Top 10 Mooiste Vrouwen van Nederland (2019)

Doutzen Kroes, Romee Strijd en Sanne Vloet hebben een aantal dingen gemeen, ze zijn bloedmooi, behoren tot de absolute top van de modellenwereld en komen uit Nederland! Het moge duidelijk zijn, Nederland heeft prachtige vrouwen. Niet alleen nu, kijk maar is naar ons lijstje van de beroemdste Nederlandse supermodellen aller tijden, herinner je je Karen Mulder nog?

Maar we focussen nu op het jaar 2019, wie zijn de mooiste vrouwen van het land?

10. Nochtli Peralta Alvarez

Dit bericht bekijken op Instagram

FUERTE⚡️ Being strong and positive doesn’t mean it’s not okay, to not feel okay. I have my off days, I’ve been depressed in the past, I’ve seen much things normal people wouldn’t and yes, that may affect me until this day. But that doesn’t mean I stay in those dark days, being all of the above means I choose to be happy, I choose to get out of my mess and move on. Your happiness will not come to you, it can only come FROM you🏆 Now that is what positive and strong means to me-This is what I want to spread on social media, this, is me.⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ For JFK magazine @jfk.men – 📸 @martijnsenders • styling @pedrojjdias • makeup @erikanuijten

Een bericht gedeeld door Nochtli Peralta Alvarez 🇲🇽🇳🇱 (@nochtlii) op

Nochtli Peralta Alvarez, wie is dat ook alweer? Zij is de politie-agente die ‘viral’ ging door haar prachtige ‘looks’. Ondertussen werkt ze niet meer als agente maar timmert ze internationaal flink aan de weg als model en influencer. Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op haar Insta en schroomt niet om deze te trakteren op de meest sexy kiekjes.

9. Maan de Steenwinkel

Dit bericht bekijken op Instagram

Vakantiekiekje

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Maan de Steenwinkel is in Nederland beter bekend als “Maan”. In 2016 won ze als 19 jarige “The Voice of Holland”. Nu, 3 jaar later, heeft ze al vele hits op haar naam staan en werkte ze samen met grootheden als Marco Borsato en Ronnie Flex. Naast een gouden strot ziet ze er ook nog eens prachtig uit.

8. Romy Monteiro

Dit bericht bekijken op Instagram

Perfect beach days in Hawaii 🐚

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Ook Romy Monteiro werd beroemd dankzij het programma “The Voice of Holland”. Ze kan net zo mooi zingen als Whitney Houston en heeft de looks van Tyra Banks in haar hoogtijdagen. Oftewel, deze dame heeft het allemaal.

7. Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 verkozen tot Miss Nederland en in 2019 door FHM zelfs als mooiste vrouw van Nederland. Ze was de laatste jaren veel op tv te zien, voornamelijk in reality tv programmma’s. Ook op Youtube timmert ze als vlogger flink aan de weg en op Instagram maakt ze haar duizenden volgers blij met sexy foto’s.

6. Doutzen Kroes

Dit bericht bekijken op Instagram

Stepping up my game

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Een top 10 van mooiste Nederlandse vrouwen is uiteraard niet compleet zonder de Friese Doutzen Kroes. Al sinds 2005 behoort zij tot de top van de internationale modellenwereld. Ze heeft vele Victoria Secret shows gelopen en modeshows voor onder andere Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Yves Saint Laurent, Viktor & Rolf. Waarom dan niet op de nummer één positie? Doutzen heeft die positie al zolang bekleed dat het tijd is voor wat vers bloed vonden wij!

5. Jutta Leerdam

Als we het toch over vers bloed hebben, wat te denken van de 21 jaar oude Jutta Leerdam. Van deze prachtige schaatsster gaan we de komende jaren veel horen (en vooral zien)! In 2018 pakte ze vele medailles op het NK Sprint. Hopelijk zien we haar terug op de Olympische Spelen in 2022!

4. Robin Hölzken

Dit bericht bekijken op Instagram

#🦒 #🦓 #🐆

Een bericht gedeeld door Robin Marjolein Holzken (@robinholzken) op

Robin Hölzken werd al op haar 12e ontdekt als model, eigenlijk heel erg fout natuurlijk, maar ondertussen is Robin 20 jaar en is het dus geen probleem meer om van haar prachtige uiterlijk te genieten. Ze heeft al modellenwerk gedaan voor Victoria Secret maar hoopt vooral een keer in de befaamde show te mogen lopen. Gaat vast lukken!

3. Geraldine Kemper

Tussen alle modellen door is het tijd voor die leuke tv presentatrice, en dan hebben we het over Geraldine Kemper natuurlijk. In 2015 werd ze nog verkozen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. Dat was ook het jaar dat ze die die naakte fotoshoot maakte met Kim Feenstra (je weet wel welke!). Sinds 2019 heeft Geraldine Kemper BNN verlaten en is te zien bij RTL. Ze presenteert onder andere Expeditie Robinson en doet werk bij “The Voice of Holland”.

2. Romee Strijd

Terug naar de supermodellen, Romee Strijd is pas 20 jaar maar is al niet meer weg te denken van fashion shows. Ze heeft het stokje overgenomen van Doutzen Kroes zo lijkt het. Ook Romee loopt maar wat graag in de sexy lingerie van Victoria Secret!

1. Sharon Pieksma

Dit bericht bekijken op Instagram

No caption needed 🧡 Photo by @seanleedavies

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

Sharon Pieksma is in 2019 gekroond tot Miss Universe Nederland, dan ben je vanzelfsprekend de mooiste van het land toch? Ze werkte al een tijdje als model en mag in december van 2019 Nederland vertegenwoordigen op de Miss World verkiezing. En dan wil deze mooie vrouw ook nog eens een boodschap meegeven aan de wereld: “verspil minder plastic”. Wat wil je nog meer een prachtige vrouw die de wereld een stukje beter wilt maken!

  1. aziz juli 22, 2016
   • Anoniem januari 3, 2017
  2. GaatJeNiksAan juli 22, 2016
  3. dafonz augustus 8, 2016
  4. jemoeder december 3, 2016
  5. Anoniem december 18, 2016
  6. Anoniem december 19, 2016
  7. jan december 28, 2016
  8. Debby januari 7, 2017
   • Anoniem februari 11, 2017
  9. Gert jan januari 30, 2017
   • Anoniem november 5, 2018
  10. Anoniem februari 3, 2017
  11. Anoniem april 9, 2017
  12. Anoniem november 24, 2017
  13. Marjolein juli 27, 2018
  14. Anoniem juli 27, 2018
  15. Marjolein januari 7, 2020
  16. Arnout De Jong januari 19, 2020
  17. Jessie Jazz fan mei 3, 2020
  18. Hans mei 17, 2020

  Jouw Reactie?