Top 10 Duurste Seksspeeltjes

Seks hoort bij het leven, sterker nog, het brengt leven. Naast slapen, eten en drinken hoort seks bij wat we als mens zijn. Het is onlosmakelijk verbonden met de diepe gevoelens die je voor een ander voelt. Toch gaat seks ook vaak om de lust en het plezier dat je krijgt bij het beoefenen van het spel van de liefde. In die wereld worden regelmatig hulpmiddelen gebruikt om het een en ander wat op te ‘spicen’. Iedereen kent de vibrators, dildo’s, handboeien en verkleedpartijen die het seksleven net even wat spannender maken. Met de nieuwste technologieën en het rijker wordende clientèle is het echter zo dat sommige speeltjes steeds duurder en ingewikkelder worden. Sommige speeltjes kosten een waar fortuin. Wat zijn de 10 duurste seksspeeltjes?

10. Jimmyjane – Platinum Vibrator ingelegd met diamanten – $3.250

Waar de doorsnee vibrator algauw voor een paar tientjes over de toonbank gaat, is dit speciale, met diamanten ingelegde apparaat van een hele andere orde. Hier gaat het om een 28 karaats exemplaar waar de klasse vanaf druipt. Op de top zitten de diamantjes, voor het extra plezier. Het is uiteraard een seksspeeltje, maar geldt – mede door de prijs – ook als een kunstvoorwerp. De prachtige buitenkant doet sidderen van genot – letterlijk.

9. Zilveren Butt Plug met paardenstaart – $3.475

Dit voorwerp is ontworpen door een absolute topontwerper. Betony Vernon heeft de energieke Plug gemaakt door een erotisch idee prachtig in de praktijk tot uitdrukking te brengen. Het is een anaal seksspeeltje, in een gladde, zilveren kleur en heeft een donkere paardenstaart. Het wordt dikwijls de ‘eenhoorn’ butt plug genoemd, vanwege het uiteinde van de plug. Die lijkt namelijk op de hoorn van een – je raadt het al – eenhoorn. Er is ook goed nagedacht over de werking van de plug. Door de speciale ribbels heeft de persoon die het dure speeltje in de achterkant in mag brengen, extra veel plezier.

8. Paradijs Parelsnoer – $4.254

Dit is alweer een ontwerp van de befaamde Betony Vernon. Het parelsnoer staat ook bekend als massage gouden ring. Het is een rond voorwerp dat een prachtige mix van kunst en plezier tentoonspreidt. De middelvinger kan eenvoudig door de ring worden gehaald. Vervolgens kan het parelsnoer gewoon naar feesten en partijen gedragen worden. Behalve degene(n) die verstand hebben van de werking, kan niemand zien dat het een seksspeeltje is. Dat moeten ze vanzelf maar achter komen. De snoeren worden voornamelijk gebruikt voor sensuele massages waar de vonken vanaf vliegen. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

7. Gouden Kieteklaar- $4.506

Voor ruim vierduizend euro verwacht je heel wat van een seksspeeltje. Deze gouden ringketting heeft alles in huis om je danig te verrassen. Gemaakt van 18 karaats goud en voorzien van veren van de maraboe – een grote Afrikaanse ooievaar – voorziet dit Italiaanse speeltje zowel mannen als vrouwen van het ultieme genot. Het is niet eenvoudig om altijd maar weer iets te vinden dat je lichaam op een nieuwe manier weet te stimuleren. De Tickler doet alles met je. En nog veel meer.

6. Droomliefdesstoel – $6.200

Deze stoel van Koreaanse makelij combineert de twee beste dingen van de wereld. Luiheid en seks komen samen in deze innovatieve stoel met interessante werking. De stoel werd ontworpen voor gehandicapte mensen die moeite hadden met seks door hun lichamelijke beperkingen. De stoelen werkten echter zo goed dat ze nu in talloze hotels – vooral in Azië – en de rest van de wereld dienst doen als extra hulpmiddel bij de seks. De stoelen trillen en masseren je tot een orgastisch hoogtepunt. Geniet van de momenten op de stoel van je dromen.

