Top 10 Meest Sexy Mannen van 2018

Het is altijd leuk om sexy mannen te bekijken. Het is nog leuker om de 10 meest sexy mannen te bekijken. In onderstaand lijstje vind je wie de 10 meest sexy mannen zijn. We beginnen bij 10 en bouwen de spanning op richting de meest sexy man. De lijst is samengesteld door Glamour Magazine.

10. Chris Hemsworth

Hij is helaas niet single en heel erg gelukkig getrouwd met Elsa Pataky. Samen hebben ze drie kinderen, maar niet getreurd, want je kunt hem bewonderen in de film 12 Strong, die in januari dit jaar in de bioscopen te zien was.

9. Kit Harington

Kit Harington is helaas ook geen single meer. Hij is getrouwd met z’n Game of Thrones-colega Rose Leslie. Ook hij is te zien in de bioscopen in 2018. Hij speelt de hoofdrol in de film The Death and Life of John F. Donovan.

8. Prins Harry

We weten allemaal dat deze prins niet meer single is. Onlangs trouwde hij met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Als je hem wilt zien, moet je zijn schema checken met betrekking tot zijn liefdadigheidswerk of zijn bezigheiden voor de koninklijke familie.

7. Henry Cavill

Ook Henry Cavill, de laatste jaren meerdere malen te zien als Superman, hij is geen single meer, maar je kunt wel weg zwijmelen bij de film Mission Impossible 6, waarin hij is te zien.


6. Harry Styles

Hij is nog jong, maar helaas ook al bezet. Hij schijnt verscheidene dates te hebben gehad met Victoria’s Secret-model Camille Rowe. Het goede nieuws is dat hij solo-zanger blijft en te spotten is terwijl hij zijn solo-album promoot.

5. Idris Elba

Deze womanizer is meerdere keren getrouwd en heeft aangegeven dat hij dat niet weer doet. Toch date hij er flink op los. Idris Elba is genoeg te zien op tv, zoals bijvoorbeeld in In The Long Run en Luther.


4. Ryan Gosling

Ryan Gosling is ook niet meer beschikbaar, maar wel beschikbaar om van te genieten in de film First man.

3. Channing Tatum

Zijn meest sexy rol als sexy stripper als Magic Mike is alweer van een paar jaar terug, maar dat maakt Channing niet minder sexy! En bovenal is hij single, als enige in de lijst!

2. Jamie Dornan

In het echt heeft Jamie ook een Anastasia. Helaas! Je kunt nog wel van hem genieten in de nieuwste Fifty Shades-films.

1. Tom Hardy

De nummer 1 is al bezet. Niet zo gek natuurlijk. Hij is getrouwd met Charlotte Riley en samen hebben zij een zoon. Je kunt van hem genieten in de serie Peaky Blinders en binnenkort als superschurk Venom.

    1. Anoniem juli 12, 2018
    2. Riven augustus 6, 2018
    3. Marjolein augustus 30, 2018

    Jouw Reactie?