Tot nu toe waren het vooral de originele Netflix series waarvoor mensen een abonnement om de streamingdienst nemen. Maar Netflix begint ook steeds meer tijd en geld te steken in goede originele films. Vorig jaar waren er toppers als Roma en Bird Box te zien. Ook voor 2019 heeft Netflix weer een aantal goede films voor je in petto,. Wil jij weten welke releases je echt niet mag missen in het nieuwe jaar? Lees dan deze top 10 nieuwe Netflix films in 2019.

10. Murder Mystery

murder mystery

Deze nieuwe film op Netflix brengt weer twee bekende acteurs bij elkaar: Adam Sandler en Jennifer Aniston. Zij spelen een echtpaar dat op vakantie is in Europa. Tijdens hun verblijf worden ze uitgenodigd om de jacht van een miljardair te bezoeken. Wat een mooie dag had moeten worden, eindigt in een brute moord. Het koppel wordt vervolgens verdacht en moet zien te achterhalen wie de moord gepleegd heeft.

9. 6 Underground

6 underground

6 Underground heeft ook een bekende acteur in de hoofdrol, aangezien Ryan Reynolds de ster van deze film is. Regisseur Michael Bay wil van deze film een nieuwe grote action franchise maken, met meerdere films die elkaar opvolgen. De bedenkers van de film zitten bovendien achter het succes van Deadpool, dus je mag een actiefilm met een sarcastische toon verwachten wanneer je 6 underground aanzet.

8. High Flying Bird

High Flying Bird

De bekende regisseur Steven Soderbergh heeft al een tijdje een nieuwe film afgerond: High Flying Bird. De film is nog niet uitgebracht en is door Netflix gekocht, waardoor High Flying Bird officieel een Netflix original is. Het is een echte sportfilm, aangezien het verhaal draait om een louche sportagent die een beginnende honkbalspeler een niet al te nette deal voorlegt.

7. Io

Deze film vertelt het verhaal van Sam Walden. Zij is een van de laatste overlevenden op aarde en de planeet is bijna niet meer bewoonbaar. De laatste spaceshuttle naar een ruimtekolonie gaat bijna vertrekken, maar Sam is misschien wel de enige die in staat is om de aarde op het laatste moment te redden. Gaat het haar lukken?

6. Polar

De bekende acteur Mads Mikkelson speelt een rol in deze ijzingwekkende thriller op Netflix. Tegenover hem staat Vanesa Hudgens, die een totaal andere rol speelt in deze duitstere film. Polar speelt zich af in het hoge noorden. Het personage van Mikkelson is een gevaarlijke huurmoordenaar die dacht te kunnen genieten van een rustig pensioen. Niets is minder waar, waardoor ook zijn onschuldige buurmeisje in gevaar lijkt te komen.

5. Velvet Buzzsaw

Deze film speelt zich af in de wereld van de kunsthandel. Rijke handelaren in Los Angeles leggen miljoenen neer om het nieuwste moderne kunstwerk te kunnen bemachtigen. Dit is alleen niet een normale film over mensen met te veel geld, maar een spannende thriller met een bovennatuurlijk element. Met John Malkovich en Jake Gyllenhaal,

4. Triple Frontier

Ook Triple Frontier is een film met een echte sterrencast. Zo vind je Ben Affleck, Oscar Isaac en Pedro Pascal in deze nieuwe original. De mannen spelen een groep soldaten die vroeger bij de Special Forces zaten. Ze springen af en toe nog bij om hun land te redden, maar ze komen tot de conclusie dat ze daar maar weinig voor betaald krijgen. Daarom willen ze hun kwaliteiten gebruiken om een groot drugskartel te gaan beroven. Tijdens Triple Frontier zit jij dus op het puntje van je stoel.

3. Dolemite Is My Name

dolemite is my name

Deze Netflix original is in samenwerking met bekende acteur Eddy Murphy ontwikkeld. Hij speelt dan ook de hoofdrol in de film. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Rudy Ray Moore: een bekende Amerikaanse komiek. Dankzij zijn excentrieke stijl wist hij altijd op te vallen, maar hij kwam niet altijd aan werk in Hollywood. Daarom besloot hij het heft in eigen handen te nemen en zijn eigen originele werk te maken. Naast Murphy zijn ook Wesley Snipes en Chris Rock te zien in de film.

2. The Highwaymen

the highwaymen

Grote acteurs Kevin Costner en Woody Harrilson spelen de hoofdrollen in deze spannende film. Het verhaal van The Highwaymen gaat over twee detectives die de taak hebben om Bonnie en Clyde op te sporen. Dit gevaarlijke duo reisde door Amerika om hier en daar banken te beroven. Maar hoe zijn de detectives te werk gegaan om dit gevaarlijke stel ten val te brengen? Dat zie je in The Highwaymen.

1. The Irishman

the irishman

Wie fan is van Maffiafilms, zit zeker goed met The Irishman. Deze Netflix original heeft namelijk een aantal grote namen in de hoofdrol die je vast wel kent van jouw favoriete films: Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De laatste was eigenlijk al met pensioen maar omdat regisseur Martin Scorsese hem zo graag wilde hebben voor de rol is hij toch weer aan het werk gegaan. Met zulke topacteurs en een regisseur die heeft bewezen de beste maffiafilms te maken verwachten we dat dit weleens de film van 2019 kan worden!