Top 10 Knapste Roemeense Vrouwen

Zou er iets in het water zitten in Roemenië? Het land loopt vol met de prachtigste vrouwen. Een top 10 maken is bijna onmogelijk, de zangeressen, modellen en beroemdheden uit Roemenië zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen. We doen toch een poging!

10. Alexandra Stan

Alexandra Stan, geboren 10 juni 1989 in Constanta, is een zangeres uit Roemenië. In 2011 had ze een megahit met het nummer “Mr. Saxobeat”. Het nummer stond in vele Europese landen op de eerste plaats in de hitlijsten. In Nederland behaalde ze de tweede positie.

9. Antonia Iacobescu

Ook Antonia Iacobescu is een zangeres. Ook werkt ze als model, en dat is duidelijk te zien aan de sexy foto’s die ze geregeld op haar instagram plaats.

8. Alina Văcariu

Alina Văcariu werd al op haar 14e (in 1998) model van het jaar in Roemenië. Dit leverde haar een contract op bij Elite Model. Ze doet veel lingerie modellen werk, en was onder andere te zien in Maxim, Stuff, Cosmopolitan en Playboy.

7. Oana Virlan

Ook Oana Virlan is een lingerie model.

6. Alina Puscau

Dit bericht bekijken op Instagram

Ready for traveling #🤔

Een bericht gedeeld door Alina Puscau💚 (@alinapuscau_) op

Alina Puşcău is model, actrice en zangeres. In 1998 won ze de Elite Model Look. Ze poseerde onder andere voor Victoria’s Secret, GAP, JCPenney and Pepe Jeans. In 2009 was ze het covermodel voor Playboy en deed ze een shoot die niets tot de verbeelding overliet. Zoals gezegd, Alina is ook zangeres, ze bracht bijvoorbeeld When You Leave uit, een Engelse versie van de mega hit van de zomerhit Dragostea din tei.

5. Madalina Ghenea

Dit bericht bekijken op Instagram

💎

Een bericht gedeeld door Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) op

Mădălina Ghenea is wederom een succesvol model uit Roemenië. Al op jonge leeftijd stond ze in de schijnwerpers, ze was te zien in “Tip Top Minitop” een soort van talentenshow. Sinds haar 15e doet ze modellenwerk voor alle grote maatschappijen. Madalina is populair bij de Hollywood acteurs, ze heeft een tijdje gedate met Leonardo DiCaprio, daarna met Gerard Butler, en nu zijn er geruchten dat ze het doet met Michael Fassbender.

4. Nicoleta Vaculov

Een nog relatief onbekend model, maar Nicoleta Vaculov gaat naam maken de komende jaren, dat moet wel met zulke looks!

3. Catrinel Menghia

We gaan nog even door met de mooie modellen uit Roemenië, een van de beroemdste is waarschijnlijk Catrinel Menghia. In 2006 en 2009 stond ze namelijk in het blad waar mannen wereldwijd een jaar lang naar uitkijken, Sports Illustrated Swimsuite edition.

2. Monica Barladeanu

Monica Barladeanu is een van de beroemdste vrouwen in Roemenië. Ze is tegenwoordig ook bekend onder de naam “Monica Dean”. Een tijdje ging haar naam rond als mogelijke actrice voor de rol als Wonder Woman. De film is er uiteindelijk nooit gekomen, maar we denken dat Monica deze rol perfect zou kunnen spelen!

1. Inna

Elena Alexandra Apostoleanu, beter bekend als Inna is de mooiste, en misschien ook wel bekendste Roemeense. Inna is zangeres, ze had grote successen in Roemenië en Bulgarije, maar sinds haar hit “Hot” is ze ook in West Europa doorgebroken. Haar singles Deja Vu, Love en Sun is Up waren ook grote hits in Nederland. Helaas hebben we sindsdien niet zoveel meer vernomen van Inna in Nederland, en dat is jammer, want ze maakt nog steeds hele sexy videoclips!