Top 10 Meest gehate YouTube video’s

YouTube is een goudmijn aan de beste video’s die ooit gemaakt zijn. Tegelijkertijd zijn er ook een aantal van de slechtste video’s aller tijden te vinden op deze website. Wil je weten welke video’s volgens de kijkers het slechtste zijn? Dit is de top 10 video’s met de meeste dislikes.


10. Sweatshirt – Jacob Sartorius (1.81 miljoen dislikes)

Tiener Jacob werd populair door zijn playbackvideo’s op Musical.ly. Toen hij de overstap maakte naar zijn eigen muziek werd dit niet zo goed ontvangen. Zijn eerste videoclip ontving bijna twee miljoen dislikes.

9. Gangnam Style – Psy (1.89 miljoen dislikes)

Er was een tijd waarin je niet om dit nummer heen kon. De absurde videoclip van de Zuid-Koreaan Psy werd een echte hit en was overal te horen. Toch waren er niet alleen maar fans, want miljoenen mensen hebben de video gedisliked.


8. Despacito – Luis Fonsi (2 miljoen dislikes)

Bij deze zomerse hit geldt: je houdt ervan of je haat het. Het is duidelijk dat veel mensen geen fan zijn van het nummer Despacito, maar tegelijkertijd gaf slechts 8 procent van de beoordelaars een dislike, dus er zijn meer fans dan tegenstanders van dit lied.

7. Cortando o Botão do YouTube – Aruan Felix (2.3 miljoen dislikes)

Alle YouTubers krijgen bij een mijlpaal een plakkaat, zoals bij het behalen van honderdduizend of één miljoen abonnees. Deze YouTuber was wat ondankbaar toen hij zijn zilveren plakkaat in stukken sneed in een video. Dat is hem dus niet in dank afgenomen.


6. How It Is (Wap Bap …)- BibisBeautyPalace (2.5 miljoen dislikes)

Wanneer je als beautymeisje de overstap maakt naar een zangcarrière kun je op zijn minst zorgen dat je zuiver zingt. Het vals gezongen liedje van BibisBeautyPalace viel niet in de smaak en werd beloond met meer dan 2,5 miljoen dislikes.

5. It’s Everyday Bro – Jake Paul (2.6 miljoen dislikes)

Weer maakt een YouTuber een onsuccesvolle overstap naar de muziekwereld. De videoclip van Jake Paul werd meteen belachelijk gemaakt vanwege de slechte teksten en de overdreven beelden waarin de YouTuber al zijn geld in je gezicht wil wrijven.


4. Friday – Rebecca Black (2.8 miljoen dislikes)

Het nummer Friday is een echt icoon geworden op het gebied van slechte muziek. De videoclip van de jonge Rebecca werd binnen de kortste keren de grootste grap van het internet, vooral dankzij de slechte stembewerking en de misschien nog wel slechtere teksten van het nummer.

3. Can This Video Get 1 Million Dislikes? – PewpDiePie (3 miljoen dislikes)

Hij is de grootste YouTuber die er is en staat ook in deze top 10. Hoe dat kan? PewDiePie vroeg er letterlijk zelf om. Hij riep zijn volgers op om deze video te disliken en dat deden ze met plezier. De 1 miljoen haalde hij makkelijk, want de video is de 3 miljoen dislikes inmiddels gepasseerd.

2. Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer – Call of Duty (3.6 miljoen dislikes)

Soms is het niet de video zelf die zo slecht is, maar het onderwerp waar de video over gaat. Lange tijd stond Call of Duty: Infinite Warfare bekend als het meest gehate spel, en dat is te zien aan de dislikes op deze video.

1. Baby – Justin Bieber (8.2 miljoen dislikes)

Het is hem gelukt! Justin Bieber is degene die met de prijs wegloopt voor de meeste dislikes op een video. Zijn hit Baby werd duidelijk niet door iedereen gewaardeerd en kreeg minstens twee keer zoveel dislikes als de nummer twee op dit lijstje.

  1. asdasd123 juni 18, 2015
  2. HJB juni 22, 2015
  3. HJB juli 24, 2015
  4. MarJai maart 20, 2016
  5. McTato december 13, 2016
   • Anoniem april 26, 2017
   • Anoniem april 26, 2017
  6. Anoniem augustus 10, 2017
   • My name is Jeff september 29, 2017
  7. beagle februari 28, 2018

  Jouw Reactie?