Top 10 Nieuwe films & series op Netflix in maart 2019

Zet de popcorn maar vast klaar, want ook in maart zijn er weer talloze nieuwe titels te vinden op Netflix. Ook deze maand heb je dus genoeg om te kijken wanneer je weer languit op de bank ligt. Ben jij benieuwd welke series en films je niet mag missen? Lees dan deze top 10 nieuw op Netflix in maart 2019.

Het maandelijks overzicht van het nieuwe Netflix aanbod vind je hier.

10. Walk. Ride. Rodeo (8 maart)

Deze nieuwe film van Netflix is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De jonge Amberley Snyder heeft een grote passie voor rodeorijden. Het is haar droom om een studiebeurs binnen te halen, maar deze droomt lijkt in duigen te vallen nadat ze het gevoel in haar benen verliest na een ongeluk. Ze blijft niet stilzitten en vecht door om haar passie uit te voeren.

9. Northern Rescue (1 maart)

De serie Northern Rescue lijktt een prachtig familiedrama met William Baldwin in de hoofdrol. Het verhaal draait om een vader met drie kinderen, die onlangs zijn vrouw is verloren. Het gezin verhuist naar een afgelegen dorpje om een frisse start te maken. Het hele gezin moet zich zien aan te passen aan hun nieuwe situatie zonder vrouw en zonder moeder.

8. Delhi Crime

Netflix heeft de serie Delhi Crime overgekocht van Indiase televisiemakers. In de serie staat ieder seizoen een andere misdaad centraal. Het eerste seizoen begint meteen hartverscheurend, want de afleveringen zijn gebaseerd op een groepsverkrachting die in 2012 in India plaatsvond.

7. Osmosis

Deze Franse serie draait om het datingleven in Parijs. Dankzij nieuwe technologieën kunnen singles aan elkaar gekoppeld worden met behulp van data uit hun hersenen. Het lijkt een ideale oplossing om de perfecte partner te vinden, maar in de praktijk valt het systeem tegen. Het decoderen van de liefde heeft namelijk zijn eigen onbetaalbare prijs.

6. The Dirt (22 maart)

Het leven van rocksterren is het perfecte materiaal voor een film, dat is al keer op keer bewezen. Netflix gaat nog net een stapje verder met The Dirt, want deze film is gebaseerd op de meest ruige band aller tijden: Mötley Crue. Waar sex, drugs and rock and roll bij het artiestenleven horen, gaat deze band altijd nog net iets verder. Er zijn nooit genoeg drugs en er is nooit genoeg seks. Het resultaat is een rauwe film waarin geen enkel geheim achterwege wordt gelaten.

5. The Boy Who Harnessed the Wind (1 maart)

Een jongen van Malawi ziet hoe zijn dorp bijna ten onder gaat aan hongersnood na een mislukte oogst. Wanneer hij op school leert over elektriciteit en windmolens, besluit hij zelf een molen te bouwen om de mensen om hem heen te redden. Ook deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

4. Turn up Charlie (15 maart)

turn up charlie

Idris Elba speelt de rol van Charlie: een DJ die moeite heeft om zijn carrière van de grond te krijgen. Met tegenzin neemt hij een klus aan als oppas voor het kind van een van zijn beroemde vrienden. Hierdoor leert hij een aantal waardevolle lessen. Een van de Netflix series waar we in 2019 het meest naar uitkijken

3. The Highwaymen

Grote acteurs Kevin Costner en Woody Harrilson spelen de hoofdrollen in deze spannende film. Het verhaal van The Highwaymen gaat over twee detectives die de taak hebben om Bonnie en Clyde op te sporen. Dit gevaarlijke duo reisde door Amerika om hier en daar banken te beroven. Maar hoe zijn de detectives te werk gegaan om dit gevaarlijke stel ten val te brengen? Dat zie je in The Highwaymen. We hebben deze film hoog gezet in beste Netflix films 2019

2. After Life (8 maart)

Deze nieuwe serie is vrijwel helemaal in handen van Ricky Gervais, die ook de rol van Tony speelt. Hij heeft zijn vrouw verloren en denkt dat hij niks meer te verliezen heeft. Daarom besluit hij zijn leven voortaan te leiden zoals hij dat wil, zonder rekening te houden met wie dan ook. Dat wordt alleen moeilijk wanneer je omgeving je een beter mens wil maken.

1. Triple Frontier

Triple Frontier is een film met een echte sterrencast. Zo vind je Ben Affleck, Oscar Isaac en Pedro Pascal in deze nieuwe original. De mannen spelen een groep soldaten die vroeger bij de Special Forces zaten. Ze springen af en toe nog bij om hun land te redden, maar ze komen tot de conclusie dat ze daar maar weinig voor betaald krijgen. Daarom willen ze hun kwaliteiten gebruiken om een groot drugskartel te gaan beroven. Tijdens Triple Frontier zit jij dus op het puntje van je stoel.