Top 10 Nieuwe bioscoopfilms augustus 2019

Heb jij weer een avondje in de bioscoop gepland voor de maand augustus? Deze maand belooft namelijk weer veel goeds voor echte filmliefhebbers. Wat er allemaal te zien is op het witte doek? Je leest het in de top 10 bioscoopfilms in augustus.

10. Dora and the lost city of gold

Misschien ken je Dora als het tekenfilmfiguurtje dat kinderen een paar Engelse woordjes bijleert. Nu is ze ook te zien op het witte doek en begint ze haar leven als tiener op een middelbare school. Wanneer haar ouders tijdens een expeditie in gevaar komen, schiet Dora samen met haar vrienden te hulp. Samen gaan ze op zoek naar een oude Incastad.

9. Poms

Wie aan cheerleaders denkt, denkt aan jonge meisjes die vol energie de grootste stunts uithalen. De gepensioneerde Martha wil dit stereotype doorbreken en nodigt daarom al haar vriendinnen uit om samen een cheerleadersteam te vormen. De wereld van deze sport is alleen veel veranderd sinds de tienerjaren van Martha.

8. Teen Spirit

Violet heeft een prachtige stem en ontzettend veel talent, alleen heeft ze haar naam, verlegenheid en achtergrond niet mee. Wanneer ze meedoet met een grote zangcompetitie kan ze het ver schoppen, maar dan moet ze wel opofferingen maken. De vraag is of deze grote kans ervoor zorgt dat Violet alleen maar verder verwijderd raakt van wie ze is, of dat ze haar grote droom eindelijk waar kan maken.

7. Richard Says Goodbye

Johnny Depp speelt de hoofdrol in deze nieuwe film. Het verhaal gaat over de professor Richard, die zijn leven heeft gewijd aan zijn vak. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar zes maanden te leven heeft, besluit hij om het leven totaal anders aan te pakken. Hij duikt in de wereld van seks, drugs en drank. Bovendien maakt het hem niets meer uit wat anderen van hem vinden. Voor het eerst in tijden is hij gelukkiger dan hij ooit geweest is.

6. Angel has Fallen

Deze film is een vervolg op de actiefilm London has Fallen uit 2016. Angel has Fallen speelt zich af na de gebeurtenissen in de eerste film en begint met de aanklacht tegen Mike Banning. Hij wordt verdacht van een poging tot moord op de president. De FBI zit achter hem aan, maar ook al zijn collega’s binnen de politiemacht. Mike moet niet alleen zichzelf zien te redden, maar ook zien te achterhalen wie de echte verantwoordelijke is.

5. A Rainy Day in New York

Een jong meisje vertrekt samen met haar vriend naar New York, wanneer ze een beroemde filmmaker mag interviewen. Dat ene interview wordt echter een heel weekend, waarin ze steeds verder in het leven van de man duikt. Ondertussen loopt haar vriend eenzaam door het regenachtige New York, en ziet hij van veraf hoe zijn vriendin van hem wegdrijft.

4. Where’d You Go, Bernadette

Bernadette heeft een gelukkig leven samen met haar man en dochter. Van de ene op de andere dag is ze spoorloos verdwenen, waardoor haar familie naar haar op zoek moet. Tijdens deze zoektocht komen ze langzaam maar zeker steeds meer te weten over het mysterieuze verleden van Bernadette. Deze film met Cate Blanchett is gebaseerd op een beroemde bestseller.

3. Good Boys

Max en zijn vrienden zijn alles behalve lieverdjes. Nadat ze een kostbare drone zijn kwijtgeraakt, maken ze de ene na de andere verkeerde beslissing. Voor ze het weten reizen ze door de hele San Fernando Valley, smokkelen ze drugs en komen ze in aanraking met de politie. Deze film werd geproduceerd door Seth Rogan, dus je mag zeker een goede dosis humor verwachten wanneer je naar Good Boys gaat.

2. Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw

De films in de Fast & Furious reeks zijn nog lang niet klaar. Dit vervolg draait helemaal om Luke Hobbs en Deckard Shaw. Ondanks dat ze het helemaal niet goed met elkaar kunnen vinden, zullen ze toch weer moeten samenwerken. Hun vijand? De ijzersterke Brixton, die dankzij genetische manipulaties bovenmenselijke krachten heeft en bijna kogelwerend is.

1. Once Upon a Time in Hollywood

Dit is de nieuwste film van de beroemde regisseur Quentin Tarantino, die zich afspeelt in 1969. Leonardo DiCaprio speelt de rol van Rick Dalton: een acteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en het idee heeft dat zijn beste tijd achter hem ligt. Ondertussen woont hij direct naast de beroemde actrice Sharon Tate. Hij benijdt haar, maar wat hij niet weet, is dat ze op het punt staat om het slachtoffer te worden van de moordlustige sekte van Charles Manson.