Top 10 Nieuwe Netflix Series en Films Juli 2018

Valt er nog wat te ‘bingen’ op Netflix in juli? Het lijkt een beetje rustiger in de zomermaand qua nieuwe series en films. Het hoogtepunt is een nieuw seizoen van een van de populairste Netflix series. Benieuwd welke? Bekijk snel onze top 10.

Zoals iedere maand beperken we ons in de lijstje van nieuwe series en films op Netflix tot de ‘orginals’ aangezien deze niet zomaar van Netflix worden verwijderd. We zijn benieuwd, wat ga jij kijken in juli?

10. Sacred Games (6 juli) – Misdaadserie

Sacred Games is de eerste “Netflix original” uit India. De serie wordt omschreven als duistere misdaadthriller en is gebaseerd op de roman met dezelfde naam van Vikram Chandra.

9. Samantha (6 juli) – Komedieserie

De Braziliaanse Netflix serie 3% is een groot succes. Het verbaast ons dan ook niet dat er wederom een Braziliaanse serie verschijnt op de streamingdienst. De serie Samantha gaat over een voormalige kindster uit de jaren ’80 die wanhopig probeert de roem van weleer terug te krijgen. Ze deinst voor niks terug om weer in de schijnwerpers te komen wat leidt tot wilde avonturen.

8. The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (6 juli) – Komediefilm

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter volgt tv-persoonlijkheid en oude jachtlegende met de naam Buck Ferguson. Hij gaat de bergen in om weer in contact te komen met zijn zoon. Dit uiteraard met de aanwezigheid van Buck zijn vaste cameraman. Voor liefhebbers van flauwe komedie.

7. White Fang (6 juli) – Animatiefilm

Deze animatiefilm ging in februari in première op Sundance. Netflix kocht snel de rechten. Net als in het boek wordt het verhaal van de film verteld vanuit het perspectief van White Fang, een sledehond die is geadopteerd door een Indiaanse stam en moet leren om een wrede jager te worden. Het originele verhaal is bruut en onverbiddelijk, maar dit zal ongetwijfeld worden opgeleukt in een animatiefilm? Geen kind wil zien dat hun donzige held bijna sterft in een hondengevecht of zinloos wordt geslagen door zijn dronken meester … toch? Misschien even controleren voor je de film met je kinderen gaat kijken!

6. Graduates – Komediefilm

Het is nog niet helemaal duidelijk of deze komedie, gemaakt door Adam Sandler, als “Graduates” of als “Father of the Year” op 20 juli op Netflix komt. De hoofdrol is in ieder geval voor David Spade in een film die het aloude ‘Mijn vader kan jouw vader in een gevecht verslaan’ een beetje te letterlijk neemt. Wanneer twee studenten ruzie maken over wiens vader de ander kan verslaan, gaat een van hun vaders de uitdaging aan.

5. Roman Empire: Reign of Blood: Master of Rome (27 juli)

De docudrama Roman Empire: Reign of Blood over het begin van de val van Rome onder keizer Commodus, staat al 2 jaar op Netflix. Nu volgt een zelfde serie maar dan over Julius Ceasar.

4. Anne with an E – Seizoen 2 (6 juli)

Het weesmeisje Anne heeft een fantasie de geen grenzen kent, en ze droomt dan ook vaak over een beter leven en een echt thuis. Ze vindt haar nieuwe thuis bij een ongetrouwde vrouw en haar broer, in een dorp dat ontzettend conservatief is. Anne wil alleen maar ergens bij horen, en langzaam maar zeker verovert ze een plekje in de starre harten van de dorpsbewoners. Vanaf 6 juli seizoen 2.

3. Extinction (27 juli) – Scifi Film

In de maand juli wederom een nieuwe sci-fi film op Netlifx. In Extinction speelt Michael Pena een vader wiens terugkerende nachtmerries over een invasie van buitenaardse wezens uitkomt. Wanneer echte buitenaardse wezens de planeet aanvallen, zal hij moeten vechten om zijn familie te beschermen tegen de buitenaardse dreiging.

2. How it Ends (13 juli) – Actiethriller

How it Ends is een actiethriller over een man die zijn zwangere vriendin probeert te vinden. Geen makkelijke opgave in een soort van post-apocalyptische wereld. Het script van de film gaat al meerdere jaren rond in Hollywood. In 2010 werd het zelfs opgenomen in de “Black List” voor de beste niet-geproduceerde scripts van het jaar. Op 13 juli weten we of het wachten de moeite waard was.

1. Orange Is the New Black – Seizoen 6 (27 juli)

Een van de beste Netflix series komt deze maand met een nieuw seizoen, Orange Is the New Black! Seizoen 5 eindigde met een gigantische cliffhanger dus we zijn benieuwd!