Er zijn nog genoeg films in 2018 om naar uit te kijken, maar het is ook leuk om wat verder vooruit te kijken. Wat staat er op het programma voor 2019? Wij zetten de 10 films voor je op een rij waar we het meeste naar uitkijken.

10. James Bond 25

In 2019 is het de vijfentwintigste keer dat James Bond te zien is op het grote scherm. De actieheld viert dus een groots jubileum, dus je kunt wel verwachten dat de makers van de film alles uit de kast halen om een groot spektakel te creëren. Daniel Craig speelt de rol van 007 voor de laatste keer in deze film, dus het is meteen het einde van een tijdperk.

9. IT: Chapter Two

Dit angstaanjagende boek van Stephen King werd al een keer verfilmd in de jaren negentig, maar het werd tijd voor een nog engere remake. Het eerste deel van deze remake kwam al in 2017 uit, dus fans kunnen niet wachten om het tweede deel te mogen zien. Het verhaal over een moordlustige clown spreekt bij iedereen tot de verbeelding en zal vast en zeker voor een paar slapeloze nachten zorgen.

8. The Terminator: Dark Fate

De Terminator reeks telt inmiddels al vijf verschillende films, maar nu komt het zesde deel er ook aan. Waarom we er toch weer naar uit kijken? Dit keer is de producent van de originele film ook weer betrokken: James Cameron. De makers hebben besloten om de laatste drie delen uit de reeks te negeren, dus het verhaal vindt plaats na de tweede Terminator film. Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton zijn ook weer van de partij!

7. The Lion King & Aladdin


Dinsey is de laatste jaren succesvol bezig hun klassiekers te remaken als live-action/CGI films, de Jungle Book en Beauty and the Beast waren een groot succes. De volgende in de reeks zijn Aladdin & The Lion King die beiden in 2019 in de bioscoop draaien. Aladdin wordt geregisseerd door Guy Ritchie en Will Smith zal de rol van Geest op zich nemen. Ook de cast van de The Lion King is niet niks, Beyoncé en Donald Glover spelen de hoofdrollen. De regisseur van de film, Jon Favreau, is ook al bekend met het maken van Disney remakes, want hij regisseerde de vernieuwde versie van Jungle Book.

6. Cowboy Ninja Viking

Chris Pratt speelt de hoofdrol in deze actiefilm over een man die alles kan. Hij bezit namelijk alle kwaliteiten van cowboys, ninja’s en Vikingen. Het verhaal van deze film is trouwens niet uit de lucht komen vallen, want ook deze film is gebaseerd op een bekende comic. De film wordt gemaakt door schrijvers die betrokken waren bij Deadpool en The Hangover, dus je kunt je wel voorstellen hoe absurd deze actiefilm gaat worden.

5. Wonder Woman 1984

De eerste Wonder Woman film was een ongekend succes voor DC. Geen enkele film met personages uit het DC universum heeft zoveel geld in het laatje gebracht als dit verhaal over het bekende personage uit de comics. Het is dus ook niet gek dat er een tweede deel van deze film gemaakt moest worden. Er is nog niet veel bekend over het plot van de film, maar de regisseur heeft gezegd dat ze het verhaal graag in Amerika plaats wil laten vinden.

4. Once Upon a Time in Hollywood

Als Quentin Tarantino met een nieuwe film komt, dan kijken wij daar naar uit, zeker wanneer de hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. Het verhaal klinkt alsof dit weer een old-school Tarantino film kan worden: Een tv-acteur en zijn stuntdubbel beginnen aan een missie om naam te maken in de filmindustrie tijdens de Charles Manson-moorden in Los Angeles van 1969.

3. Frozen 2

De meeste meisjes krijgen nog steeds geen genoeg van Anna en Elsa, terwijl Frozen al in 2013 uitkwam. In 2019 is het dan eindelijk tijd voor het vervolg op het verhaal over twee zusjes die weer toenadering tot elkaar zoeken. Er is nog niet veel bekend over het plot, maar jong en oud zullen vast weer meezingen met ieder nummer uit deze hitfilm.

2. Star Wars:The Rise of Skywalker

Na het succes van The Force Awakens is J.J. Abrams weer terug om het laatste deel van de nieuwe Star Wars trilogie te schrijven. Fans krijgen weer een mooie conclusie te zien van de nieuwste trilogie die in 2015 is begonnen. Toch is deze film niet het einde van Star Wars, want er zijn nog talloze spinoffs in de maak waarmee fans zich jarenlang kunnen vermaken tot de volgende trilogie weer wordt gestart.

1. The Irishman

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Havey Keitel onder regie van Martin Scorsese. Ja, je leest het goed! Na jaren lang onderhandelen gaat de nieuwe maffia film van de meester er eindelijk komen. En wie anders dan Netflix hebben we daarvoor te danken, zij hebben de rechten gekocht. Wij kunnen niet wachten en als de film maar een beetje in de buurt komt van de kwaliteit van Goodfellas zijn wij al tevreden!

Een top 10 is maar een kleine greep uit de vele films die in 2019 in de bios draaien. We hadden bijvpoorbeeld,gee ruimte voor Captain Marvel, Toy Story, Spiderman Homecoming: 2, en vele anderen. |Op onze film website filmlijstjes.com kun je daarom een top 40 vinden.