Top 10 Films 2018 om nu al naar uit te kijken

De meeste van de 20 films uit onze preview van 2017 hebben nog niet eens in de bioscopen gedraaid, maar toch gaan we alvast wat verder vooruit kijken, namelijk naar de films van 2018.

10. Bad Boys for Life

bad boys for life

We zullen het bij de nummer 10 van de lijst maar alvast verklappen, de lijst is niet heel origineel. Het zijn vooral sequels, prequels en remakes, maar dat zijn we ondertussen wel gewend van Hollywood. Ze kiezen de laatste jaren voornamelijk voor succesformules. Zo is het nu al zeker dat de derde Bad Boys film met wederom Will Smith en Martin Lawrence vele miljoen gaat opbrengen in de bioscopen. Regisseur Michael Bay is overigens niet meer van de partij, producer Jerry Bruckheimer overigens wel, dus we denken nog steeds dat er heel veel explosies en achtervolgingen te zien zijn in deze actiefilm.

9. The Predator

The Predator

We gaan verder met een remake, namelijk van de legendarische sci-fi film Predator, uit 1987 alweer. De vraag is natuurlijk altijd, waarom een legendarische film remaken? Waarom we toch uitkijken naar deze film? Het script en regie zijn in handen van Shane Black, onder andere verantwoordelijk voor Kiss Kiss Bang Bang, Lethal Weapen en The Nice Guys. En ook leuk, hij had een rol in de originele film uit 1987.

8. Scarface

Scarface 2018

Het is nu officieel, geen film is veilig voor een remake, zelfs Scarface moet er aan geloven. Het zou ons niet eens meer verbazen als er in 2020 een remake van The Godfather gemaakt wordt! Maar toch zetten we de film in ons lijst van films om naar uit te kijken. Waarom? Het script wordt geschreven door de gebroeders Coen, die hebben we nog niet betrapt op een slechte film.

7. Ready Player One

Ready Player One

Op nummer 7 in de lijst onze eerste originele film. Ready Player One is een sciencefictionfilm onder regie van Steven Spielberg, gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline. Het verhaal vindt plaats in 2044, het grootste deel van de wereldbevolking leeft in totaal armoede. Ze vluchten weg in OASIS, een onlinegame dat door miljarden spelers tegelijkertijd gespeeld wordt. Wanneer de ontwerper van het spel, James Halliday, kinderloos sterft, blijkt deze drie sleutels, zogenaamde Easter eggs verstopt te hebben die leiden naar een kluis met zijn erfenis. Degene die de kluis vindt, wordt multimiljonair. De jonge Wade Watts gaat achter de erfenis aan en bevindt zich al snel in gevaar, zowel in de virtuele wereld als in de echte. Het boek zit vol met leuke verwijzingen naar ’80s films en muziek, we zijn benieuwd hoe dit in de film verwerkt wordt!

6. Ocean’s Eight

oceans eight

Een spin-off van de Ocean’s Trilogy, maar dan nu met acht vrouwen. Het zusje van Danny Ocean blijkt ook het vak van bankrover te beoefenen. In de film wil Debbie Ocean (gespeeld door Sandra Bullock) de perfecte overval plannen op het beroemde Met Gala in New York. Naast Bullock voltooien de volgende zeven dames het octet: Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson en Awkwafina. uit de originele films maakt Matt Damon zijn opwachting in een gastrolletje.

5. Deadpool 2

Deadpool 2

Deadpool was de grote verassing van 2016. Een r-rated superhelden film bleek waar iedereen op zat te wachten. De marketing machine voor deel 2 is alweer op volle toeren en zal het komende jaar niet stoppen. Bij de film Logan werd al een leuke teaser vertoond waarin de toon alweer goed wordt gezet.

4. Han Solo: A Star Wars Story

Han Solo A Star Wars Story

Sinds Disney LucasArts heeft overgenomen kunnen we ieder jaar een nieuwe Star Wars film verwachten. Dit jaar draait Episode VIII in de bioscopen en in 2019 Episode IX. Tussendoor is er ruimte voor de losse ‘stories’. In 2018 is dat het verhaal van Han Solo. Het verhaal speelt zich af voor de originele Star Wars film uit 1977 en draait om de avonturen van Han Solo en Chewbacca, en hun eerste ontmoeting met Lando Calrissian.

3. Avengers: Infinity War

Avengers Infinity War

Natuurlijk is Marvel ook weer van de partij in 2018, met drie films zelfs: Black Panther, Ant-Man and the Wasp en de film waar wij het meeste naar uit kijken Avengers: Infinity War. Dit is de film waar de Marvel films de laatste jaren naar toe werken, de ultieme superhelden films. De Avengers, de Guardians of the Galaxy, Spider-Man, allemaal zullen ze van de partij zijn en nemen ze het op tegen superschurk Thanos. Waarschijnlijk wordt de film overigens in tweeën gesplitst, want in 2019 staat er weer een Avengers film op de agenda.

2. Avatar 2

avatar 2

Avatar uit 2009 is een van de meest succesvolle films aller tijden. Het verhaal van de film is misschien niet om over naar huis te schrijven, maar wat zag de film er goed uit. Nog nooit zag 3D er zo realistisch uit. En nu negen jaar (!) later verwachten we natuurlijk nog meer mooie beelden uit de koker van James Cameron. In 2020, 2022 en 2023 staan er overigens ook Avatar films op het programma. Genoeg ruimte dus om ook voor een goed verhaal te zorgen deze keer.

1. The Irishman

The Irishman

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Havey Keitel onder regie van Martin Scorsese. Ja, je leest het goed! Na jaren lang onderhandelen gaat de nieuwe maffia film van de meester er eindelijk komen. En wie anders dan Netflix hebben we daarvoor te danken, zij hebben de rechten gekocht. Wij kunnen niet wachten en als de film maar een beetje in de buurt komt van de kwaliteit van Goodfellas zijn wij al tevreden!

    1. Tris maart 18, 2017
      • Menno (admin) maart 20, 2017
    2. steven maart 2, 2018

    Jouw Reactie?