Top 10 Knapste Vrouwen & Vriendinnen Voetballers WK 2014

Voetballers worden maar wat graag gezien met de mooiste vrouwen. De beroemdste Nederlandse voetbalvrouwen zijn Yolanthe Sneijder, en voor de nasty breuk met Rafael, Sylvie van der Vaart. Op het WK spelen de absolute topspelers, en qua mooie vrouwen staan ze ook aan de top!

UPDATE: bekijk hier het lijstje van knapste voetbalvrouwen WK 2018!

Update: Na een aantal tips is de top 10 uitgebreid tot een top 20. Te veel mooie voetbalvrouwen!

20. Margaret Natsuki – Vriendin van Shinji Kagawa

Margaret Natsuki

Er was een aantal jaar terug wat verwarring over de vriendin van de Japanse middenvelder Shinji Kagawa. Men dacht dat het de Japanse pornoactrice Sheri Ichinose was. Niet waar! Het was Margaret Natsuki, die wat van Sheri weghad.

19. Pilar Rubio – Vriendin van Ramos

pilar rubio

Pilar Rubio is een Spaanse tv presentatrice. Sinds 2013 heeft ze een relatie met Spaans international Sergio Ramos (die er zelf ook mag zijn). In april 2014 hebben ze hun eerste kindje gekregen.

18. Edurne – Vriendin van David De Gea

Edurne

De Spaanse keepers hebben goede smaak (vrouw van Casillas later in de lijst). Reservekeeper David De Gea heeft een relatie met de Spaanse popster Edurne.

17. Evangelina Anderson – Vrouw van Martín Demichelis

Evangelina Anderson

De Argentijnse verdediger Martín Demichelis heeft sinds 2007 een relatie met (naakt) model Evangelina Anderson.


16. Tamara Gorro – Vriendin van Ezequiel Garay

Tamara Gorro

Tamara Gorro, de vriendin van de Argentijnse Ezequiel Garay werd in 2011 door de Spanjaarden verkozen tot WAG van het jaar.

15. Sam Cooke – Vriendin van Chriss Smalling

Sam Cooke

Sam Cooke is een Engelse Glamour Model. Ze heeft in alle Engelse mannen bladen gestaan, FHM, FRONT, Maxim, Loaded, Zoo, noem ze maar op. En zoals dat gaat, natuurlijk met zo min mogelijk kleren (of gewoon helemaal niks). Ze is de vriendin van Chriss Smalling.


14. Sarah Brandner – Vriendin van Bastian Schweinsteiger

sarah-brandner

Het Duitse model Sarah Brandner is de vriendin van Bastian Schweinsteiger. In 2010 stond ze in Sports Illustrated Body Painting Issue samen met andere voetbalvrouwen Abbey Clancy, Bethany Dempsey, en Melissa Satta.

13. Ann Kathrin – Vriendin van Mario Götze

Ann Kathrin

Een andere Duitse voetballer die een knap model aan de haak heeft geslagne is Mario Götze, namelijk Ann Kathrin.

12. Daniella Semaan – Vriendin van Cesc Fabregas

Fabregas moest er wel wat voor over hebben om Daniella Semaan te ‘scoren’. Ze was namelijk nog getrouwd met een zakenman, met wie ze ook twee kinderen had. Een gemene rechtzaak was het gevolg.

11. Fanny Neguesha – Vriendin van Mario Balotelli

Het lijkt de Belgische Fanny Neguesha gelukt te zijn om grip te krijgen op het ‘enfant terrible’ Mario Balotelli. Vlak voor de start van het WK zijn ze verloofd.

10. Anara Atanes – Vriendin van Samir Nasri

anara atenes

We beginnen met een dame die er niet bij is op het WK, maar er volgens haar zelf wel bij hoort te zijn. Samir Nasri is namelijk niet meegenomen met het team van Frankrijk, en daar is Anara Atanes boos over. En dat liet ze weten ook op social media! “F*** france and f*** deschamps! What a s*** manager!” Trainer Didier Deschamps vond het zelfs nodig om haar hiervoor aan te klagen. Gelukkig hebben we de foto’s nog …

9. Michela Quattrociocche – Vrouw van Alberto Aquilani

Michela Quattrociocche

Michela Quattrociocche is een Italiaans actrice, die vooral bekend is geworden door haar rol in Federico Moccia’s Scusa ma ti chiamo amore. Ze is de vrouw van Fiorentina-speler Alberto Aquilani.

8. Polly Parsons – Vriendin van Thomas Vermaelen

polly parson

De 30-jarige Polly Parsons is actrice, lingeriemodel en presentatrice van BBC3-programma The Real Hustle. Sinds twee jaar hebben Polly en de Belgische international en verdediger bij Arsenal Vermaelen een relatie. Vorig jaar kregen ze samen een zoontje, genaamd Raff.

7. Natalia Velez – Vrouw van Falcao

Natalia Velez is een prachtige Colombiaanse model en vrouw van Colombiaanse voetballer Falcao. Probleem is wel dat we Falcao waarschijnlijk moeten missen op het WK. Hopelijk komt hij met zijn vrouw toch nog Colombia aanmoedigen!

6. Shakira – Vrouw van Gerard Piqué

Misschien wel de beroemdste voetbalvrouw van allemaal, zangeres Shakira. Ze is de vrouw van de Spaanse voetballer Piqué.

5. Melissa Satta – Vriendin van Kevin Prince Boateng

Melissa Satta is een Italiaans model en tv persoonlijkheid. Ze schijnt de reden te zijn van het eindigen van de carrière van basketballer Koby Bryant. Nu is ze samen met de Duitser Boateng.

4. Sara Carbonero – Vriendin van Iker Casillas

Sara Carbonero is een Spaanse TV presentatrice en sport journaliste. Sinds 2010 heeft ze een relatie met de Spaanse keeper Ike Casillas. Het verhaal gaat dat ze tijdens de wedstrijd Spanje – Zwitersland van het WK 2010 Casillas heeft afgeleid en dat hierdoor Zwitserland onverwacht won.

3. Yolanthe Sneijder – Vrouw van Wesley Sneijder

2. Irina Shayk – Vriendin van Ronaldo

Irina Shayk is een Russisch supermodel en heeft sinds 2010 een relatie met Cristiano Ronaldo.

1. Gabriella Lenzi – Vriendin van Neymar

De Braziliaanse Gabrielle Lenzi heeft een zeer populair instagram account. En ze is dus de vriendin van de voetballer die misschien wel de man van het toernooi gaat worden, Neymar.

  1. A juni 20, 2014
  2. Anoniem juni 22, 2014
  3. HJB augustus 22, 2014
  4. HJB september 13, 2014
  5. Woody Brown oktober 10, 2014
  6. Mar maart 4, 2015
  7. Anoniem april 22, 2015
  8. anoniem juni 11, 2015
  9. Willem juli 2, 2015
  10. salo september 15, 2015
  11. Jozef maart 13, 2016
  12. Anoniem juli 26, 2016

  Jouw Reactie?