Top 10 Knapste Vrouwelijke Sporters van Nederland (2020)

Vrouwen die sporten zijn dag in en dag uit bezig met hun lichaam. Ze trainen zich suf om zo goed mogelijk te worden in hun sport. Bij resultaat? Een prachtig lichaam. Wij zetten de 10 mooiste sportsters van Nederland voor je op een rij:

10. Sem Wensveen

Grote kans dat je nog niet gehoord hebt van Sem Wensveen. Deze 21 jarige tennisster is momenteel namelijk meer succesvol als model dan als sporter. Maar wat niet is kan nog komen, ze zou zeker niet de eerste knappe dame op de tennisvelden zijn!

9. Nadine Visser

Van de meerkampster Nadine Visser heeft een beetje sportliefhebber wel gehoord. Vooral met hordelopen is ze succesvol, ze heeft al vijf nationale titels gewonnen en is houdster van het Nederlands record op de 60 meter. Op het WK Indoor in 2018 won ze op dit onderdeel de bronzen medaille, een prestatie die nog geen Nederlander ooit had gehaald.

8.Joy Beune

Nederland schaatsland! En wat zijn de Nederlandse schaatsdames prachtige vrouwen! Maar liefst 4 van de vrouwen in deze lijst zijn schaatsters. De echte doorbraak van Joy Beune laat nog even op zich wachten, maar waarschijnlijk kunnen we de komende jaren nog veel van haar genieten!

7. Lieke Martens

Lieke Martens is een van de beste voetbalsters ter wereld. In 2017 werd ze met Nederland Europees kampioen en won ze prijs voor beste speler van het toernooi. Tevens werd ze dat jaar verkozen tot beste speelster van Europa en de wereld. Dit leverde haar een prachtige transfer naar FC Barcelona op.

6. Suzanne Schulting

In 2018 was heel sportminnend Nederland een beetje verliefde op de spontane Suzanne Schulting. Ze won een gouden plak op de 1.000 meter shorttrack. Na dat succes seizoen besloot ze over te stappen naar het langebaanschaatsen. Hopelijk gaat ze hier dezelfde successen behalen!

5. Tess Wester

Een paar jaar eerder was heel Nederland verliefd op de handbalkeepster Tess Wester. De handalploeg bereikte grote successen op de Olypmische Spelen van 2016, ze mistten helaas net de bronzen plak. Hopelijk lukt het in 2020 in Tokyo wel om een mooie medaille te pakken!

4. Stéphane Kox

Wie is Stéphane Kox? Misschien wel de nieuwste Nederlandse F1 coureur! Ze komt uit in de W-series, en misschien is dat wel een opstapje naar de F1.

3. Irene Schouten

Schaatsliefhebbers kunnen al behoorlijk wat jaartje genieten van de knappe Irene Schouten, al sinds 2010 doet ze mee op het hoogste niveau. In 2018 ging ze uit de kleren voor een prachtige fotoshoot in de FHM.

2. Puck Moonen

Puck Moonen zelf is er wel klaar mee, met het ‘vleeskeuren’. Ze wil niet langer bekend staan als die ‘mooie wielrenster’ maar vooral om haar prestaties. Maar dat doet niets af aan het feit dat Puck Moonen een hele mooie vrouw is. We zullen geen foto van je plaatsen in bikini, maar eentje waar je keihard aan het fietsen bent!

1. Jutta Leerdam

We gaven de prachtige Nederlandse schaatste Jutta Leerdam al een plaatsje in de top 10 van mooiste vrouwen van Nederland, dus in het lijstjes van sporters hoort ze zeker thuis! In 2018 pakte ze vele medailles op het NK Sprint. Hopelijk zien we haar terug op de Olympische Spelen in 2022!