Echt een groot succes is de Kinect nooit geworden, toch zijn er zeker games die het de moeite waard maken om deze controller aan te schaffen. Dit vinden wij tot nu toe de tien best geslaagde games voor de Kinect.

Is er een andere game die hier volgens jou tussen hoort? Laat het ons weten!

10. Kinect Adventures

Kinect Adventures

Meestal zijn de games die je gratis bij een console krijgt de moeite niet waard. Kinect adventures is zeker niet geweldig, maar voor eventjes was het zeker de moeite waard om te zien wat de kinect allemaal kon.

9. Wreckateer

Wreckateer

Wreckateer is geen game zonder fouten, en ook niet heel innovatief, maar leuk is het zeker. Virtuele gebouwen kapot gooien met stenen en daarbij je hele lichaam gebruiken, dat is humor.

8. Sesame Street: Once Upon a Monster

Once Upon a Monster

Leuk voor de kinderen, mits ze Engels kunnen, want het spel is helaas nooit in Nederland verschenen.

7. Kung-Fu High Impact

Kung-Fu High Impact

Lekker schoppen en dat terug zien op het scherm, dat is het idee van Kunf-Fu High Impact. In simpele 2D maar dat maakt het spel niet minder leuk. Ook humor, de foto’s die tussendoor worden gemaakt en geplaatst worden in belachelijke comic-book verhalen.

6. The Michael Jackson Experience

The Michael Jackson Experience

Michael Jackson blijft natuurlijk de King of Pop. Alleen al het feit dat zijn muziek in de game zit maak het spel de moeite waard. Het kan niet tippen aan Dance Central (later in de lijst), maar het is leuk om de echte Wacko Jacko moves te proberen.

5. Dragon Ball Z Kinect

Dragon Ball Z Kinect

Natuurlijk vooral leuk voor de Dragon Ball Z fans om met hun favorieten karakters te spelen.

4. Fruit Ninja

fruit ninja

Het zeer verslavende Fruit Ninja was natuurlijk een gigantisch succes op de smartphones, niet zo gek dus dat het ook is uitgebracht voor de kinect. Het speel niet zo lekker als op een touchscreen, maar fruit hakken blijft leuk.

3. Child of Eden

Child of Eden

De meest bijzondere game moet toch wel Child of Eden zijn (ook te spelen zonder Kinect). Hoe leg je dit spel uit? Ze noemen het zelf “Synethesia”. In een futuristische wereld schiet je er op los, en elke beweging heeft geluid en ziet er visueel mooi uit. Misschien is het beter om gewoon de trailer te bekijken.

2. Gunstringer

Gunstringer

Net als (bijna) alle spellen voor de Kinect zit ook Gunstringer vol met foutjes die zorgen voor frustraties. Maar het spel ziet er cool uit, de dialogen zijn grappig, en het is niet al te ingewikkeld om te spelen.

1. Dance Central 1, 2, en 3

dance central 3

Eigenlijk zijn de Dance Central spellen de reden om een Kinect te kopen. Er zijn vele dansspellen voor de Kinect, maar geen een kan er tippen aan Dance Central. De best soundtrack, de beste moves, en de beste gameplay.

Meer top 10 lijstjes van games vind je hier.