Top 10 Kinderfilms 2018 om naar uit te kijken

Kinderfilms zijn natuurlijk gemaakt voor de allerkleinsten, maar meestal kan de hele familie meegenieten van deze gezellige films. In 2018 komen er weer een aantal ontzettend leuke kinderfilms uit. Wil je weten welke films jij niet moet missen? Hier vind je een preview van de 10 leukste kinderfilms uit 2018! De lijst is gerangschikt om datum van uitkomen.

Ondertussen staat ook het lijstjes van nieuwe kinderfilms in 2019 online

10. Duck Duck Goose (januari)

De gans Peng is onverantwoordelijk en een doorn in het oog van zijn familie. Wanneer hij tijdens de jaarlijkse migratie een ongeluk krijgt, raakt hij zijn familie kwijt en is hij terechtgekomen bij twee kleine eendenkuikens. Deze kuikentjes zijn hun familie ook kwijtgeraakt en vragen Peng om hulp. Dan moet de gans ineens zijn verantwoordelijke kant gaan ontwikkelen.

9. Early Man (februari)

Deze film laat zien hoe de wereld er lang, lang geleden uitzag. De mammoeten lopen nog gewoon rond op aarde en mensen leefden als primitieve holbewoners. De kleine Dug is een van deze oude holbewoners die uit zijn huis wordt gedreven door een aantal rivalen. Dit onzekere en onhandige jongetje moet ineens de strijd aangaan tegen Lord Nooth en aan al zijn vrienden laten zien wat hij kan. Deze stop-motion animatiefilm wordt gemaakt door hetzelfde team verantwoordelijk voor Wallace & Gromit en Shaun the Sheep.

8. Arctic Justice (maart)

De poolvos Swift is op zoek naar een promotie. Hij werkt nu in de postkamer op de noordpool, maar het allerliefste werkt hij als een koerier. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen en een mysterieus pakketje te bezorgen. Zo komt hij terecht bij het geheime fort van Doc Walrus, een duister genie dat van plan is om alle poolkappen te laten smelten.

7. Pieter Konijn de film (maart)

De verhalen van Beatrix Potter over Pieter Konijn horen al meer dan een eeuw lang bij de grootste kinderklassiekers. Deze moderne verfilming volgt het leven van Pieter Konijn, een ondeugend konijn dat het liefste zijn eigen plan trekt. Daardoor komt hij keer op keer in de problemen met zijn buurman: Mr. MacGregor.

6. The Incredibles 2 (juni)

De eerste film over the Incredibles was een grote hit, maar kwam al in 2004 uit. Het heeft dus even geduurd voordat deze actiefilm van Pixar over een familie vol superhelden een vervolg kreeg. Alle leden van dit gezin hebben speciale superkrachten, maar dat neemt niet weg dat ze ook een gewone familie zijn met hun eigen problemen. Een van deze problemen ontstaat wanneer vader Bob thuis moet blijven om voor de kinderen te zorgen, terwijl zijn vrouw bezig is om de wereld te redden.

5. Hotel Transylvania 3 (juli)

In het eerste deel van Hotel Transylvania was te zien hoe Dracula zijn weg probeerde te vinden als vader. Dit vervolg vertelt het verhaal van Dracula als een opa. Hij heeft namelijk zijn eerste kleinkind gekregen. Er is een klein probleempje, want dit kleinkind is voor de helft een gewoon mens. Daarom besluit hij om dit kind alles te leren over het leven als een Dracula, zodat hij ook iets van de duistere kant meekrijgt.

4. Barbie (augustus)

Het is misschien wel de meest bekende pop op aarde en nu is ze ook in 2018 weer op het witte doek te zien. De wereld van Barbie wordt ook wel Barbieland genoemd. Hier is iedereen perfect, vrolijk en gelukkig. Er is één barbie die niet gelukkig is in deze wereld. Ze is een buitenbeentje en past niet binnen het perfecte plaatje van Barbieland. Ze besluit om de wijde wereld in te gaan om zo een belangrijke les te leren over perfectie en het belang van het innerlijk. (de foto is geen beeld uit de film)

3. Smallfoot (september)

Mensen zijn al jarenlang opzoek naar de yeti, oftewel bigfoot. In deze film zijn de rollen omgedraaid en is een yeti ervan overtuigd dat er mensen bestaan, oftewel de smallfoot. De rest van zijn soort verklaart hem voor gek, maar deze yeti zet alles op alles om te bewijzen dat deze mysterieuze soort echt bestaat.

2. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (november)

Net als in de eerste film over Wreck-It Ralph duikt Ralph in dit verhaal van het ene naar het andere spel. Maar nu is het zes jaar later en is er een nieuw fenomeen dat Ralph wil gaan ontdekken: het internet. Deze nieuwe wereld heeft weer allerlei nieuwe avonturen, vijanden en problemen te bieden, dus ook in dit tweede deel is er meer dan genoeg spanning te vinden.

1. How the Grinch Stole Christmas (november)

Het verhaal over de kerst-hatende Grinch is al op allerlei verschillende manieren verfilmd. In deze geanimeerde versie wordt het originele verhaal van Dr. Suess verteld waarin de Grinch van plan is om het kerstfeest te stelen van alle inwoners van Whoville. De stem van de Grinch wordt in de Engelse versie ingesproken door Benedict Cumberbatch, de acteur die bekend is geworden door rollen in Sherlock Holmes en Doctor Strange.

  1. Ola december 19, 2017
  2. lola januari 5, 2018
  3. jnboyyyyy januari 10, 2018
  4. Anoniem januari 10, 2018
  5. Anoniem januari 11, 2018
  6. Bulie beckers februari 17, 2018
  7. des maart 1, 2018
  8. Anoniem mei 18, 2018
  9. Master augustus 22, 2018

  Jouw Reactie?