Top 10 Meest Sexy Vrouwen van 2014 (FHM)

FHM Magazine brengt ieder jaar een lijstjes uit van de beroemde vrouwen die zij het meest sexy vinden (2010, 2011, 2012, 2013). Dit is de top van 2014:

10. Scarlett Johansson

Scarlet Johansson

Al jaren staat Scarlett Johansson in de top lijstjes van mooiste vrouwen ter wereld. Wat ons betreft mag ze altijd op nummer één staan, maar misschien is dat wat saai voor de bladen …

9. Nicole Scherzinger

nicole scherzinger

FHM is een Brits magazine, en de lijstjes zijn dan ook geschreven door Britse mannen. Nu is Nicole Scherzinger geen Britse, maar ze is wel jurylid in de Engelse X-Factor. Dat verklaart haar plek in de top 10. O ja, ze is natuurlijk ook zeer sexy.

8. Lucy Mecklenburgh

Happy belated valentines day

Een foto die is geplaatst door Lucy Mecklenburgh (@lucymecklenburgh) op

Lucy Mecklenburgh is wel een Britse, ze is bekend van The Only Way Is Essex, een soort van Britse Jersey Shore. Die serie heeft ze overigens in 2013 verlaten, ze promoot momenteel haar eigen afslankprogramma, en ze heeft recht van spreken, ze is namelijk verkozen tot vrouw met het mooiste bikini lichaam (in Engeland).

7. Beyonce

Beyonce

De video’s van Beyonce worden ieder jaar sexyer. De expliciete videoclip van haar nummer Partition bracht zelfs een hoop te weeg in het preutse Amerika. Te Sexy! Wij vinden het helemaal geen probleem hoor als Beyonce haar paaldans skills graag laat zien in haar video’s!


6. Mila Kunis

mila-kunis2
foto: s_bukley / Shutterstock.com

Vorig jaar was Mila Kunis nog de nummer één in het lijstje van FHM. Dit jaar staat de prachtige Oekraïense op de zesde plaats. Zou het komen omdat ze nog echt gesetteld is met man en kind?

5. Kaley Cuoco

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco kennen we beter als Penny uit The Big Bang Theory, al jaren brengt ze het hoofd op hol van de buurjongens en de kijkers.


4. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Al op 14-jarige leeftijd kreeg Emily Ratajkowski een modellencontract. Ze had al enige bekendheid door foto’s in Treats! en GQ, maar ze brak pas echt door in 2013 met haar optreden in Robin Thickes muziekvideo Blurred Lines. Hierin danst ze schaamteloos poedeltje naakt rond.

3. Rihanna

Rihanna

Net als Beyonce haar muziekvideo’s worden ook de van Rihanna steeds sexyer. Als dan ook nog je Instagram wordt geblokkeerd omdat je te sexy foto’s plaats, tja, dan verdien je een plekje in de top 3.

2. Michelle Keegan

Michelle Keegan

Zoals al gemeld, de FHM is een Brits blad. Michelle Keegan is in Nederland niet zo bekend, maar in Engeland staat ze dagelijks in de bladen. Ze speelde van 2008 tot 2014 in de soap Coronation Straat

1. Jennifer Lawrence

Jennifer-Larence
foto: s_bukley / Shutterstock.com

Hier moet iedereen het mee eens zijn, Jennifer Lawrence is de nummer één in 2014. Zowel in positieve als negatieve zin was het haar jaar. Alles liep op rolletjes met rollen in succesfilms als Hunger Games, American Hustle en X-Men: Days of Future Past. Alles ging goed tot het fenomeen “TheFappening” plaatsvond waarbij de telefoons van tientallen beroemdheden werden gehackt. Het grootste slachtoffer was Jennifer Lawrence, honderden naaktfoto’s van haar verschenen online. Als meest sexy vrouw ter wereld natuurlijk niks om je voor te schamen, maar leuk is anders.