Top 10 Mooiste Vrouwen ter Wereld

Een top 10 van mooiste vrouwen in de wereld is natuurlijk per definitie een onmogelijk opgave. Ten eerste is schoonheid subjectief, ten tweede zijn er zoveel bloedmooie vrouwen op de wereld dat een top 10 een veel te korte lijst is en dan ten derde wordt er in de lijstjes altijd alleen maar gekeken naar de beroemde actrices, zangeressen en modellen, maar misschien is een totaal onbekende vrouw wel mooier dan ze allemaal! Anyway, we proberen het gewoon, dit zijn volgens ons de 10 mooiste vrouwen van het moment.

Update: we hebben nu ook een lijstje gemaakt voor 2018 met tien andere sexy vrouwen!

10. Kendall Jenner

Je kunt er eigenlijk niet omheen, de Kardashian vrouwen. Kim, Khloe en Kourtney hebben we ondertussen wel een beetje gezien. De twee nieuwste telgen daarentegen Kylie en Kendall Jenner zijn pas net komen kijken en zetten de hele (social media) wereld op z’n kop. Van de zusjes lijkt Kylie het meest op haar halfzussen: grote borsten, grote billen, grote lippen. Kendall daarentegen heeft een geheel eigen look en timmert hard aan de weg om een van de meest succesvolle modellen van het moment te worden. Zo stond ze al op de cover van Vogue en liep ze de mode show voor Victoria Secret. We vinden haar dan ook de knapste van de Kardashian / Jenner familie.

9. Gigi Hadid

Een ander topmodel die cover na cover scoort in de belangrijkste bladen is Gigi Hadid. 21 jaar oud is deze lange schone (1.78 meter) met blond haar en blauw/groene ogen. Leuk om te vermelden is dat deze mooie dame half Nederlands is, haar moeder is namelijk Yolanda van den Herik, ondertussen bekend onder de naam Yolanda Hadid. Haar vader is de schatrijke Mohamed Hadid. Gigi Hadid heeft trouwens ook nog een heel knappe oudere zus die ook als model werkt, Bella Hadid.

8. Natalie Dormer

We kunnen nu alvast verklappen dat Natalie Dormer niet de enige actrice uit Game of Thrones is in dit lijstje, maar de serie zit dan ook vol mooie dames (was de lijst wat langer geweest dan hadden we zeker ook een plekje gegeven aan Sophie Turner). Natalie Dormer is een Britse actrice die we voor het eerst leerden kennen in de serie “The Tudors” waarin ze Anne Boleyn speelt. Natalie heeft niet de standaard ‘looks’, sommige vergelijken haar zelfs met een alien, maar ze heeft iets super sexy’s. Misschien is het de asymmetrie in haar glimlach? Wie het weet mag het zeggen!

7. Emily Ratajkowski

Half Pools, half Engels, en het resultaat mag er wezen! Op het internet was Emily Ratajkowski al wat langere een bekende, maar het grote publiek leerde haar kennen door haar deelname in de muziekvideo Blurred Lines van Robin Thickes. Hierin is ze topless dansend te zien en we denken dat iedereen het er wel over eens heeft dat haar borsten perfectie zijn! In de film Gone Girl konden we nogmaals van haar naakte lijf genieten.

6. Margot Robbie

In 2013 maakte de wereld kennis met de prachtige Australische actrice Margot Robbie. En hoe! In de film The Wolf of Wall Street waarin ze de vrouw speelt van Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) spat ze van het scherm. En dan ook nog meerdere malen zonder kleren aan! Dit jaar rees haar ster verder door rollen in The Legend of Tarzan en Suicide Squad, waarin ze legendarische (sexy) badgirl Harley Quinn mocht vertolken.

5. Selena Gomez

Selena Gomez is allang niet meer het Disney kindsterretje, of het vriendinnetje van Justin Bieber. Nee, Selena Gomez is opgegroeid tot een van de meest sexy vrouwen in de wereld. Selena is succesvol als actrice en als zangeres. Haar rollen en muziekvideo’s worden steeds sexy’er. Denk aan haar rollen in Spring Breakers en Bad Neighbours 2 waarin ze vooral in bikini te zien is, en haar muziekvideo die hoort bij het nummer “Hand to myself” is misschien wel haar meest sexy rol tot nu toe!

4. Ariana Grande

Wat geldt voor Selena Gomez geldt eigenlijk ook voor Ariana Grande. Ariana was geen Disney sterretje, maar een Nickelodeon sterretje. Ook Ariana is opgegroeid tot een sexy jonge vrouw en laat dat ook graag zien aan de wereld met sexy videoclips en optredens.

3. Emilia Clarke

Zoals beloofd nog een actrice uit Game of Thrones, natuurlijk Emilia Clarke, ook wel bekend als Daenerys Targaryen. De Britse werd wereldberoemd door haar rol in de serie. In real life gaat ze overigens door het leven als brunette. Het is ons om het even, blond, brunette, Emilia is altijd hot!

2. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence heeft niet alleen de ‘looks’ ze is ook nog eens een van de meest begaafde actrices van het moment. In haar korte carrière, ze is 26 jaar, werd ze al vier maal genomineerd voor een Oscar en mocht ze er een mee naar huis nemen. Daarnaast heeft Jennifer ook nog eens veel humor, dat bewijst ze in ieder interview. Al met al een top vrouw!

1. Scarlett Johansson


De nummer één en wat ons betreft en al jarenlang de mooiste vrouw op de aarde, Scarlett Johansson. Al in 2003 werden mannen van over de hele wereld verliefd op haar toen ze haar zagen in de film Lost in Translation, ze was toen 19 jaar. Ze werd direct gebombardeerd tot seksbom. Variety schreef dat “Johansson dankzij een combinatie van seksuele uitstraling, onzekerheid en emotionaliteit, een uitstraling van een onuitwisbaar tragische schoonheid heeft”. In 2013 verraste ze de hele wereld met haar eerste naaktscene in de film Under the Skin, en niet zomaar, nee, volledig naakt. Ze bevestigde wat we eigenlijk allang wisten, dit is de mooiste vrouw in de wereld.

  1. Willy Verbist november 21, 2016
  2. Thijmen november 25, 2016
  3. Anoniem januari 19, 2017
  4. anoniem maart 4, 2017
  5. Anoniem april 17, 2017
  6. man mei 13, 2017
  7. boris november 15, 2017
  8. Anoniem december 14, 2017
  9. Anoniem maart 4, 2018
   • Anoniem maart 15, 2018
   • Furkan maart 15, 2018
  10. Anoniem maart 5, 2018
   • Anoniem februari 21, 2020
  11. Anoniem april 19, 2018
  12. Marc december 29, 2020

  Jouw Reactie?