Top 10 Naaktscenes van 2014

Ieder jaar maakt website mrskin een lijstje van de meest indrukwekkende naaktscènes in films en tv van de vrouwelijk beroemdheden (bekijk hier de lijstjes van 2011, 2012, en 2013 terug). 2014 was een ‘goed’ jaar voor bewonderaars van vrouwelijk naakt, grote sterren als Cameron Diaz en Scarlett Johansson gingen dit jaar voor het eerst uit de kleren.

10. Cameron Diaz in Sex Tape

Cameron Diaz in Sex Tape

Als je in een film zit die draait om het maken van een sextape, dan zit er natuurlijk weinig anders op dan uit de kleren gaan. En zo zagen we in 2014, op 42 jarige leeftijd, het naakt debuut van Cameron Diaz. Het bleef overigens wel bij blote billen en een beetje sideboob.

Bekijk de scene hier

9. Shailene Woodley in White Bird in a Blizzard

Shailene Woodley in White Bird in a Blizzard

Shailene Woodley is misschien wel een van de grootste Hollywoodsterren in wording. Met rollen in The Fault in Our Stars en de Divergent trilogie heeft ze haar naam definitief gevestigd. Met naakt heeft Shailene geen moeite, in 2013 was ze al naakt te zien in The Spectacular Now en dit jaar in White Bird in a Blizzard.

Bekijk de naaktscene hier

8. Nathalie Emmanuel in Game of Thrones

Nathalie Emmanuel in Game of Thrones

Ieder jaar wordt er wel een actrice van Game of Thrones in de lijst geplaatst, dit jaar gaat de eer geheel terecht naar de mooie Nathalie Emmanuel.

Bekijk de scene hier

7. Keri Russell in The Americans

Keri Russell in The Americans

Het is sowieso een trend dat er steeds meer tv series in de top 10 van naaktsenes staan. De Amerikaanse tv series bevatten dan ook steeds meer naakt en sex, denk aan series als Californication, Spartacus, True Blood, natuurlijk Game of Thrones, en nu ook The Americans en Masters of Sex (zie nummer 6).


6. Lizzy Caplan in Masters of Sex

Lizzy Caplan in Masters of Sex

Het prachtige naakte lichaam van Lizzy Caplan hebben we al eerder kunnen bewonderen in de tv serie True Blood, maar in Masters of Sex lijkt ze wel constant topless rond te lopen. Niet zo gek ook als je onderzoek doet naar sex.

Bekijk een van de scenes hier

5. Olivia Wilde in Third Person

Olivia Wilde in Third Person

Het was niet de eerste keer dat Olivia Wilde uit de kleren ging in een van haar films, denk aan Alpha Dog, maar als een prachtige vrouw als Olivia naakt gaat verdient ze altijd een plek in de top 10.

Bekijk de scene hier


4. Stacy Martin in Nymphomaniac Vol 1

Stacy Martin in Nymphomaniac

De rol in een van de meest controversiële films ooit gemaakt, het vier uur durende Nymphomaniac van Lars von Trier over het sex leven van een vrouw van geboorte tot 50 jaar, was het acteerdebuut van het Britse model Stacy Martin. In de film is ze voornamelijk kreunend en seksend te zien. De echte seksscènes speelt ze overigens niet zelf, hiervoor is een ‘porn double’ ingehuurd. Ook is er gebruik gemaakt van een prothetische vagina voor bepaalde scenes. Maar dat neemt niet weg dat de echte Stacy Martin heel veel naakt te zien is in de film!

Bekjik hier de zeer expliciete scenes van Stacy Martin.

3. Eva Green in Sin City: A Dame to Kill For & 300: Rise of an Empire

Eva Green in Sin City

Dat Eva Green geen moeite heeft met naaktscènes (en wat wil je met zo’n lijf!) is bekend. Haar rol in de erotische film The Dreamers is al eens uitgeroepen tot een van de beste naaktscènes ooit. Het afgelopen jaar was ze maarliefst twee keer te zien in Evakostuum, zowel in Sin City: A Dame to Kill For & 300: Rise of an Empire is ze volledig naakt te zien.

Bekijk de scene van Sin City en van Scene van 300

2. Scarlett Johansson in Under the Skin

Scarlett Johansson in Under the Skin

Dat mrskin de naaktscène van misschien wel de knapste vrouw op aarde, Scarlett Johansson, niet op nummer één heeft gezet verbaasd ons. Nooit eerder ging ze uit de kleren, en dan zo’n debuut maken, dat is lef! In de film Under the Skin gaat Scarlett Johansson volledig naakt in meerdere scenes en ze stelt nooit teleur, wat een mooie vrouw!

Bekijk alle naakt scenes van Scarlett Johansson hier

1. Alexandra Daddario in True Detective

Alexandra Daddario in True Detective

Ok, helemaal onterecht is de nummer één positie voor Alexandra Daddario perfecte dubbele d’s natuurlijk niet!

Bekijk de perfectie hier.