YouTube is een goudmijn aan de beste video’s die ooit gemaakt zijn. Tegelijkertijd zijn er ook een aantal van de slechtste video’s aller tijden te vinden op deze website. Wil je weten welke video’s volgens de kijkers het slechtste zijn? Dit is de top 10 video’s met de meeste dislikes.

Laatste update december 2018

10. Logan Paul – So Sorry (2.25 miljoen dislikes)

De Paul broers zijn Youtube beroemdheden, maar niet al hun video’s zijn geliefd. Ze staan beide in de lijst van Youtube video’s met de meest dislikes. Paul maakte deze excuus video nadat hij een video online had gezet waarin hij in het beroemde Aokigahara zelfmoordbos in Japan een lijk had gevonden. In plaats van respect te tonen voor de doden zette hij deze video gewoon online (om later te verwijderen en deze excuus video online te zetten).

9. Cortando o Botão do YouTube – Aruan Felix (2.5 miljoen dislikes)

Alle YouTubers krijgen bij een mijlpaal een plakkaat, zoals bij het behalen van honderdduizend of één miljoen abonnees. Deze YouTuber was wat ondankbaar toen hij zijn zilveren plakkaat in stukken sneed in een video. Dat is hem dus niet in dank afgenomen.

8. How It Is (Wap Bap …)- BibisBeautyPalace (2.9 miljoen dislikes)

Wanneer je als beautymeisje de overstap maakt naar een zangcarrière kun je op zijn minst zorgen dat je zuiver zingt. Het vals gezongen liedje van BibisBeautyPalace viel niet in de smaak en werd beloond met meer dan 2,5 miljoen dislikes.

7. Friday – Rebecca Black (3.4 miljoen dislikes)

Het nummer Friday is een echt icoon geworden op het gebied van slechte muziek. De videoclip van de jonge Rebecca werd binnen de kortste keren de grootste grap van het internet, vooral dankzij de slechte stembewerking en de misschien nog wel slechtere teksten van het nummer.

6. Despacito – Luis Fonsi (3.7 miljoen dislikes)

Bij deze zomerse hit geldt: je houdt ervan of je haat het. Het is duidelijk dat veel mensen geen fan zijn van het nummer Despacito, maar tegelijkertijd gaf slechts 10 procent van de beoordelaars een dislike, dus er zijn meer fans dan tegenstanders van dit lied.

5. Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer – Call of Duty (3.8 miljoen dislikes)

Soms is het niet de video zelf die zo slecht is, maar het onderwerp waar de video over gaat. Lange tijd stond Call of Duty: Infinite Warfare bekend als het meest gehate spel, en dat is te zien aan de dislikes op deze video.

4. Can This Video Get 1 Million Dislikes? – PewpDiePie (3.8 miljoen dislikes)

Hij is de grootste YouTuber die er is en staat ook in deze top 10. Hoe dat kan? PewDiePie vroeg er letterlijk zelf om. Hij riep zijn volgers op om deze video te disliken en dat deden ze met plezier. De 1 miljoen haalde hij makkelijk, want de video is de 3 miljoen dislikes inmiddels gepasseerd.

3. It’s Everyday Bro – Jake Paul (4.1 miljoen dislikes)

Weer maakt een YouTuber een onsuccesvolle overstap naar de muziekwereld. De videoclip van Jake Paul werd meteen belachelijk gemaakt vanwege de slechte teksten en de overdreven beelden waarin de YouTuber al zijn geld in je gezicht wil wrijven.

2. Baby – Justin Bieber (10.1 miljoen dislikes)

Jarenlang stond Justin Bieber op de nummer één positie maar in 2018 is daar verandering in gekomen. In het begin van zijn carrière werd de jonge ster gehaakt door bijna iedereen die geen meisje onder 16 jaar was. Ondertussen wordt zijn muziek gewaardeerd door velen, maar de dislikes ben je natuurlijk niet zomaar van af. Maar ‘Baby’ is in ieder geval niet meer de meest gehate video op Youtube!

1. “YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind” (13.9 miljoen dislikes)

Het meest gehate Youtube filmpje is namelijk sinds december 2018 de Rewind van Youtube, het aantal dislikes van ondertussen meer dan 13 miljoen hebben ze in een razend tempo behaald. Ieder jaar maakt Youtube een video met een aantal hoogtepunten van populaire vloggers. Dit jaar was er veel onvrede over de video onder andere omdat een aantal van de populairste Youtube vloggers (PewDiePie, Shane Dawson, PSI, e.a.) niet in de video zaten.

Op zoek naar meer leuke youtube kanalen & video’s?