Top 10 Nieuwe bioscoopfilms in mei 2019

Zin in een actiefilm? Of toch liever een drama waarbij je heerlijk weg kunt dromen? Wat je smaak ook is: er is altijd wel een goede film te vinden in de bioscoop. Ook in mei zijn er weer een aantal nieuwe releases waar iedere filmliefhebber blij van wordt! Dit is de top 10 nieuwe bioscoopfilms in mei.

10. The Hustle

Deze komische film heeft twee grote filmsterren in de hoofdrollen: Anne Hathaway en Rebel Wilson. De twee actrices hebben zich al meerdere keren bewezen in de beste komedies, dus ook The Hustle wordt vast een succes wanneer je graag wilt lachen in de bioscoop. De dames spelen twee vrouwen die het willen maken als oplichters. De een heeft al genoeg ervaring en weet precies hoe ze mannen moet bespelen om waardevolle spullen te krijgen, terwijl de ander nog wel een beetje hulp kan gebruiken.

9. Pokémon Detective Pikachu

Pokémon is waarschijnlijk de populairste anime over de hele wereld. De liefde voor alle schattige Pokémon is nog steeds niet over, want er komt nu een gloednieuwe film uit met Pikachu in de hoofdrol. Het verhaal draait om Tim, een jongen die een Pikachu tegenkomt die hij moeiteloos kan verstaan. De Pokémon wil het liefste een echte detective zijn, dus samen gaan ze op avontuur om een groot mysterie op te lossen.

8. Dragged Across Concrete

Dragged across Concrete vertelt het verhaal van twee politiemannen. De een is ervaren en weet precies wat hij doet, terwijl de andere agent nog jong is en niet altijd weet hoe hij problemen moet aanpakken. Door een vervelend voorval worden ze allebei ontslagen. Ze moeten nog steeds geld zien te verdienen, dus besluiten ze hun handen ineen te slaan en in de criminele onderwereld te duiken.

7. The Sun Is Also a Star

De jonge Daniel en Natasha ontmoeten elkaar op een mooie dag in New York. De liefde groeit al snel, maar de timing kon niet slechter zijn. Natasha wordt namelijk de volgende dag uit het land gezet, samen met de rest van haar familie. Terwijl Natasha probeert te vechten voor haar plaats in Amerika, moet ze ondertussen ook een plek zien te vinden voor alles wat ze voor Daniel voelt.

6. John Wick 3

Dit is alweer de derde film in de reeks over John Wick. De film begint al goed, want Wick moet uit New York zien te vluchten terwijl hij wereldwijd wordt gezocht en achtervolgd. Gelukkig is er het personage van Halle Berry om hem te helpen. Zoals altijd kan je bij deze films weer een goede dosis actie en spanning verwachten.

5. Captive State

De inwoners van Amerika worden al meer dan tien jaar onder controle gehouden door een totalitair regime. Ze hebben bijna niks te zeggen over hun eigen leven en ze worden op de voet gevolgd dankzij een gps tracker die bij iedere inwoner is geïmplanteerd. Dit komt allemaal door een buitenaardse invasie. Wat gebeurt er wanneer een groep verzetsstrijders in opstand komt?

4. Brightburn

Het is duidelijk dat superheldenfilms ontzettend populair zijn op het moment. Maar wat gebeurt er wanneer een superheld het niet opneemt voor de mensheid, maar juist een grote vijand wordt? Dat zie je in Brightburn, een film met Elizabeth Banks en David Denman in de hoofdrollen. Hun personages adopteren een baby die langzaam maar zeker steeds meer duistere krachten lijkt te ontwikkelen.

3. Godzilla: King of the Monsters

Godzilla is misschien wel een van de meest bekende monsters ter wereld. Het is dan ook niet gek dat er al talloze films zijn gemaakt over dit gigantische reptiel. Godzilla: King of the Monsters is een vervolg op de film Godzilla die in 2014 werd uitgebracht. In deze film komt het monster oog in oog te staan met andere mythische wezens die er samen voor zorgen dat het menselijk leven op aarde bedreigd wordt.

2. Aladdin

Disney scoort de laatste tijd veel successen met de remakes van verschillende klassiekers. Na Cinderella, Beauty and the Beast en zelfs Dumbo, is het nu tijd voor Aladdin. Een straatarme jongen probeert er alles aan te doen om indruk te maken op een rijke prinses. Hierbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: van een geest uit een lamp. Deze geest werd in de tekenfilm gespeeld door Robin Williams, maar wordt nu door Will Smith vertolkt.

1. Rocketman

Na het succes van Bohemian Rhapsody is het niet gek dat er meer films worden gemaakt over wereldberoemde artiesten. Deze keer is er Rocketman, dat het verhaal vertelt over Elton John. Hij begon als student aan de Royal Academy of Music en is uiteindelijk een van de bekendste supersterren ter wereld, met een excentrieke stijl en een prachtige stem.