Net als eten en drinken behoort ook seks tot de primaire levensbehoeften. Toch is het iets wat je over het algemeen niet in het openbaar doet of met iemand tegen diens wil. Zeker niet als je een belangrijke functie bekleedt of tot de ‘celebrities’ behoort!

10. De Sekstapes van de sterren

https://www.youtube.com/watch?v=k5f06Y_p-20

Vooropgesteld, er bestaat een groot verschil tussen schandalig én onhandig bezig zijn. Tot de laatste categorie behoort Pamela Anderson. In een verliefde bui besloten Pamela en haar inmiddels ex-man Tommy Lee om hun kunsten op film vast te leggen. Om door te breken hoefden beiden het niet te doen! Onder andere Paris Hilton en Kim Kardashian daarentegen hebben hun bekendheid te danken aan hun ‘home videos’. Overigens liggen de sekstapes van de dames veilig opgeborgen in een kluis in het bedrijfspand van Vivid Entertainment. De eigenaar van het bedrijf is ook in het bezit van sekstapes van Jimi Hendrikx, Vince Neil en Kendra Wilkinson.

9. Woody Allen en zijn stiefdochter

Aan Woody Allen kleven maar liefst twee schandalen. Allereerst is er het huwelijk met zijn stiefdochter Soon Yi. Zij was geadopteerd door Allen’s ex-vrouw Mia Farrow. Naar eigen zeggen kregen ze een relatie met elkaar, toen Soon Yi twintig jaar oud was. Een andere adoptiedochter – te weten Dylan Farrow – publiceerde begin van dit jaar een open brief in de New York Times, waarin ze een boekje open deed over haar jeugd. Vanaf haar zevende levensjaar zou Woody Allen haar stelselmatig seksueel hebben misbruikt. Al in 1993 moest Woody Allen zich hiervoor verantwoorden; bij gebrek aan bewijs sprak de rechter hem toen vrij. De open brief van Dylan heeft geleid tot veel woedende reacties aan het adres van Woody.

8. Michael Jackson slaapt met kinderen

In 2003 verscheen de documentaire ‘Living with Michael’. Hierin vertelde Michael Jackson zonder gene dat hij graag met kinderen in één bed slaapt. “Gewoon voor de gezelligheid,” aldus de king of pop. Of dat nog niet erg genoeg was, liet Jackson zich filmen terwijl hij hand in hand zat met de tiener Gavin Arvizo. Jordan Chandler kan erover meepraten. In 1993 beschuldigde deze – toen dertienjarige – jongen Jackson van misbruik. Michael Jackson kocht de familie van de jongen af. Juist deze aanpak liet bij menigeen een nare bijsmaak achter. Overigens is Jackson ook door Gavin Arvizo beschuldigd van seksueel misbruik.

7. Roman Polanski en het dertienjarig meisje

Toen hij in september 2009 voet aan de grond in Zwitserland zette, werd Roman Polanski opgepakt. Hij zou hier een filmfestival bijwonen, maar belandde achter de tralies. Je moet weten dat er al jaren een internationaal aanhoudingsbevel in werking was tegen Polanski. Dit had alles te maken met een seksschandaal. In 1977 zou Polanski zich in de Verenigde Staten hebben vergrepen aan een dertienjarig meisje. Nadat hij haar had gedrogeerd, heeft Roman Polanski het meisje seksueel misbruikt. Dit alles speelde zich af in het huis van collega-acteur Jack Nickolson. Hoewel Polanski toentertijd schuld heeft bekend, is hij de Verenigde Staten ontvlucht. Hij leefde in landen zoals Frankrijk en Polen. Deze landen hebben altijd geweigerd om hem uit te leveren aan de Verenigde Staten.

6. Tiger Woods en zijn harem

https://www.youtube.com/watch?v=U6jSHBHRIBM&t=6s

Jarenlang lachte het leven Tiger Woods toe. Hij trouwde met het Zweedse model Elin Nordegren – met wie hij twee kinderen kreeg – en zijn golfcarrière nam in rap tempo een enorme vlucht. Op een bepaald moment steeg het succes Woods wat naar zijn hoofd; hij stopte met mediteren en liet het boeddhisme voor wat het was. Erger nog, hij dook het bed in met tal van vrouwen. Tiger Woods had simpelweg het gevoel dat hij alles kon maken! Al snel kwamen zijn seksuele escapades aan het licht. Hoewel Tiger en Erin hebben gevochten voor hun huwelijk, strandde dit in 2010. Volgens de laatste berichten heeft Tiger Woods nu een relatie met de Amerikaanse skister Lindsey Vonn. Hier een lijstje van alle minnaressen van Tiger

