don’t think they’re attractive at all.”

1. Keira Knightley

Keira Knightley

De kleine borsten van de Britse actrice Keira Knightley zijn al vaak in het nieuws geweest. Ten eerste toen ze in 2001 op de jonge leeftijd van 15 jaar topless te zien was in de film ‘The Hole’. In 2004 waren haar borsten weer nieuws toen haar kleine borsten op de filmposter voor King Arthur in Amerika opeens een stuk groter waren. In 2014 stond ze naakt in Inteview Magazine (bovenstaande foto) om een statement te maken. Haar borsten waren al zovaak gemanipuleerd op foto’s en in films dat ze het volgende duidelijk wilde maken: ‘OK, I’m fine doing the topless shot so long as you don’t make them any bigger or retouch.’ Because it does feel important to say it really doesn’t matter what shape you are.” En zo is het!

    1. ghgjjg februari 6, 2016
    2. Anoniem juli 26, 2016
    3. Gast december 28, 2016

    Jouw Reactie?