Top 10 (Mogelijke) Zomerhits van 2013

De zomer van 2013 is alweer een tijdje gaande, tijd om te kijken welke liedjes dit jaar kans maken om de zomerhit van 2013 te worden.


10. Jeffrey Spalburg – Hengelo-o-o

Door geenstijl uitgeroepen tot de zomerhit van 2013, een beter ‘plug’ bestaat natuurlijk niet.

9. Michel Cleis – Hey Lady Luck

Michel Cleis geeft zijn volledig eigen draai aan “Lady Luck” van Jamie Woon uit 2011. Hele chille track, maar waarschijnlijk niet fout genoeg om de echte zomerhit te worden.


8. Nielson & Miss Montreal – Hoe

Hoe is natuurlijk al een hit van voor de echte zomer, maar wie weet blijft het aanstekelijke liedje populair. Het zelfde geldt voor Get Lucky van Daft Punk en Blurred Lines van Robin Thicke, net te vroeg gepiekt om het echte zomerliedje van 2013 te worden.

7. Rosana – Wax

Misschien heeft ook rapper Wax te vroeg gepiekt met zijn “What’s My Mother Fucking Name”, maar het zou ons niks verbazen als dit liedje een comeback maakt.


6. Vengaboys – Hot hot hot

22 juli komt de nieuwe single van de Vengaboys uit, en wie weet lukt het ze weer eens om een hit te scoren!

5. Bakermat – Vandaag

In de stijl van de twee megahits “Sonnetanz” van Klangkarussel en “So Good To Me” van Chris Malinchak is er nu Vandaag van Bakermat.


4. Stromae – Papaoutai

In 2010 had Stromae een grote zomerhit met ‘Alors On Danse’, wie weet dat het hem met Papaoutai dit jaar weer lukt. Frans klinkt natuurlijk altijd lekker zomers.

3. Naughty Boy ft. Sam Smith – La La La

Simpel, aanstekelijk, lekker zomerliedje.

2. Avicii – Wake me up

De grote hit van het moment, zou Avicii de hele zomer op nummer één blijven staan?

1. Sebereo – Mi Mi Mi

Zou de Russische Sebereo de zomerhit van 2013 gemaakt hebben? Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig: Fout, aanstekelijk, blij, en mooie dames.

De Zomerhits van de laatste jaren vind je hier.