Top 10 Nieuwe bioscoopfilms November 2018

Zin om een avond naar de bioscoop te gaan? Dan heb je in november meer dan genoeg om uit te kiezen. Deze maand komen er namelijk verschillende leuke films uit voor bijna iedere filmliefhebber. Zoek je dus een leuke film om te gaan zien met je vrienden? Neem dan eens een kijkje bij deze top 10 nieuwe bioscoopfilms in november 2018.

10. Overlord (8 november)

Er zijn al talloze films over de Tweede Wereldoorlog gemaakt, dus het is tijd voor een oorlogsfilm met een twist. Dat is Overlord, want deze film over D-Day is anders dan alle andere verhalen die je over deze dag hebt gehoord. Twee Amerikaanse soldaten worden boven Normandië neergeschoten. Door dit incident komen ze tot een schokkende ontdekking: de nazi’s hebben medische experimenten uitgevoerd. Hierdoor staan er nu bovennatuurlijke krachten aan hun kant.

9. Leave No Trace (8 november)

Samen met zijn dochter woont Will middenin de natuur. Hun leven is rustig, voorspelbaar en vooral afgezonderd van de rest van de wereld. Wanneer ze worden opgepakt door de politie, moeten de vader en dochter leren om zich aan te passen aan het normale leven. Wanneer dat niet lukt, besluiten ze om er weer vandoor te gaan in de hoop uit handen van de politie te blijven.

8. Replicas (30 november)

Het is nooit makkelijk om je dierbaren te verliezen. Dat geldt ook voor een synthetisch bioloog die zijn hele gezin verliest in een auto-ongeluk. Hij is er niet klaar voor om afscheid te nemen, en besluit om de wetenschap in te zetten om zijn familie weer tot leven te wekken. Helaas pakt dat niet uit zoals hij gehoopt had.

7. Destination Wedding (15 november)

Ze zijn cynisch, onhandelbaar en hebben ook nog eens een hekel aan elkaar. Frank en Lindsay ontmoeten elkaar onderweg naar een bruiloft in het buitenland. Wanneer ze ontdekken dat ze naar dezelfde bruiloft gaan, voelen ze dat ze met elkaar opgescheept zijn. Toch kan je je gevoelens niet tegenhouden, dus wat doe je wanneer je valt voor iemand waar je eigenlijk een hekel aan hebt?

6. The Grinch (29 november)

Een van de meest bekende kerstverhalen aller tijden is het verhaal van the Grinch. Dit wezen heeft een gruwelijke hekel aan alles wat met kerst te maken heeft. Dat is jammer, want zijn buren genieten met volle teugen van dit vrolijke feest. Daarom beraamt the Grinch een plannetje: hij gaat kerstmis stelen. In deze komische animatiefilm zie je of zijn plan zal werken of dat kerst alsnog gered kan worden.

5. The Nutcracker and the Four Realms (1 november)

Weer een klassiek verhaal dat opnieuw op het grote doek te zien is. The Nutcracker and the Four Realms is gebaseerd op het wereldberoemde ballet van Tsjaikovski en vertelt het verhaal van Clara. Zij krijgt op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Om middernacht ontdekt ze dat deze pop magisch is, want hij transporteert haar naar een wonderlijke wereld waar een oorlog woedt. Clara zal het moeten opnemen tegen Mother Ginger om de vrede te bewaren. Met Keira Knightley, Helen Mirren en Morgan Freeman.

4. Halloween (1 november)

De iconische Halloween films met slechterik Michael Myers in de hoofdrol zijn misschien wel de meest bekende horrorfilms die ooit gemaakt zijn. Fans kunnen nu weer opnieuw in deze duistere wereld duiken. Laurie Strode is al meerdere keren ontsnapt tijdens een van de moordpartijen van Michael Myers. Toch is ze niet helemaal veilig. Tientallen jaren later is hij namelijk weer terug om de laatste confrontatie aan te gaan.

3. Creed II (29 november)

In deze vervolgfilm maakt Adonis Creed zich klaar voor het gevecht van zijn leven. Hij wordt namelijk uitgedaagd door een van zijn grootste vijanden: Viktor Drago. Hij is de zoon van de bekende Ivan Drago, de man die de vader van Adonis vermoordde. Om zijn vader te wreken is het dus belangrijk dat hij dit ultieme gevecht wint. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vertrouwde coach Rocky.

2. Widows (22 november)

Je man is overleden, maar jij blijft achter met de schulden van zijn misdadige verleden. Wat doe je dan? Je neemt het heft in eigen hand en besluit om samen met drie andere weduwes een overval te plannen. Dit criminele meesterplan is de enige manier waarop deze vrouwen hun leven veilig kunnen stellen en rustig kunnen doorgaan na het overlijden van hun mannen.

1. Robin Hood (22 november)

Het klassieke verhaal van Robin Hood is deze keer in een ander jasje gestoken. De held uit Sherwood Forest wordt hard getraind om de meest effectieve strijder van zijn tijd te worden. Dat is noodzakelijk, want de oude vertrouwde stad van Hood is niet meer wat het geweest was. Met zijn vrienden zal hij corruptie moeten bestrijden om zo weer een rechtvaardige en veilige plek te creëren.

    1. Marjolein november 19, 2018

    Jouw Reactie?