5. Lelo Inez Goud – $15.000

Gemaakt van 18 karaats goud geeft deze vibrator je alles wat je nodig hebt voor een eenzaam avondje thuis. De krachtige werking van het apparaat ontgaat zelfs de meest vastgeroeste vrouwen niet. Door de subtiele ‘ei-buiging’ op het eind komt de vrouw helemaal aan haar trekken. Een speciaal mechanisme zorgt ervoor dat het apparaat alleen werkt als de eigenaar het wenst. Ideaal dus om machtsspelletjes mee te spelen. In een sierlijke houten doos wordt de vibrator aangeleverd. Vergeet daarbij uiteraard niet de oplader, een handleiding en een satijnen zakje, en je hebt de ervaring van je leven. Met een garantie voor een jaar ben je bovendien verzekerd van kwaliteit, maar dat mag ook wel voor die prijs.

4. Levensechte Sekspop – $23.080

Elk mens heeft andere seksuele wensen en voorkeuren. Voor sommigen is het hebben van een echte sekspop een absolute must have. De poppen lijken precies op mensen, in alle opzichten. Je kunt zelf het uiterlijk van de poppen samenstellen. Val jij op blond en wil je graag een vrouw met kleine borsten? Dan vertel je dat aan de makers, die vervolgens aan de slag gaan met jouw ideale vrouw. Het zijn namelijk – opvallend genoeg – vooral mannen die met de poppen spelen. Dat is nog eens wat anders dan vroeger op school.

3. Victor Phantasm – $59.154

Met een naam als de ‘Victor Phantasm’ moet je haast wel iets speciaals in handen hebben. De 18 karaats diamanten ring is op de dildo geplaatst en geeft extra vreugde op de toch al spannende momenten. Omdat de ‘Victor’ in verschillende formaten is vervaardigd, zit er altijd wel iets voor jou tussen. Het mooiste aan de Victor is echter de ring in het midden. Zodra je de twee stukken van de dildo uit elkaar trekt, komt er een ring met maar liefst 177 diamantjes tevoorschijn. Deze draag je vervolgens met liefde om je vingers. Is dat geen mooie manier om iemand ten huwelijk te vragen?

2. The Royal Pearl – $1 miljoen

Colin Burn en Nicole Gallus zijn rijke ontwerpers. En wat doe je als je geld hebt? Dan maak je de mooiste dingen. Deze vibrator is ingelegd met 1000 witte en roze diamanten, saffieren en parels. Past dat dan allemaal op een vibrator? Het antwoord daarop is eenvoudig: ja. Het prachtige kroontje aan het uiteinde geeft de karakteristieke naam zijn glans. Behalve dat het een seksspeeltje is, heeft The Royal Pearl ook eeuwigheidswaarde door de kunstzinnigheid van het ontwerp. Een bijzonder fraai – en duur – design met een erotisch tintje.

1. Beckham’s Gift – $1.8 miljoen

Beckham
foto: Photo Works / Shutterstock.com

Het duurste cadeau komt van de bekendste ex-voetballer van de wereld. Als sekssymbool verwacht je ook niets minder van de man die met zijn kromme vrije trappen menig doelman wist te passeren. Wat is het duurste seksspeeltje van de wereld eigenlijk? Het is – hoe kan het anders – een vibrator. Ontworpen door Peter Stringfellow bezorgt het apparaatje vrouwen van over de hele wereld plezier. Het was oorspronkelijk door David Beckham speciaal gekocht voor zijn vrouw, terwijl ze zwanger was. Het is gemaakt van platina en met een 10 karaats diamanten top afgewerkt. Die is weer verbonden met een 16 karaats diamanten ketting. Het is erotische kunst ten top. Daarom staat dit cadeau van Beckham op de eerste plaats. Hoewel het niet voor veel vrouwen is weggelegd, mag men blijven dromen over dit schitterende apparaatje met een onvoorstelbaar duur prijskaartje. Als ie maar niet stukgaat …

Een stuk goedkoper, maar wel praktischer, zijn de seksspeeltjes die je op je nachtkastje kan laten slingeren!

    1. FIGHTER juni 14, 2015
    2. Remi juni 2, 2018
    3. Gast maart 6, 2021

    Jouw Reactie?