Top 10 Lady Gaga Liedjes

Gaga is geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta. Al op 20 jarige leeftijd tekende ze een contract bij Interscope Records, maar dan vooral om liedjes te schrijven voor andere. Ze schreef onder andere hits voor de Pussycat Dolls en Britney Spears. Sinds 2008 kennen we Stefani alleen nog maar als Lady Gaga, in dit jaar kwam haar mega succesvolle debuut album Fame uit met hits als Just Dance, Pokerface en Paparazzi. Ook haar twee volgende albums, The Fame Monsters en Born This Way waren gigantische successen, net als de uitgebrachte singles. Naast haar muziek is Lady Gaga natuurlijk ook beroemd als mode icoon, voornamelijk door haar bijzondere outfits.

In 2013 komt het nieuwe album uit van Gaga met de titel ARTPOP. Waarschijnlijk zullen we tegen die tijd deze lijst moeten aanpassen, maar tot dan vinden we dit Lady Gaga’s tien beste nummers:


10. Love Game

9. Eh, Eh, Nothing Else I Can Say


8. Marry the Night

7. You and I


6. The Edge of Glory

5. Just Dance

De eerste single van Gaga. Geproduceerd door RedOne, en geschreven door Gaga en Akon. Het nummer staat op het succes debuutalbum The Fame uit 2008.


4. Born This Way

De titel song van het album Born This Way. Een van de meest inspirerende nummers van Lady Gaga, ze heeft het ook zelf geschreven.

3. Bad Romance

Bad Romance is een van de populairste Youtube video’s aller tijden, de video is al meer dan 500 miljoen keer bekeken. Het nummer werd uitgebracht in 2009 en staat op het album The Fame Monster.

2. Paparazzi

1. Poker Face