5. Prins Bernhard zijn buitenechtelijke uitstapjes

https://www.youtube.com/watch?v=tHB3MaWbPmA

Prins Bernhard – getrouwd met prinses Juliana – heeft een rijke kinderschare voortgebracht. Samen met prinses Juliana kreeg hij vier dochters. Verder heeft hij bij twee andere vrouwen ook een dochter verwekt. Deze vrouwen – genaamd Alicia en Alexia – zijn door hem erkend. Het kan niet anders of zijn wettige echtgenote was op de hoogte van zijn buitenechtelijke uitstapjes. Prinses Juliana wist in elk geval van een relatie gedurende zijn verblijf in het Verenigd Koninkrijk. Desondanks reageerde het Nederlandse volk woedend; zijn buitenechtelijke relaties werden bestempeld als seksschandalen. Uiteraard zette deze aandacht menig journalist ertoe aan om nog meer door Bernard verwerkte kinderen op te sporen. De kans is groot dat zij bestaan.

4. Dominique Strauss-Kahn en het kamermeisje

In mei 2011 kwam een kamermeisje volledig overstuur uit een hotel in New York. Ze beweerde dat IMF-directeur Dominique Strauss-Kahn haar had willen verkrachten. Hoewel de aanklachten werden ingetrokken, raakte hij zijn baan bij het IMF kwijt. Ook zijn partij – de Franse socialisten – zegde het vertrouwen in haar leider op. Iedereen dacht dat Dominique Strauss-Kahn – na dit seksschandaal – zijn driften voortaan beter onder controle zou houden. Niets bleek minder waar! Een jaar later was Strauss-Kahn in een rechtszaak verwikkeld; hij werd verdacht van medeplichtigheid aan de exploitatie van prostituees. Hiermee samenhangend zou hij zich ook schuldig hebben gemaakt aan fraude rondom een bouwonderneming. Deze zaak staat bekend als de ‘Carltonaffaire’, vernoemd naar het hotel waar Dominique Strauss-Kahn en zijn vrienden zaken en vrouwen met elkaar combineerden.

3. Silvio Berlusconi: Bunga Bunga feestjes

Hoewel de ‘bunga bunga feestjes’ van Berlusconi ooit als uiterst exclusief bekend stonden, is nu ook ‘Jan met de pet’ welkom. De locatie is in elk geval bekend, namelijk Berslusconi’s woning in Arcore nabij Milaan. Ook krijgt de hele wereld met enige regelmaat spannende foto’s te zien. ‘Bunga bunga’ zou verwijzen naar een seksspel, dat na het diner werd gespeeld. Volgens de verhalen heeft de Libische leider de spelregels bedacht! Kennelijk vergroot de aanwezigheid van minderjarige vrouwen de spelvreugde. Hier ging het dan ook mis. In ruil voor juwelen en geld zou Berlusconi seks hebben gehad met de zeventienjarige buikdanseres Karima El Mahroug alias Ruby (foto hierboven). Volgens ingewijden waren in totaal 33 vrouwen bij dit schandaal betrokken. Berlusconi heeft de aantijgingen altijd ontkend. Tegenstanders van de voormalig premier walgen van de man; zoals altijd zou hij zijn macht gebruiken om een zaak te verdoezelen.

2. John F. Kennedy en Marilyn Monroe

Volgens de geruchten was sekssymbool Marilyn Monroe – begin van de jaren ’60 – een graag geziene gast in het Witte Huis. Er zou een speciale gang bestaan, waarvan de bevallige Marilyn gebruik kon maken. In het diepste geheim vonden er ontmoetingen plaats tussen haar en John F. Kennedy. Op een zeker moment had de president genoeg van haar; hij gaf haar door aan zijn broer Bobby Kennedy. Ook deze seksuele relatie werd eenzijdig opgezegd. Marilyn Monroe zou dit niet hebben kunnen accepteren. Er gaan verhalen dat ze zelfmoord heeft gepleegd als gevolg van de afwijzingen door de Kennedy-broers.

1. Bill Clinton en Monica Lewinsky

Vrijwel iedereen kan Clinton’s bekentenis citeren: “I did not have sexual intercouse with that woman”. Er heeft geen geslachtsgemeenschap plaatsgevonden. Toch heeft er zich tussen president Bill Clinton en stagiaire Monica Lewinsky voldoende afgespeeld, om in dit lijstje van seksschandalen te worden opgenomen. Overigens wordt er nog een derde partij genoemd: de Republikeinen. Om een afzetting af te dwingen, liet de Republikeinse partij de relatie tussen Clinton en Lewinsky opzettelijk uitlekken. Zover kwam het niet, Bill Clinton mocht zijn regeertermijn uitzitten.