Top 10 Nieuwe bioscoopfilms in juli 2019

Het is weer tijd om naar de bioscoop te gaan, want ook in de zomermaanden is er weer genoeg leuks te zien op het grote scherm. Ga met de hele familie op pad om de zomervakantie te vieren, of geniet samen met je vrienden van een leuke comedy. Hier ontdek je de top 10 nieuwe bioscoopfilms in juli.

10. T-34 (4 juli)

Al meer dan drie jaar zit Ivushkin gevangen in een Duits concentratiekamp. De Duitsers komen tot de conclusie dat hij goed van pas kan komen, want Ivushkin weet hoe hij een T-34 tank moet besturen. Hij wordt ingeschakeld om trainingen te geven over het rijden met tanks. Wat de Duitsers alleen niet weten, is dat Ivushkin dit als de perfecte kans ziet om te ontsnappen uit het concentratiekamp.

9. Mia and the White Lion (4 juli)

De kleine Mia is net met haar ouders verhuisd naar Zuid-Afrika, waar ze haar plek niet helemaal kan vinden. Dat verandert wanneer ze een vriendschap ontwikkelt met een klein wit leeuwenwelpje. Ze groeien samen op, maar hun sprookje wordt verstoord wanneer de vader van Mia de leeuw wil verkopen aan een trofeejager. Mia probeert haar vriend te redden door hem te bevrijden en samen weg te lopen.

8. Crawl (11 juli)

Haley raakt samen met haar vader opgesloten in hun huis, nadat er een levensgevaarlijke orkaan heeft toegeslagen. Er is niemand in de buurt en het huis loopt langzaam maar zeker vol met water. Hierdoor komen er één voor één een aantal onaangename gasten binnen: bloeddorstige alligators. Haley moet er alles aan doen om samen met haar vader te overleven.

7. Duck Duck Goose (3 juli)

De gans Peng heeft de hoofdrol in deze komische tekenfilm. Hij geniet van zijn leven als vrijgezel en wil zich aan niets of niemand vastleggen. Dan heeft hij pech, want na een ongeluk wordt hij opgezadeld met twee jonge kuikentjes. Deze kuikentjes hechten zich meteen aan Peng en zien hem als hun vader. Tijdens een lange reis richting het zuiden worden de drie langzaam maar zeker onafscheidelijk.

6. Midsommar (25 juli)

Samen met haar vriend reist Dani af naar een knus plaatsje in Zweden. Hier willen ze genieten van de rust, maar worden ze al snel uitgenodigd voor een aantal lokale ceremonieën. De bewoners hebben zo hun eigen manieren om de zomer te vieren. Al snel ontdekt Dani dat deze tradities helemaal niet zo fijn en onschuldig zijn als ze lijken. Wanneer ze wil vertrekken, komt ze tot de conclusie dat ze middenin een nachtmerrie zit waaraan ze niet kan ontsnappen.

5. Stuber (11 juli)

Een jonge en onervaren Uber-chauffeur begint aan zijn werkdag alsof het gewoon een normale dag zal worden. Dat verandert meteen wanneer hij de grote en gespierde Vic ophaalt met zijn auto. Vic blijkt een agent te zijn die de jacht heeft geopend op een gevaarlijke crimineel. De jonge chauffeur wordt bij de klopjacht betrokken en duikt in een gewelddadige wereld die hij nog niet kende.

4. The Professor and the Madman (11 juli)

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal over de ontwikkeling van het eerste Engelse woordenboek: de Oxford English Dictionary. Het samenstellen van dit boek lijkt een onmogelijke klus, dus een professor doet een oproep aan het Engelse volk. Zij worden gevraagd om bij te dragen aan het project door woorden en definities op te sturen. Er is één man die meer dan 10.000 bijdragen heeft geleverd. Wanneer de professor hem wil ontmoeten, ontdekt hij dat deze man een veroordeelde moordenaar in een gekkenhuis is. Topacteurs Mel Gibson en Sean Penn spelen de hoofdrollen.

3. The Dead don’t Die (25 juli)

Een film over zombies die een stadje teisteren: het is niks nieuws. Dat geldt niet voor The Dead don’t Die. In deze komische film wordt het kleine stadje Centerville opgeschrikt door een zombieplaag. Er is alleen één verschil: de zombies zijn niet alleen maar op zoek naar hersenen om te eten. Ze houden zich nog steeds graag bezig met de hobby’s die ze hadden toen ze leefden.

2. Spider-Man: Far From Home (4 juli)

Deze nieuwe Spider-Man film speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Uiteraard is Spider-Man de hoofdrolspeler in deze film. Samen met zijn vrienden wil hij een reis door Europa maken, maar deze reis wordt verstoord door Nick Fury. Hij wil namelijk samen met Peter Parker een groot mysterie ontrafelen over de verdachte aanvallen van de laatste tijd.

1. The Lion King (17 juli)

Voor veel mensen is The Lion King de ultieme Disneyfilm. Het kon dus ook niet lang duren voordat Disney ook van deze klassieker een remake zou maken. Deze nieuwe versie heeft een aantal oude vertrouwde stemmen, zoals die van James Earl Jones. Tegelijkertijd hebben ook Beyoncé, Seth Rogen en Donald Glover rollen in deze nieuwe film. Zo komt het tragische verhaal over het leeuwtje Simba nog een keer opnieuw tot leven.