Onze beroemdste voetbalvrouw, Yolanthe Sneijder, zal er in Rusland uiteraard niet bij zijn, maar dat betekent niet dat er niet genoeg schoonheid te bewonderen is op de tribunes. Dit zijn de tien mooiste voetbalvrouwen die hun man zullen aanmoedigen op het WK 2018.

10. Annie Kilner – vriendin van Kyle Walker

Kyle Walker is sinds zijn Tottenham-dagen samen met Annie Walker en ze zal hem in Rusland vergezellen voor WK. Het paar date al sinds 2011, na een ontmoeting in hun woonplaats Sheffield.

9. Noemie Happart

Noemie Happart werd in 2013 verkozen tot Miss België. Ze is al jarenlang de vriendin van Yannick Carrasco. Ze wonen samen in China aangezien Carrasco daar tegenwoordig speelt voor Dalian Yifang.

8. Anna Lewandowska – Vrouw van Robert Lewandowski

Anna Lewandowska is, hoe kan het ook anders, de vrouw van Robert Lewandowski. Zelf is ze overigens ook topatlete, ze heeft al meerdere medailles gewonnen met karate. Behalve knap, atletisch is Anna ook een hele slimme dame, ze heeft haar PhD in bewegingskunde.

7. Georgina Rodriguez – Vriendin van Ronaldo

Georgina Rodriguez is de vriendin van superster Cristiano Ronaldo. Ze schonk vorig jaar het leven aan hun baby dochter, genaamd Alana Martina. Voordat ze Ronaldo’s vriendin werd, werkte Georgina in een Gucci-winkel in de Spaanse hoofdstad Madrid. Nadat ze elkaar ontmoet hadden op een VIP evenement in de winkel begon het paar maanden in het geheim te daten voordat ze hun romance in een Franse themapark openbaar maakten.

6. Andrea Duro – vriendin van Javier Hernandez

De Mexicaanse voetballer Javier Hernandez is toen hij bij Bayer Leverkussen speelden begonnen met het daten van Andrea Levo een Spaanse tv-actrice. Hij zou naar verluidt vanuit West Ham naar Spanje willen verhuizen om dichter bij haar te zijn. Wij snappen wel waarom!

5. Shakira – Vrouw van Gerard Pique

Je zou het bijna vergeten, maar wereldster Shakira is ook een voetbalvrouw. Piquee heeft twee zonen met Shakira die ondertussen alweer 41 jaar oud is, maar er nog steeds fantastisch uitziet!

4. Anastasia Kostenko – vriendin van Dmitri Tarasov

Dmitri Tarasov (Lokomotiv Moskou) scheidde van zijn vrouw Olga Buzova en binnen een maand was er nieuws over Anastasia Kostenko die zwanger was van het kind van Tarasov. Kostenko is een model in haar geboorteland Rusland.

3. Ruby Mae

Dele Alli is een van de meest veelbelovende sterren van Engeland, het WK 2018 zal zijn eerste grote toernooi worden. Als het Dele Alli niet lukt om indruk te maken in Rusland zal zijn verbluffende vriendin Ruby Mae dat zeker wel doen!

2. Bruna Marquezine – vrinedin van Neymar

Neymar presteert op veld misschien niet zo goed bij PSG, maar buiten het veld heeft hij goed gescoord met het Braziliaanse model Bruna Marquezine. Neymar en Bruna hebben een on-again-off-again relatie gehad sinds ze elkaar zes jaar geleden ontmoetten. Het paar werd aanvankelijk geïntroduceerd tijdens een carnavalsfeest in Rio de Janeiro in 2012 en begon kort daarna te daten.

1. Amine Gülşe – Vriendin van Mesut Özil

Een van de grote sterren van Duitsland, Mesut Özil, heeft niemand minder dan de miss Turkije van 2014 als vriendin, namelijk Amine Gülse. Ze heeft haar bijzondere looks van een Turkse vader en een Zweedse moeder. Momenteel werkt ze als actrice en model.