Top 10 Knapste Russische Vrouwen

10. Maria Sharapova

Maria Sharapova

Maria Sharapova is een van de meest succesvolle tennissters van het huidige vrouwentennis. In 2012 won ze als tiende speler de Career Slam, oftewel winst bij alle vier de Grand Slams. Naast tennisster is de lange Russische (1 meter 88) ook model, ze was onder andere te zien in de legendarische Sports Illustrated Swimsuit Edition.

9. Elena Korikova

Elena Korikova

Elena Korikova staat al sinds 2003 in de FHM lijsten van knapste Russische vrouwen. Ze is in vele Russische tv-series en films te zien geweest. Haar beroemdste rol is waarschijnlijk in de tv serie: Poor Nastya

8. Oksana Akinshina

Oksana Akinshina

Ook Oksana Akinshina is een Russische actrice. Ze kreeg bekendheid door haar rol als Lija in de film Lija 4-ever.

7. Kristina Asmus

Kristina Asmus

Actrice Kristina Asmus is te zien in de medische sitcom Interny. Het Russische Maxim magazine riep haar in 2012 tot meest sexy Russische vrouw.


6. Anna Kournikova

Anna Kournikova

De tweede tennisster in de lijst, en we hadden er misschien nog wel meer kunnen toevoegen. Anna Kournikova, bekender om haar looks dan om haar tennis kwaliteiten. In het enkelspel heeft ze nooit een titel behaalt in de WTA, toch zaten de tribunes altijd vol als Anna Kournikova speelde.

5. Masha Novoselova

Masha-Novoselova

Masha Novoselova is een Russisch model, ze heeft onder andere voor Victoria Secret modellenwerk gedaan.


4. Yuliya Snigir

Yuliya Snigir

Yuliya Snigir is actrice en model. Ze is te zien geweest in vele Russische films, en ook in de Hollywood film “A Good Day to Die Hard”. Naast sexy is Yuliya ook slim, op haar 15e kreeg ze de schaaktitel “Chess Master Candidate by the International Chess Federation”, uiteindelijk besloot ze om niet voor een carrière als schaker te gaan, maar door te gaan met schoo.

3. Vera Brezhneva

Vera Brezhneva is een sexy zangeres en tv presentatrice uit Rusland. Door Maxim is ze meerdere keren uitgeroepen tot knapste vrouw van Rusland.

2. Natalia Vodianova

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova is een zeer succesvol supermodel uit Rusland. Natalia heeft voor alle grote modemerken gewerkt. Af en toe speelt ze ook in een film, bijvoorbeeld in Clash of the Titans waarin ze de rol van Medusa vertolkt.

1. Irina Shayk

Irina Shayk

De knapste Russische is Irina Sjajchlislamova, beter bekend als Irina Shayk. Irina is een van de meest succesvolle modellen ter wereld, ze staat onder andere sinds 2007 in het Sports Illustrated Swimsuit Issue. Sinds 2010 heeft ze een relatie met voetballer Cristiano Ronaldo, we plaatsen haar eerder dan ook al in ons lijstje van knapste voetbalvrouwen