Top 10 Nieuwe bioscoopfilms februari 2019

Tijd om de popcorn weer tevoorschijn te halen, want ook in februari is er weer genoeg nieuws te zien in de bioscoop. Voor jong en oud zijn er weer genoeg nieuwe films die je laten huilen, lachen of zwijmelen. Zin om naar de bioscoop te gaan in februari en ben je benieuwd welke films er allemaal draaien? Lees dan deze top 10 nieuwe bioscoopfilms in februari.

10. Time Freak (7 februari)

Een jong genie (Asa Butterfield) heeft een relatie met een meisje (Sophie Turner) waarvan hij denkt dat het de liefde van zijn leven is. Ze verbreekt de relatie, waarna hij eenzaam en alleen achterblijft. Hij wil niets liever dan het herbeleven van de mooiste tijd van zijn leven. Daarom bouwt hij een tijdmachine om terug te gaan naar de tijd waarin zijn relatie nog intact was. Alleen weten we allemaal dat het geen goed idee is om te spelen met tijd.

9. Can You Ever Forgive Me? (21 februari)

Deze film heeft bekende actrice Melissa McCarthy in de hoofdrol en vertelt het waargebeurde verhaal over Lee Israel. Zij was jarenlang een bekende schrijfster van biografieën van verschillende beroemdheden, waaronder Audrey Hepburn. De zaken gaan helaas niet meer zo goed en de schrijfster moet al haar bezittingen verkopen. Zo komt ze op het idee om vervalste brieven van beroemdheden te gaan verkopen. Dat blijft alleen niet helemaal onopgemerkt.

8. Cold Pursuit (21 februari)

Nels (Liam Neeson) is misschien wel een van de meest geliefde personen in zijn kleine dorpje in de Rocky Mountains. Zijn leven lijkt ideaal, maar dan wordt zijn zoon vermoord door een drugsbaron uit de onderwereld. Nels heeft niks meer te verliezen en zint op wraak. Daarom is niets en niemand in zijn dorp meer veilig, terwijl Nels graag de schone schijn ophoudt.

7. Isn’t it Romantic (14 februari)

Natalie (Rebel Wilson) is alles behalve een romanticus. Ze gelooft niet in levenslange relaties en ze heeft al helemaal een hekel aan romantische komedies. Daarom is het des te vervelend wanneer ze na een ongeluk wakker wordt in een echte romcom. Het ene na het andere cliché komt voorbij, waarbij Natalie haar best doet om de romantische sfeer zo veel mogelijk te vermijden. Dat is niet altijd even makkelijk, vooral niet wanneer twee knappe mannen verliefd op je zijn.

6. The Rhythm Section (28 februari)

Stephanie Patrick (Blake Lively) heeft alles verloren in het leven. Ze is verslaafd en haar familie is omgekomen in een vliegtuigongeluk. Dat ongeluk is echter niet zo toevallig als het lijkt, want een journalist vermoedt dat de crash door iemand is veroorzaakt. Wanneer de journalist vermoord wordt, kiest Stephanie ervoor om zelf de waarheid te achterhalen.

5. The Lego Movie 2 (6 februari)

Al vijf jaar geleden kwam de eerste Lego Movie uit. Een groot succes voor iedereen die houdt van tekenfilms met leuke muziek en een juiste dosis flauwe humor. In het tweede deel moeten de inwoners van Steenstad opnieuw hun best doen om hun geliefde stad te redden. Hiervoor hebben ze niet alleen moed nodig, maar moeten ze ook hun skills als meesterbouwers bewijzen.

4. Escape Room (28 februari)

In deze scifi-horrorfilm krijgen zes verschillende mensen een uitnodiging voor een escape room. De uitnodiging is vreemd en mysterieus, maar er ze kiezen er toch voor om naar de escape room toe te gaan. Eenmaal daar aangekomen zullen ze hun uiterste best moeten doen om de kamer veilig te verlaten. Ze moeten scherp zijn en op zoek gaan naar aanwijzingen die ze kunnen helpen om de vrijheid weer te vinden.

3. Alita: Battle Angel (14 februari)

Een oude vrouwelijke cyborg krijgt een kans op een nieuw leven wanneer ze gered wordt door een dokter. Ze moet alleen haar leven helemaal opnieuw opbouwen en weet niks meer van haar vorige bestaan. Het enige wat is overgebleven van haar vorige leven is een ongekend talent voor martial arts. Ze gebruikt haar kwaliteiten om verder te leven als premiejager die gevaarlijke criminelen opjaagt. Geregisseerd door Robert Rodriguez en het script is geschreven door niemand minder James Cameron, genoeg reden dus om naar deze film uit te kijken.

2. Eighth Grade ( februari)

Kayla Day is een van de stilste meisjes op school. De mensen in haar omgeving kennen haar eigenlijk nauwelijks, maar online durft ze helemaal zichzelf te zijn. In haar online video’s en foto’s deelt ze advies over het leven, maar ze durft haar eigen advies niet toe te passen wanneer ze op school is. Om haar leven te veranderen gaat ze haar best doen om haar online persona ook zichtbaar te maken in het echte leven.

1. Green Book (1 februari)

Tony kan niet langer werken als uitsmijter, waardoor hij een klus aanneemt als chauffeur. Hij moet werken voor een getalenteerde pianist. De twee lijken uit totaal andere werelden te komen, maar gedurende hun tijd samen leren ze elkaar steeds beter kennen. Zo ontdekt Tony dat de pianist moeite heeft met zijn talent, zijn afkomst en zijn sociale status in de wereld van de klassieke muziek. Genomineerd voor 5 Oscars waaronder die voor beste film en beste acteur, dus zeker een film om te gaan bekijken in de bioscoop!