Alle 10 waren ze super succesvol met hun sport, maar bij alle 10 zat ook een steekje los. Hier zijn de tien meest gekke sporters:

10. Tiger Woods

Woods was al op jonge leeftijd een legende en leek hard op weg om een van de aller grootste atleten allertijden te worden. Tot op een dag het bericht kwam van al zijn affaires (10 minnaressen van Tiger Woods). De ooit zo geliefde sporter werd in een klap een van de meest gehate mensen. Hij is sinds kort weer te vinden op de golfbanen, maar echt lekker gaat het nog niet.

9. John McEnroe

https://www.youtube.com/watch?v=Xea1KKEgOco

Tennis hoort natuurlijk de ‘gentleman’s sport’ te zijn, maar John McEnroe had daar lak aan. In veel wedstrijden had hij moeilijkheden op zijn temperament onder controle te houden, en soms ging hij volledig door het lint.

8. Maradonna

Waarschijnlijk de beste voetballer aller tijden, maar ook de gekste. Al tijdens zijn carrière had hij problemen met drugs en drank. En in 2010 zagen we hoe gek hij was al coach van Argentinië.

7. Sean Avery

Op het ijs gaan ijshockeyers hard met elkaar om, maar daarnaast zijn het meestal hele vriendelijke mannen. Behalve Sean Avery dan, hij staat er om bekent om een echte eikel te zijn.

6. Terrell Owens

https://www.youtube.com/watch?v=uYgMrctru0M

Een van de goede spelers in de Amerikaanse Football league, totdat hij op een moment de bal niet kreeg van de quarterback en hij helemaal los ging en begon te vechten. Hij werd uit het team gezet en hierna was het alleen nog maar drama.

5. Barry Bonds

https://www.youtube.com/watch?v=8ZwXHavm_bg

Deze legendarische baseball speler is waarschijnlijk de grootste gebruiker van steroïde in de sport. Hij begon als mager ventje en eindigde als de Hulk.

4. Dennis Rodman

Dennis Rodman is de beste rebounder ooit, maar waarschijnlijk is de basketballer bekender door zijn bijzondere uiterlijk. Vol met tattoos, altijd verschillende kleuren haar, en het hoogte punt was misschien wel toen hij trouwde met Baywatch Babe Carmen Electra, en hij degene was die de jurk droeg.

3. Tonya Harding

De gestoorde kunstschaatsster die haar vriendje inhuurde om haar grote concurrente (Nancy Kerrigan) vlak voor de Olympische spelen van 1994 met een knuppel neer te slaan. Haar carrière als kunstschaatsster was wel over, hierna bleef ze in het nieuws door een sextape en later met een bokscarrière.

2. Mike Tyson

https://www.youtube.com/watch?v=7CCqyJFc-bM

Tijdens een gevecht met Evander Hollyfield beet hij zijn oor eraf. Het gevecht erna probeerde Mike het andere oor van Evander op te eten …

1. O.J. Simpson

Ooit een goede football speler, maar vooral bekend doordat hij beschuldigd werd van moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. Het proces was een gekkenhuis en werd gevolgd door heel Amerika, hij werd vrijgesproken, maar eigenlijk is iedereen ervan overtuigd dat hij het gedaan heeft. In 2008 moest hij toch nog de bak in, voor 33 jaar voor ontvoering, vuurwapengebruik en mishandeling.