Top 10 Nieuwe bioscoopfilms in augustus 2018

Ook in augustus zijn er genoeg films te zien voor menig filmliefhebber. Het maakt niet uit wat jouw smaak is, want er is voor iedereen wel iets leuks te vinden in de bioscoop. Heb jij je popcorn al klaar? Want dit is de top 10 nieuwe bioscoopfilms in augustus 2018.

10. Slender Man (23 augustus)

Films kunnen op van alles gebaseerd zijn, boeken, biografieën, games, en nu zelfs op een internet meme! Een creepypasta op precies te zijn, en wel een van de meest populaire. Een mysterieuze enge lange man verschuilt zich in de bossen en is altijd op zoek naar een nieuw slachtoffer. Je herkent Slender Man aan zijn lange benen en armen en aan zijn gezicht. Hij heeft namelijk geen ogen, mond of neus. In deze film leer je alles over deze griezel en de verdwijning van meerdere kinderen.

9. Drunk Parents (30 augustus)

Frank en Nancy hebben het helemaal voor elkaar. Ze wonen in een groot huis, hebben de duurste auto’s en kunnen zichzelf alle luxe van de wereld veroorloven. Wanneer ze hun dochter naar de universiteit brengen, verandert hun leven al snel. Deurwaarders staan voor de deur en willen het vermogen van de twee in beslag nemen. Frank en Nancy willen er alles aan doen om hun dochter op de universiteit te kunnen houden en organiseren daarom een vrijmarkt die verandert in een dronken nacht vol met slechte keuzes.

8. Crazy Rich Asians (16 augustus)

Chinese lerares Rachel Chu woont in Amerika en ontmoet daar de Chinese Nick. Hun relatie lijkt recht uit een sprookje te komen, vooral wanneer Rachel met Nick meegaat naar een huwelijk in Singapore. Tijdens dit reisje ontdekt ze dat Nick uit een van de rijkste families van China komt. Ineens wordt ze omringd door luxe die ze nog nooit heeft gekend, maar ze voelt ook dat haar relatie onder druk komt te staan.

7. The Darkest Minds (2 augustus)

Amerika wordt geteisterd door een plaag die 98% van de kinderen doodt. De kinderen die het overleven houden er allemaal een speciale kracht aan over. Iedere kracht heeft een eigen kleur. Ruby Daly hoort bij de oranje groep: kinderen die het denkvermogen kunnen beïnvloeden. Ze wordt naar kamp Thurmond gestuurd waar andere overlevenden te vinden zijn.

6. BlacKkKlansman (30 augustus)

De zwarte agent Ron Stallworth probeert om de racistische groepering de Ku Klux Klan te infiltreren. Het lukt hem, samen met zijn partner Flip Zimmerman. Hun grote doel is om te voorkomen dat de Ku Klux Klan de macht overneemt in Colorado. De infiltratie eist wel veel van Stallworth, maar zorgt er ook voor dat zijn carrière in een sneltreinvaart vooruitgaat.

5. The Meg (9 augustus)

In de zee zwemt een monster waarvan iedereen al dacht dat hij voorgoed was uitgestorven: the megalodon. Deze haai van maar liefst 25 meter komt uit de prehistorie en valt een onderzoeksduikboot aan. De duikboot zinkt naar de bodem van de oceaan, waar de bemanning korte tijd kan overleven. Een diepzeeduiker (Jason Statham) moet ervoor zorgen dat de bemanning van de duikboot veilig boven water komt, maar The Meg is altijd nog in de buurt.

4. The Equalizer 2 (16 augustus)

Privédetective The Equalizer is weer terug van weggeweest. Zijn echte naam is Robert McCall, een man met de missie om onderdrukte en uitgebuite personen weer een stem te geven. In deze film komt hij voor de vraag te staan hoe ver hij gaat wanneer hij te maken krijgt met iemand die hij liefheeft.

3. The Spy Who Dumped Me (9 augustus)

Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen die samen in Los Angeles wonen. Audrey ontdekt dat haar ex-vriend in werkelijkheid een geheim agent is. Hij keert plotseling terug naar hun appartement en zorgt ervoor dat Audrey en Morgan in een internationaal plot verstrikt raken. Het is aan de twee vriendinnen om heel Europa door te reizen om de wereld te redden.

2. Christopher Robin (2 augustus)

Christopher Robin is de jongen die samen met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos woonde. Helaas is hij ouder geworden. Hij leeft een verantwoord leven met zijn vrouw en is zijn fantasie verloren. Winnie de Poeh besluit om zijn oude vriend weer op te zoeken en om hem weer mee te nemen naar het bos. Zo hoopt hij dat de warme herinneringen van de jeugd van Christopher Robin langzaam maar zeker weer terug zullen komen, zodat zijn leven weer wat meer vreugde en fantasie kent.

1. Mission: Impossible – Fallout (2 augustus)

De nieuwste Mission: Impossible film is weer in de bioscoop te bewonderen. Tijdens deze film moeten de hoofdpersonen de strijd aangaan tegen nucleair terrorisme. Dat gaat niet zoals gepland, want de missie faalt in eerste instantie. Het is vervolgens een race tegen de klok om een grote ramp te voorkomen. Ethan Hunt moet ondertussen ook worstelen met zijn eigen verleden, waardoor het slagen van deze missie vrijwel onmogelijk lijkt.